-
PROHARDVER!
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheRealBear
tag
Csatlakoznék én is!
Kellemes ünnepeket minden kedves (és kevesbe kedves 😹 ) forum társnak (és kevésbé forum társnak) es az egész családnak![ Szerkesztve ]
-
evo87
őstag
Sziasztok!
Autós tartót szeretnék a P70-hez. Kettőt néztem ki:
Nagyjából hasonló felépítésűek, bár a Nokia régebbi modell, gondolom ezért van rá jelentősebb akció. Esetleg valakinek tapasztalata van valamelyikkel, illetve melyik lehet a jobb választás?
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
Sfmc
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
evo87
őstag
válasz Tinuszka #7906 üzenetére
Na, zsír. Láttam hogy bizonyos változatokhoz adnak egy korongot, amit a műszerfalpárnára kell ragasztani és akkor rra is rá lehet cuppantani, nem kell feltétlen a szélvédőre. Nekem ez lenne a legtutibb megoldás.
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
ncc1701
veterán
válasz TheRealBear #7908 üzenetére
Főnökömén s138 van, de neki azzal sincs sok baja.
-
törölt tag
Karácsonyra lett egy JVC fejegység BT-al, így már lesz kihangosító.
Sokat szívtam, mert kb. fél perc beszéd után, eldobta mind a két hálózati jelet és így bontott.
Kiderült, hogy a Lenovo a hiba oka, sok helyen háborogtak miatta, állítólag a Lollipop ezt megoldotta. Ez így is van, tehát akinek ez a probléma még megvan és nem frissített, ezzel tudja ezt kizárni.Viszont ami engem érdekelne, akinek van BT-s kihangosítás, használtok hangtárcsázást, ha igen, melyik app-al?
-
borbas666
aktív tag
Valaki használja a 64 bites AOSP romot?
Ha igen, pár gondolatban írja már le a tapasztalatait. -
Tinuszka
tag
köszi, én azok közé tartozom... Hanem nekem hibaüzetenet ad ki, lehetséges amiatt, hogy a 5.1-es frissítést anno pakisztáni régió alatt tettem fel, utána meg visszaállítottam?
-
Koszta
tag
Jelezte, frissítettem, majd újraindítás után kiírja, hogy az OTA frissítés sikertelen.
-
Tinuszka
tag
én is megpróbáltam többször, elkezd frissíteni, majd félúton kidobja a hibaüzenetet. Amúgy én is azt várom, hogy legyen valami kiforrott főzött 5.1, az az igazság, hogy ennek a "gyárinak" nincs olyan hibája - az én esetemben - ami miatt visszaállnék KK-re, és ahogy olvasom, a különböző kotyvasztott ROMok mindegyikének van hátulütője
-
Matt888
csendes tag
Sziasztok srácok!
Eddig tökéletesen működött minden, most elkezdte azt a jelenséget produkálni a telefonom hogy állandóan eldobja a wifit. Pl.: Ha beírom a chromeba a honlap címet, akkor elkezd tölteni majd eltünik a wifi jel és kiírja hogy offline üzemmódban vagyok, majd utána vissza is jön a wifi jel. Mi lehet a probléma? Gyári rendszer. Előre is köszi. -
Matt888
csendes tag
válasz Tinuszka #7924 üzenetére
Megoldva! A router a hibás. Csak azt furcsálltam, hogy mindenki másnál működött és csak engem dobált le. Most újra lett indítva a router és minden jó. Azt hiszem itt is érik egy router csere, elég sokat szórakozik
Köszönöm a gyors választ És kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek! -
SharpSA
veterán
A gyári 4.4-en kívül a főzelékekkel együtt melyik romban van még benne a dupla koppos ébresztés?
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
nagyzzz
tag
-
törölt tag
-
korte1111
csendes tag
A frissítési hiba ( 138 kontra 139 ) nem abból adódik, hogy a románt átállítottam magyar régióra?
-
Downloas
csendes tag
Nekem S138 van, hogy lehet S139re frissiteni? Vagy az mikor jott ki? Nekem nem jelezte.
-
.Ishi.
aktív tag
Páromnál is ugyanaz a helyzet gyári S138-ról S139-re való frissítés során: letölti a frissítést, újraindul a teló, viszont a harmadánál kidob egy hibát. Reméljük mihamarabb jön a frissítés frissítése. 😁
Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
-
-
alpihun
senior tag
Hali!
Be lehet valahol állítani, hogy néma üzemmódban az alkalmazások (játékok) is hangerő nélkül induljanak? Elég ciki amikor órán felordítja, hogy boys, look who it is.
Segélyhívást feloldóképernyő aljáról ki lehet szedni? folyton megnyomom véletlen.
Illetve két fapadosabb, általános dolog, lehet más topicba kellene. Zenelejátszó ugye a play zene, s elég fapados szegény, meg a google integráció sem tetszik, mit ajánlotok helyette? Illetve kellene egy nagyon basic jegyzetfüzet is, amit ki lehet rakni 4*4 vagy 4*3 nagyságú widgetnek, hogy épp mutassa azt pár szót amit beleírtam. Evernote ugye van, és vagány is, de már több éve használom s nagyon tele van ahhoz, hogy átlátható legyen ha valami fontos, másrészt meg annyira feledékeny vagyok az ilyen "vegyek két kiflit" témakörökben, hogy megnyitni is folyton elfelejtem.Amúgy nagyon jó telefon, csak ajánlani tudom.
Dőljön Rátok a Karácsonyfa s Gyúljon meg a Hajatok!
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
TheRealBear
tag
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
alpihun
senior tag
válasz TheRealBear #7943 üzenetére
Köszi szépen!
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
törölt tag
De ugyanaz
Kipróbálhatná valaki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest