-
PROHARDVER!
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkury
aktív tag
válasz tejeskifly #2500 üzenetére
Egészségedre!
Az élet egy olyan dolog amiből élve nem tudsz kikerülni! Mindenkinek van egy málna!
-
aktív tag
Vettem egy O!Play Mini-t az R1 mellé a másik szobába.
Ehhez van valahol firmware a gyárin kívül? -
Kicsirics77
veterán
válasz kenesei1982 #2502 üzenetére
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
aktív tag
válasz Kicsirics77 #2503 üzenetére
Ez Oplay Air-ről ír.
-
Kicsirics77
veterán
válasz kenesei1982 #2504 üzenetére
én kérek elnézést a minit elfelejtettem odaolvasni
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
jookomak
őstag
válasz kenesei1982 #2502 üzenetére
Itt vannak még: [link]
-
aktív tag
-
jookomak
őstag
válasz kenesei1982 #2507 üzenetére
Igaz, hibáztam. Nem jól értelmeztem a hsz-ed. Láttam, hogy egy mondatban van asus, oplay, r1, aztán má' írtam is.
Amúgy ahogy nézem, nem sokkal olcsóbb a sima r1-nél. Nem jártál volna jobban még egy olyannal? -
aktív tag
-
jmartin
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Nekem nem a youtube lenne fontos, hanem az időjárás, és a netrádió.
DE NEM LEHET BEÁLLÍTANI A NETET!
D-Link DSL-360R -->T-LINK TL-R402M -->O'Play
Internet mindenhol működik, kivéve az ASUS-t.
Még a router sem látja.
Légyszíves segítsetek! -
Görgőce
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudnátok egy oldalt linkelni ahol le van írva hogy hogyan lehet A.C Ryan firmware-t O!Play R1-re tenni?
De arra is kíváncsi lennék hogy kinek mennyire vállt be, ha próbálta...
Előre is köszi!Gergő
-
jmartin
csendes tag
Úgy látom ez a fórum meghalt. :-(
Sajnos még mindíg nem megy az internet része, a TP-Link sem látja. Két számítógépnek simán kiosztja.
-
kuksa90
őstag
válasz jmartin #2514 üzenetére
Akkor kapcsold ki a DHCP- t és adj ki fix IP címeket, azonos maszkkal, átjáró a router.Nincs benne semmi mágia, hidd el, többszáz embernél vidáman működik.Konkrétan mi a gondod?
Böngészőből eléred a játékos felületét?
Miből gondolod, hogy a router nem látja?Az időjárásról: távolkeleten biztosan más világ van, de azért nem ártana közölni velük, hogy Magyarország nem nyolc városból áll...ráadásul hozzá sem lehet adni sem várost, se koordinátát, se semmit - tehát jelen formájában egy kalap sz@rt sem ér, kár vágyakoznod rá...
[ Szerkesztve ]
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
bradley001
csendes tag
Sziasztok!
Én most nézegetem az HDP-R3-as kütyüt. Mekkora hdd-t tud kezelni? 1TB-os e-sata-n müxik?
Köszi a segítséget előre is!
-
kuksa90
őstag
válasz bradley001 #2516 üzenetére
2 Tb semmelyiknek sem akadály...
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
TOLEDOO
tag
Asus R3-ra feltettem ezt az új AC.RYAN FW-t.
PlayON HD Firmware V7.4.4.r5440 for O! Play R1/3
Első beállítás ok nyelv,hálózat stb..
Viszont ujraindítás után usb csatlakozást, meg hogy kikapcsol a gép ír ki.
Ha a mégsem gombot választom akkor meg le megy kis képernyőre és lefagy.
Ha valaki próbálta légyszi mondja el mit kell csinálni.
Előre is köszönöm. -
Görgőce
csendes tag
Na és a torrent valakinek működik A.C Ryan firmware-vel?
-
zzzoli6
csendes tag
Sziasztok.
Nemrég vettem egy R1-et és az itt olvasottak alapján rátettem a HD2 fw-t.
az eredeti fw-vel tudtam hálózaton keresztül pc-ről másolni az oplay-hez csatlakoztatott külső winyó-ra de az uj fw estében nem találok másolás funkciót.
A másik probléma is ezzel kapcsolatos,a kapcsolat sajnos csak egyirányú.
Az oplay ről el tudom érni a pc-t de a gépről nem látszik az oplay.
Én nem csinálok jól valamit vagy ez ilyen?
Ha valaki tud erre megoldást azt megköszönném -
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
Hogy lehet beállitani az R3 at,mikor zenét hallgatok képernyőkimélőre tegye magát?
Plazma tv-m van és nem tesz jót neki ha ha állandóan,változatlanul csak a feliratot jeleniti meg. -
HEAHEA
aktív tag
Sziasztok!
A problémám a következő. van egy Asus R1-esem . Filmek lejátszása közben tapasztaltam , hogy lefagy, vagy egyszerűen csak kilép a filmből és visszalép a menűbe.
Fagyáskor resetelem, de nem mindig segít ez a módszer, mert újraindítást követően azt is tapasztaltam , hogy csak az Asus felirat jelenik meg a Tv képernyőjén és villódzik, nem történik semmi változás.Járt már vki hasonlóan? Mit tudnátok tanácsolni? A segítséget előre is köszönöm. -
HEAHEA
aktív tag
válasz szabog74 #2524 üzenetére
Mire gondolsz pontosabban? Egy Samsung S2 Portable (500 GB-os ) külső vinyónál NTFS-re formázott és egy 2GB-os pendrive-nál (fat32-es ) is tapasztaltam film közbeni újraindulásokat.
Jelenleg most ott tartok, hogy a lejátszót bekapcsolva adathordozó nélkül , csak az Asus felirat jelenik meg a képernyőn be-be csíkozódva, a menü nem jön be. -
kano
nagyúr
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek megéri ezt a lejátszót most is megvenni? Ahogy olvasom a HD2 fw-el egész jó. A másik kiszemeltem a Skydigital Venice V13 HD. Ez ugye sigma chipes, de drágább is mint a HDP-R1. A HD2 fw-el az R1 is tud torrentet futtatni?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Striga
csendes tag
Vettem 1 Asus O!Play HDP-R1-t.
Frissítettem a FW-t a legfrissebbre.
Most olyat tapasztalok, hogy film nézés közbe képernyőn körbe két centis fekete keret van.
Érdekes a menüben ilyen nincs, nagyításnál is meg marad.
Van erre valami megoldás, valaki azt írta hogy régebbi FW vissza rakásával megoldotta a problémát.
Vagy csak beállítási probléma ? -
sasu88
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogy hogyan lehet az Asus O!Play Gallery-ben kikapcsolni a feliratot ? Mert eddig nem jöttem rá... Váltani tudok, méretét, helyét változtatni tudom, kódolását tudom állítani, de, hogy ha pl. egy dual hanggal megáldott filmet szeretnék magyarul megnézni, akkor mindenáron hozza a feliratot, ami ugye teljesen felesleges. Az R1-ben simán ki lehetett kapcsolni...
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
aktív tag
vettem egy Oplay MINI-t. frissítettem a firmware-t a legfrissebb gyárira. Nem működik rajta az ugrás a filmen belül bármely időpontra, de úgy sem lehet ugrálni ha beállítom az ugrások hosszát. pörgetni meg max 2x-esen enged.
Van a minihez is valahol elérhető nem gyári firmware mint az R1-eshez? Egy R1-esem is van, azzal minden rendben van.
-
prucam
tag
Sziasztok,
szeretnék vásárolni egy Asus Mini-t. Van-e estleg valakinek tapasztalata abban, hogy egy sima dvi-s monitorral hogyan megy a lejátszás?
A hangot hogyan oldotta meg? Esetleg így? rca to jack
Egyelőre a pc hangszóró megteszi, más "kütyüm" sajnos nincs
[ Szerkesztve ]
-
őstag
sziasztok!
új R1 tulaj vagyok.
látom nagyon szidjátok a legújabb HD2 firmet.
melyik az utolsó amit bátran felrakhatok?köszi
redit never gets easier, you just go faster
-
bynow
csendes tag
Sziasztok!
Van arra lehetőség,hogy swf streambe sugárzott online TV-t le bírjon játszani az R1-es?Hogy tudom lejátszani a shockwave flasht rajta? A TV listába már sikerült belerakni,de ismeretlen formátumot ír ki...
Előre is köszönöm!
-
LDC
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek.
A helyzet a következő:
Van egy Oplay R1-es készülékem,
Van három számítógépem,
Van egy routeremMinden a gép routerbe van bedugva.
Az egyik számítógép mappája meg van osztva, s eddig csodásan láttam a Oplay-en keresztül a megosztott mappát. Magyarul a hálózaton keresztül néztük a filmeket.
Egye hete valami elállítódott benne, mert a hálózatot onnantól kezdve nem látja.
A kérdésem és kérésem mit tegyek? Már mindent elkövettünk a barátommal, de meg sem találja a hálózatot. A legérdekesebb benne, hogy az internet hozzáférés tökéletesen megy, a routerig eljut az Oplay, de a gépre már nem talál rá.
Az Olpay hálózati beállításában Auto DHCP van bejelölve.....
Nagyon köszönöm, ha valaki tud segíteni........,
-
jobesz
tag
az új hd2 firm semmire nem jó.
más megoldás kell, lehet az o play live firm et kellene feltolni az gyárilag youtube os, és abba max torrent, samba, apróságok, ezt a hd2 firmet akárhogy butítgatják optimalizálják erre a szerkezetre, nekem még a kielégítő szintet sem érte el egyik sem, legalább 3 ad részére visszalassítja a gépet.
Inkább az o play live firmware-t buheráljátok, ne a hd2 ét
Sony mdr cd550,,mdr-cd580 /AKG k371/ Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Sala76
csendes tag
Sziasztok!
Keresem ár-érték arányban azt a legjobb médialejátszót ami jelenleg a piacon tudja a Dolby True-HD, DTS-HD ill. DTS-HD Master hangzásokat továbbítani HDMI -n!
Köszönöm a segítséget előre is!Üdv
-
superTibcsi
aktív tag
Valaki tud valamilyen firm-et, amiben vam működőképes youtube kliens?
THX!
Under construction!!!
-
szabog74
aktív tag
válasz superTibcsi #2539 üzenetére
talán ebben: http://asusoplay.kipase.com/index.php
[ Szerkesztve ]
-
szabog74
aktív tag
válasz superTibcsi #2541 üzenetére
Akkor légy szíves tarts egy kis beszámolót pro és kontra a firmmel kapcsolatban
-
Görgőce
csendes tag
válasz superTibcsi #2541 üzenetére
Szia!
Én ezt használom most: PlayON HD Firmware V7.4.4.r5440 for O! Play R1/3
Szerintem nagyon jó, a youtube is rendesen megy.
Csak mikor bekapcsolod, utána 1x vagy 2x meg kell nyomni a balra nyilat.Üdv.
-
Steven
addikt
vettem egy 3ds -tv-t az o!play alkalmas 3ds anyagok pl mkv lejátszására?
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
-
szabog74
aktív tag
válasz superTibcsi #2548 üzenetére
-
szabog74
aktív tag
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest