-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolly444
aktív tag
Hello
Többen is emlegetik a snapdragon camera appot a topicban, és én is adnék neki egy esélyt. Honnan tudom ezt beszerezni, és mik az előnyei a gyári appal szemben? XDA-n keresgéltem, de semmi konkrétat nem találtam. -
Zolly444
aktív tag
-
-
Zolly444
aktív tag
Én mikor még nougattal használtam a simplet, mindig úgy fizettem hogy megnyitottam a sajat bankkártyám és írja hogy érintsem a terminálhoz. Nem az a gond hogy meg kell nyitnod a kártyát, és csak úgy működik? Majd valamelyik nap kipróbálom én is, csak oreon még a Simple-t se raktam fel(elég ritkán használok kártyát).
-
Zolly444
aktív tag
válasz barcaforca #8691 üzenetére
Nekem samsung okostévén szétesik a kép amint csinálok bármit is. Bár N-el nem is próbáltam.
-
Zolly444
aktív tag
Oreora van már valahogy root? Vagy esetleg működik ugyan úgy mint ami az összefoglalóban van?
-
Zolly444
aktív tag
Hello. A legutolsó Oreo 8.1es beta builden vagyok. Szeretnék visszamenni a stabil buildre, de annyiféle leírás van, hogy el vagyok veszve.Bootloader nyitva van twrp, root nincs. Hogyan kezdjek neki?
-
Zolly444
aktív tag
válasz Blizzardking #9783 üzenetére
Sikerült megcsinálni mire láttam a választ, de azért köszönöm. Leírom én hogy csinálom hátha segít bárkinek.
Leszedtem a legutolsó stabil OOS-t(5.0.4). Gyári recoverybe full wipe, utána bebootoltam, ráraktam a zipet a telora, recoverybe felraktam a zipet, majd megint full wipe és most minden működik.még -
Zolly444
aktív tag
Sziasztok!
Összetörtem a kijelzőmet, és befeketedett közel az egész, használhatatlan lett a telefon, ezért szeretném megcsináltatni. Mi a menete a Oneplus szervíznek? Küldtem egy requestet amire azt írták 24órán belül visszaigazolják, de még semmi. Utána nekem kell valahogy postázni(ha igen hova?) vagy küldenek érte egy futárt? És kb. mennyibe fog fájni a csere? Gondolom cserélni kell a komplett kijelzőt érintővel(a fele nem működik) üveggel mindennel. -
Zolly444
aktív tag
válasz tibcsi0407 #11002 üzenetére
Próbaltam a szervíz és a kijelzőcsere szavakat, de nem találtam, csak befejezetlen storyt. Vagy lehet csak elsiklottam felette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Reflinket megosztani tilos!
Hirdetni tilos!
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest