Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • B-L-A-C-K

    titán

    válasz Tibee86 #7549 üzenetére

    Persze hogy nem volt eredetim mindenből, szerinted megveszek 20 tokot 200 ezerért :F Viszont baráti körbe, már rengeteg eredeti tokot láttam és van összehasonlítási alapom (jelen esetben ezzel a vékony műanyaggal is, nem hiába mondtam). Viszont hogy te 1 kib@szott tokot rendeltél az ebay-ről, és ezáltal szerinted az összes egy gatyi szar fos, azzal nem tudok mit kezdeni (nem csak most említetted már sokszor).
    Előtted szépen le is fotózták azt a vékony tokot ugyan olyan csak nincs rajta a márka. Azaz megerősítettek az állításom. Erre most nekem jössz ezzel a kisregénnyel.
    Viszont neked lehet így megéri kifizetni a többszörösét mert ott a márka rajta és láthatja a paraszt neked márkás tokod van, de másnak el mondhatjuk hogy tök feleslegesen teszi nem? A másik meg nem mondta senki az összes 200-1000 Ft-os tok király, éppen mondtam van köztük szar is, viszont amit itt szoktam ajánlani azt nem viccből teszem, hanem mert tudom hogy jó. Ozaki vékony tokot legutóbb i5-re vettem, 2 hónap úgy megnyúlt hogy leesett, 7-8 ezret megért igen, fasza volt.

    Nem hibába vannak megelégedve vele sokan azzal amit ajánlottam eddig (gondolom azok közül egyet se rendeltél még véletlenül sem), és nem hiába köszönték már meg többen is itt, és privátban (vagy csak nyalizni akartak nekem?). Szóval akinek összehasonlítási tapasztalati nincs azt pont te vagy, ja bocs 1 tokkal van, de általánosítottál is ezáltal a többi 10000 tokra is hogy szar. Nincs miről beszélni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák