Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz #97544192 #130 üzenetére
Szerintem ebben a topikban nem volt NV fika. Mindenki csak a Benchmarkról beszél, meg a DX11 tesszellátorról.
rumkola: Ugyanerre a minőségre DX9-en kevesebb FPS-sel lenne lehetőség. Miért baj az, ha a DX11 gyorsabban tudja ugyanazt? Ez lenne a lényeg, kisebb erőforrással szebb. Végre a felhasználók érdekeit nézik.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
7Heads Drago
veterán
Persze gondolom te se azért vettél 285-öst, mert mást nem lehetett akkor kapni a boltokban.
Jelenleg most az a helyzet hogy az Nvidia sz@r, Amd meg király. Ha akarna tudna rajta változtatni, csak szarakodnak.
ezért tényleg megéri kiadni pénzt
Hát apukám ha lemarod a falról az összes vakolatot, akkor sem vesznek az emberek Nvidia-t régi DX-el.
Amikor ugyanannyiért kap jobbat és időtállóbbat az Amd-től.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
7Heads Drago
veterán
Illetve nem is egy helyen olvashatod el hogy a DX11 alá könnyebb lesz játékot írni , mint az előző DX-ek alá. De ha neked ennyire mindegy, akkor miért nem 7600Gt-vel nyomod (az is dx9-es már). Minek a 285-ös? Azon sem szebb a grafika, csak egy kicsit gyorsabb.
Mellesleg ezt úgy írom, hogy az ucso Ati kártyám az még 9600Xt volt és azóta 3 Nvidia kártyám volt.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
"úgy magyarázzátok ezt nekem, mintha annyira kurvára szükség lenne arra, hogy a cserepek össze vissza ki állnak, nem rendesen." - ez egy benchmark, senki nem mondta, hogy neked erre szükséged van. De még azt sem, hogy nekem, mint AMD-s arcnak szüksége van.
Ez arra való, hogy megdolgoztassa a kártyát. Miért kell ezt tudnia? Megmondom. Adott egy utca, amit le kell programozni. Szeretnék valósághoz közelire megcsinálni, ezért nem maradnak meg a sík felületre húzott textúránál. Két lehetőség van. Vagy leprogramoznak minden kis göröngyöt, vagy megcsinálják a főbb jellemzőket, és a többit rábízzák a tesszalátorra.
Szóval ne ítélj elsőre, pl. az utolsó 3Dmark egyik tesztjében gyönyörűen hullámzik a csaj melle, amit egyenlőre csak ott láttunk...
PowerBuldog pedig nem személyeskedett veled, egyszerűen itt többen azt próbálják megértetni veled, hogy míg te megcsinálod kvázi ugyanezt a látványt DX9-be, addig a többiek már 2x végeztek a munkával DX11 alatt.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rap, Hip-hop 90'
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja