Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jim74

    nagyúr

    Megosztanám első napomat az 5.1-el:

    Reggel fél 6 körül vettem le a készüléket a töltőről. Munkába menet és jövet is ment a Waze navigáció, ami összesen kb. 1 órát jelent, illetve az autóban Bluetooth is be volt kapcsolva a kihangosítás miatt. A munkahelyemen szinte egész nap vagy rádiót, vagy zenét hallgattam róla, legyen mondjuk 5 óra ilyen jellegű tevékenység. Neteztem kb. 15 percet is. Mobiladat, vagy Wi-Fi folyamatosan be volt kapcsolva, háttérben Viber, egy automatizáló alkalmazás (Automatelt, mozgásból érzékeli, hogy járműben vagyok és bekapcsolja a Bluetooth-t) és egy időjárás widget, valamint a szinkronizálás is folyamatosan be volt kapcsolva (naptár, gmail).

    Jelenleg 73%-on áll az akku 2,5 óra kijelző idővel.

    Szerintem ez nem rossz. Gyanús, hogy jobb, mint a gyári rommal volt.

    Még egy érdekesség, bár lehet, hogy ezt már csak beképzelem. A Waze méri a sebességemet is. A régi rommal a kocsi kilométerórájához képest 3-4 km/h-val mutatott kevesebbet a Waze. Most ez kb. csak 1-2 km/h.

    Egyelőre nagyon elégedett vagyok az 5.1-el. Az Xposed-del és moduljaival gyakorlatilag teljes értékű CM romot lehet belőle varázsolni. Ráadásul az Xposed-del megoldódott a Gránit Bank üzenő alkalmazás probléma is. Ugyanis ez a program nem indult root-olt készüléken. De az Xposed + Rootcloack modul ezt is megoldja. Gyakorlatilag a Gránit programja rootolatlannak látja a telefont :C

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák