-
PROHARDVER!
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjg
őstag
válasz TheRealBear #5397 üzenetére
Kicsit papagájra véve a figurát, 5.0, vagy már 5.1? (Az 5.0-val Nexus alatt is voltak gondok, memóriaszivárgás, stb.) Ha már kipróbáltad, tudsz írni valamit a fényképek minőségéről? Javult - e, vagy sem, illetve engedélyezték-e benne a camera APN-t? Thx
[ Szerkesztve ]
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
TheRealBear
tag
Átmulatott éjszaka után most ébredezem még csak nem nagyon van erőm most ehhez, viszont akik kirpóbálták ezt véleményezték!
Pozitívumok:
1. Jó kinézet
2. Nagyon Jó Billentyűzet
3. Nagyon Jó Kamera ( Jobb,mint a 4.4.4-ben)
4. RAM Optimalizáció - (12 program futott a háttérben és semmi gond)
5. Akksi OptimalizációNegatívumok :
1). Sok BUG van a gyári Lenovo launcherben( tölts le egy másikat a Play Áruházból. Pl.Google start, és ezzel már szuperül fog menni.)
2) Kamera app csak 1 és 3MP-t lát, de a fényképek nagyon jók! -
rjg
őstag
válasz TheRealBear #5404 üzenetére
Köszönöm az infót, jó lábadozás.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
Downloas
csendes tag
25%-rol hirtelen lsmerult ugy a telefon, hogy kikapcsolt, es az aramot is csak 1-2 perc mulva vette majd vagy 10 percig be sem lehetett kapcsolni. Ez mitol van?
-
törölt tag
2 nap 21 óra készenlét
1h19p használatban
16%
töltőre teszem aztán majd monitorozom -
zarew
senior tag
Ügye nincs olyan beállítás,hogy a beállított wifire akkor is felmászik,ha amúgy ki van kapcsolva a wifi? Mert mindig elfelejtem bekapcsolni a munkahelyemen.
-
Diabo6
senior tag
válasz Janika841130 #5381 üzenetére
Kicsit későn, de még hozzászólók
A play zenét nem szabad bántani, mert összefüggésben van a nem gyári csengőhangokkal is. Én letiltottam és utána nem tudtam beállítani semmit a gyári csengőhangon kívül. -
beg
veterán
Semmi köze hozzá. Ezer éve tiltva nálam a play music és mégsem gyárin csörög. Sok telefonon gyárilag nincs fent, mégis tudsz mp3-at beállítani.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
zarew
senior tag
válasz ncc1701 #5424 üzenetére
Hát nem tudom,felraktam de azt írja megy a cella alapú ,nem kell gps. Ugyanis ha kéne ugyanazzal az erővel a wifit is belapcsolva hagyom.Az idő alapú megint nem ér semmit. Na majd meglátjuk.Most folyik a betanulás :-) Csak a feleségem gagyi sonyja tudja alapból.
[ Szerkesztve ]
-
zarew
senior tag
válasz Graphics #5427 üzenetére
Munkaidőm kötetlen,hajtok mint a töketlen Ja és várom már nagyon a teszted az új telódról.Megremegett a kezem a vásárlás gombon,de aztán elköltöttem drónra.
ncc1701 Akkor kukaaa. Egyéb ötlet? Na akkor letöltök egy rakás taskert csak azért is.
DulieeNem baj mire megveszem a szoftot is összepofozzák,lesz szuper kamera
[ Szerkesztve ]
-
han_lev
senior tag
válasz TheRealBear #5404 üzenetére
Jól hangzik. Kiváncsian várom a tapasztalatokat.
Eddig minden kifogástalanul megelégedésemre szolgált a gyári romban, de most elfogyott a memória .
El is határoztam, hogy most márctényleg rootolok ( flashtoolszt a P780 assal gyakran használtam, szerintem ezzel sem lesz gond.) viszont akkor megváron előtte a tapasztalatokat.Egyébként milyen launcher ajánlott a lenovó helyett?
Poco F5/pro
-
darkmann
őstag
válasz TheRealBear #5397 üzenetére
Végig olvastam a fórumot, de nem láttam utalást arra, hogy ez Lollipop lenne. Te hol láttad, hogy ez 5.x alapú?
Az orosz fórumban ezen a romon kívül még van pár custom firmware, de mindegyik a legutolsó 4.4-es romon alapszik.Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
ltpalermo
csendes tag
-
TheRealBear
tag
Nemtudna valaki elkuldeni a Lednotification apk mert valahova elkevertem es visszaraknam toltes jelzes led miatt!Koszi
-
Graphics
Jómunkásember
válasz TheRealBear #5444 üzenetére
Adom [link]
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
ncc1701
veterán
válasz TheRealBear #5445 üzenetére
5.1, nagyon zsír!
-
Graphics
Jómunkásember
válasz TheRealBear #5447 üzenetére
Letörölheti, shit...
Adj emailt. Az egyszerubb.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest