- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenkes
csendes tag
Elnézést, hogy ismét én, sajnos csak 5 percig szerkeszthető az üzenet.
Van két nem túl jó hírem.
1. Az "abszolút energiatakarékos mód"-ból visszatérve sajnos visszaáll néhány beállítás. 129 FW van fenn. Kérem tesztelje eseteleg más is.(Például a "széles érintés" pöttyöt vegye ki, majd abszolút energia takkarékos mód, majd kikapcsolása, és nekem ott a pötty.) Írok a Lenovonak.
2.. Az előző miatt letöltöttem az angol nyelvű kezelési útmutatót (manual http://tiny.cc/yh9jwx ) és ezt olvasva a garancia kérdés sajnos eldőlni látszik, A 11-12. oldalon található a Magyarországra vonatkozó rész, és ez 1 évről szól. Csehország 2, Szlovákiát nem találtam)Áldott Ünnepet.
ZX81>HT1080>Primo64>Commodore64
-
grafnet
veterán
Na, utána jártam a kuponnak.
"Csak az üzletben megjelölt termékekre..."
Úgyhogy hiába Lenovo, nem lesz olcsóbb.
Ez egyébként 20% lett volna.
Na, nem baj, egy kérdést megért.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
okiszPSX
tag
Sziasztok!
Tegnap este én is berendeltem az euronicsból. Köszi a linket, ennyiért tényleg ajándék, kíváncsi leszek rá. Rengeteg HSZ-t végig kell még olvasnom innen mire megkapom a kérdéseimre a válaszokat. Ami gyors kérdés: Notification led van rajta felül (hangszóró bal oldalán) ami mutat nem fogadott hívást-smst stb vagy arra nem funkcionál?[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
Kivéve, ha van root. Akkor a LightFlow hellyel közzel használható, tapasztalatok és beállításai itt.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
BetterBatteryStat-al P780-nál pure AOSP rommal 0,7%/h akksi csökkenésem volt ha nem babráltam, illetve csak óránkét ránéztem és pár percet telefonáltam.
Ezt sikerült egy a P70-nél felülmúlni ugyanilyen feltételekel, miután kicsit kigyomláltam és rászabadítottam a greenify-t. Jelenleg 0,5%/h Pedig VibeIUI, a szinkron és a push nincs kikapcsolva és folyamatosan LTE-n lóg. Ja, és minimum 2x erősebb vas.You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Graphics
Jómunkásember
-
beg
veterán
válasz Graphics #1260 üzenetére
Még van egy process amit vadászok, az android.app.backup.intent.RUN
28 wakeup/h Csak a greenify-ban nem találom a rendszeralkalmazások közt.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
válasz Graphics #1262 üzenetére
Lusta vagyok gépelni Volt pár alakalmazás, amit felelőtlenül töröltem áthelyezés helyett, azokra nem igazán emlékszem, de egyik a shareit volt.
Appok, amiket áthelyeztem a system-ből, hátha befagy tőle, de eddig semmi, tehát majd törlődnek:Amiket fagyasztok képernyőzáráskor:
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
Közben kilőttem valószínűleg. Ez a process a Beállítások/Biztonsági mentés és visszaállítás kikapcsolásával kilőhető. Ezzel egy időben a Fotók automatikus feltöltését is lelőttem. Azóta nem növekszik a wakelock.
-
okiszPSX
tag
Köszönöm a gyors választ uraim! Még az e-mail nem annyira vészes, azt kevesebbet kapot, mint hívást/smst.
Látom, írjátok itt a kigyomlálást. Ennyire lelassítja a telót a sok alap szolgáltatás vagy ez inkább csak ilyen határok feszegetése nálatok?ui: én tegnap este rendeltem, most hétvége, szóval nem hívtak még az euronicsból, de az fasza lesz, ha két hetet várnom kell rá.. Én Baján veszem majd át, de lófütty a seggükbe, hogy ennyi ideig tart.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz okiszPSX #1265 üzenetére
Nálam ez ilyen enyhe perverzió. Szeretem feszegetni a határokat, szeretem felügyelni, hogy mi fut feleslegesen amit nem szeretnék. Az alap rendszerrel/beállítással is vígan használható.
-
han_lev
senior tag
Egyszer leírhatnád egy rövid szösszenetbe hog mit jogyancsináltál.
Nem tudom ki szerkeszti az összefoglalót, de majd biztosan gyakran fogom lapozgatni, az sokkal kényelmesebb mint kulcsszavakra (amikre rendszeresen nem emléksze) keresgélni a fórumban. És akkor majd ott oyan jó lenn ilyenek olvasgatni, linkeket megtalálni, meg ilyesmi ...
lA P780 asnak olyan csocsesz kis összefoglalóka van. Csináljunk itt is hasonlót!!
Mondjuk Cappa72 oldala nem semmi..
[ Szerkesztve ]
Poco F5/pro
-
beg
veterán
válasz han_lev #1268 üzenetére
Röviden, aztán ha lesz helye majd kifejtem hosszan:
Mentés!
Mentsük el a mentés mentését, mielőtt menteni kezdenénk.Root cappa72 útmutatója szerint
Vagy aki nem fél és nincs veszteni valója Kingo root működött a kollégám p70-én, csak az összes drivert előtte fel kell tenni hozzá.
Azután ES FileExplorer alkalmazást átállítottam root üzemmódba, és a /data/app, system/app, system/priv-app könyvtárakból átmozgatam a feleslegesnek tűnő fájlokat egy másik mappába. Ha esetleg mellényúlok, visszateszem az eredeti helyére.
Ezután a Greenify donation verziójával látom a rendszer fájlokat és tiltom aszerint, ahogy ebben a hozzászólásban is látszik (a korában említett általam feleslegesnek tartott appok listája is benne van).Ízlés szerint sózom, borsozom és hosszasan magamhoz ölelem szeretett készülékemet.
-
axioma
veterán
Beszerezve.
Info budapestieknek:
1. Euroniics-nal az SAP-t reszelgetik, lehet hogy jovo het elejen is, ezert a weboldalon nem frissek a keszletinfok...
Na de a kozponti ufsz nem ezt mondja, es az aruhazas m.tars ajanlotta, hogy a konkret uzletet kell hivni (a kozpontos kozolte, hogy nem bp-i, ezert nem tudja, hogy melyik aruhaz van a varos eszaki reszen... egy terkepet nyomhattak volna a kezukbe)
2. A Sugarban a weblap szerint volt, de a gyakorlatban elfogyott, allitolag tegnap me'g volt 2, de ma delben mar nem.
3. Koki-ben a weboldal szerint nem voltt, de a sugarasok oda szoltak at es felre is raktak, mert gyakorlatilag volt - de a raktarbol hoztak ki, nem lattam, hogy hany volt vajon me'g (gondolom nem mentek oda a webes keszletinfo alapjan)
4. most kepzeljetek el, hogy Pomazrol indultunk, es be se mentunk Budakalaszra, pedig ennyi erovel akar ott is lehetett volna[ Szerkesztve ]
-
han_lev
senior tag
-
Biluxzsolt
aktív tag
Na akkor én is köszönöm az Euronics infót! Meg is rendeltem.
A Xiaomi Note 4g 2 simes változatára vártam,de azt nem tudni pontosan mikor jön.
Meg a vodás 800-as 4g-t szinte biztos nem fogja tudni,a P70 meg ahogy nézem visz mindent.Az elejétől figyelem a topikot,olvastam minden tesztet azok meggyőztek.Igaz hogy élőben nem láttam,de remélem nem fogok csalódni.
[ Szerkesztve ]
"Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
Clueso
csendes tag
válasz han_lev #1272 üzenetére
Jövő héten - "locsolkodás után" - újra kupon akció lesz az extreme digitalnál. Bár még nem írták, hogy mik lesznek benne, de a lenovo az utóbbi időben többször is képviseltette magát. A korábbi kuponos akcióban többen is tőlük vettük a fórumról a P70-et, a mostani Euronics-eshez hasonló áron (-15%).
Érdemes lehet majd rájuk nézni, mert náluk még van készleten több üzletben is a honlap szerint.Ne higgy el mindent, amit gondolsz!
-
beg
veterán
Nyugi, senki nem bánja meg. Nagyon pöpec kis kütyü.
-
beg
veterán
válasz #45553408 #1277 üzenetére
Csak hallomásból tudom, hogy miről beszélsz
Ha van root, sdfix után szépen települ minden külső sd-re. És használható. Állítólag, mert én nem próbáltam és nem is tudom miről van szó. Root és sdfix nélkül megy belsőről is. Talán, mert tényleg nem nem próbáltam. És az ismerősöm húgának az unoatestvére használja, pillanatok alatt pozicionál, és szépen navigál. Állítólag.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #45553408 #1277 üzenetére
Persze, bármelyik navi normálisan megy külső sd-ről, ha az sd kártya kezelésnél kiválasztod alapértelmezettnek a külső sd-t.
Ez elég korrekt kezelése az emulált sd és fizikai sd viszonyának.Szerk.: bocs, elnéztem. Külsőre telepített esetben?
Nem sok értelmét látom ekkora data partíció mellett külső sd-re telepíteni bármit. Tényleg felesleges. De ha már itt tartunk: miért érdemes külső sd-re telepíteni?[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
beg
veterán
válasz cappa72 #1279 üzenetére
Ha teleszórod térképpel, poi-val, domborzattal, 3d épületekkel plusz kipróbálod a 24 legmenőbb 3d-s játékot, amik darabonként majd' 1GB helyet foglalnak, akkor eljön az idő, hogy pár apróságot kitegyél külső sd-re.
De csak a próba erejéig. Nálam most a fél belső sd várja, hogy megteljen, tehát van játszótér bőven.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ha teleszórod térképpel, poi-val, domborzattal, 3d épületekkel plusz kipróbálod a 24 legmenőbb 3d-s játékot, amik darabonként majd' 1GB helyet foglalnak, akkor eljön az idő, hogy pár apróságot kitegyél külső sd-re.
Azok kiegészítő fájlok, nem telepített fájlok.
Az alkalmazás telepítése nem azonos a kieg fájlok helyének mentésével.Akkor lehet, hogy először ezt kellene tisztázni, hogy most a térképet mentené a fizikai sd kártyára, vagy program telepítését szeretné a fizikai sd kártyára.
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Biluxzsolt
aktív tag
Mindegyikhez jár a tok és a + fólia vagy az csak kivételes akció volt?
"Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
Clueso
csendes tag
válasz Biluxzsolt #1286 üzenetére
A youtube-os kicsomagolós videók alapján, szerintem mindegyikhez. A dobozra rá van nyomtatva, hogy tartozék.
Ne higgy el mindent, amit gondolsz!
-
Hoorus
őstag
Mindegyikhez jár, de az a tok nem sokat ér.. Csak a hátlapot és az oldalát védi.. A pereme nem ér a kijelző fölé..
-
beg
veterán
Gyárilag kapsz egy lenovo-s kemény tokot és egy kijelzővédő fóliát.
-
Tenkes
csendes tag
Kérem próbálja ki más is az 1. pontban írtakat és ossza meg tapasztalatait!
Számomkra fontos lenne az "abszolút energiatakarékos mód", de a hibával nem igazán tudom használni. Ha esetleg más is írna ezügyben a Lenovonak, azért külön hálás lennék. Én ezt találtam és erre a címre írtam: meamarketing@lenovo.com
Nagyon köszöönöm.
"1. Az "abszolút energiatakarékos mód"-ból visszatérve sajnos visszaáll néhány beállítás. 129 FW van fenn. Kérem tesztelje eseteleg más is.(Például a "széles érintés" pöttyöt vegye ki, majd abszolút energia takkarékos mód, majd kikapcsolása, és nekem ott a pötty.) Írok a Lenovonak."
[ Szerkesztve ]
-
gaboca0314
tag
Olvasgatom topikot és kezd megtetszeni a telefon, de lenne 2 kérdésem felétek. Hívás közben esetleg nincs hívás rögzítése funkció? Ha van valakinek Telekom tv elofizetese kipróbálná hogy a tv go alkalmazás működik e (tud-e nézni tv adást)?
-
Tenkes
csendes tag
válasz gaboca0314 #1291 üzenetére
Ha hívást folytatsz, ott a kis gomb, hogy "Rögzítés". Nem csipog a túloldalon.
Még egy bónusz: Ha bejövő hívásod van, a fogadás, elutasítás, sms írás mellett (az sms-ek szövegét szerkesztheted) balra, az órára húzva: hívástelutasítást és visszahívásra figyelmeztetést (10 perc, vagy 1 óra múlva) is választhatsz. (Szerintem ez igen hasznos, mert gyakran előfordult velem, hogy elfoglaltan kinyomtam valakit a későbbi visszahívás szándékával, de azt elfelejtettem megtenni)
[ Szerkesztve ]
-
xcsaba1975
tag
Nem,nem kell új telefon!!! Főleg nem majdnem 80-ért!
Ha kéne akkor sem lenovo!!
.....Megrendeltem én is! Üdv.:mindekinek! -
-
Thocy a ZAGY
tag
Győrben az Euronicsban volt készleten, így már nyomkodom közel egy napja.
Az üzemidő már most látszik, hogy jó lesz (semmilyen kímélő megoldást sem választottam ki, éjszakára is annyi kedvezményt kap csak, hogy kikapcsolom az adatforgalmat), kis szerencsével meglesz a három nap.
Samsung Galaxy S Duos 2 után a sebesség nagyon jó, a beállítások még kicsit kaotikusak, de már kezdem átlátni (a legtöbb dolgot úgyis csak egyszer kell babrálni), a kamera viszont, hiába a nagy megapixel szám, bizony visszalépésnek tűnik, pedig ennek a samunak sem volt túl nagy szám ez a része. Bele volt kalkulálva a vásárlásnál, így nagy meglepetés nem ért, de titkon reménykedtem, hogy legalább azt a szintet hozza. Saját kijelzőn, nem belenagyítva persze nem néz ki rosszul, de monitoron már előjönnek a hibák. Azért nem bántam meg, jó munkatárs lesz a mindennapokban. Céges és magán SIM-mel használom.
[ Szerkesztve ]
A legtöbb ember nem jut el a ''Miért pont Én?''-től a ''Miért ne?''-ig.
-
xcsaba1975
tag
válasz Thocy a ZAGY #1295 üzenetére
Köszi a tesztet! A gps-t próbáltad? A wifi stabil?
-
beg
veterán
válasz xcsaba1975 #1296 üzenetére
-
Thocy a ZAGY
tag
válasz xcsaba1975 #1296 üzenetére
A wifi rendben, a GPS-t holnap megnézem (tájfutok egyet), de a tesztek (az enyém nem volt az, legfeljebb némi vélemény ) és a korábban leírtak alapján arra számítok, hogy gyorsan talál jelet és pontos lesz.
[ Szerkesztve ]
A legtöbb ember nem jut el a ''Miért pont Én?''-től a ''Miért ne?''-ig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest