- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz mike710 #8050 üzenetére
Legtöbbször simán elsőre, de van hogy hat próbálkozás is kell hozzá.
Ha meg valami alkalmazásból akarom, akkor viszont totál szar tud lenni. elsőre ugye megjelenik a kis fülecske, na ez azonnal megy és hurrá. De aztán a fülecskével felrántani a Control Centert, na az már sokszor failed lesz nálam.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
lezu20
tag
Hello! A játékok nektek is elég gyorsan meríti az akasit? Elkezdtem játszani a clash royale játékkal de nagyon gyorsan szívja az aksit
-
MODERÁTOR
-
gergotb
tag
Három kérdésem van:
1. Hogy lehet beállítani, hogy Safariban a weboldalak ne mobilos verzióban jelenjenek meg, hanem úgy mint asztali számítógépen?
2. Van egy Nokia MD-12 BT hangszóróm, amit nem lát iPhone. Vajon miért?
3. Mikor elindítottam első alkalommal a telefont, letöltöttem jó pár alkalmazást, amiket szépen ABC sorrendbe tett a második oldalon, de az azóta letöltötteket már nem teszi ABC-be. Ezt hol tudnám beállítani, illetve miért csak a második oldaltól kezdi elhelyezni az ikonokat?
-
TheMarci
addikt
-
hefe77
tag
Ismeritek ezt a funkciot? Tegnap jöttem rá véletlenül. Ha a képernyő egészen bal oldalán nyomok egy hosszut és erősebbet, akkor ugyanúgy tudok váltani az alkalmazások kozott, mintha kétszer nyomnám meg a home gombot. Kicsit húzni is kell jobbra. Vagy ez csak nekem uj?! 🤔
[ Szerkesztve ]
-
hefe77
tag
válasz buvartacsko #8084 üzenetére
Egy újszülöttnek minden vicc új.....
Akkor sorry mindenkitől -
Blyan
félisten
válasz gergotb #8086 üzenetére
Ha engedélyezve van a 3d touch akkor működnie kellene. És bármely alkalmazásban működik álló helyzetben.
A másikat a kisegítő lehetőségek között kell bekapcsolni. Ha jól emlékszem.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
gergotb
tag
Köszi működik, csak brutál erősen kell nyomni, eleinte nem mertem ennyire.
Nagyon jó funkció, nem is tudtam erről.
Nagyon jó kis telefon, kellemesen csalódtam benne, pár nap alatt megszerettem
Hál Istennek ki cserélték újra, ennek már stimmel garija, előre lekérdeztem és nem volt beaktiválva, aktiválás után meg jó a gari dátum.
Másikat valahogy véletlenül beregisztrálta valaki valahol. -
B-L-A-C-K
titán
válasz gergotb #8088 üzenetére
Ha "brutál erősen kell nyomni" akkor gariztasd le mert abszolút nem normális, vagy lehet csak túlzottan fogalmaztál.
"Másikat valahogy véletlenül beregisztrálta valaki valahol."
Ha felbontotta, aktiválta, majd újra visszacsomagolta, zsugorfóliázta, az nem véletlen szerintem...
[ Szerkesztve ]
-
gergotb
tag
válasz B-L-A-C-K #8089 üzenetére
Gyári csomagban volt...
Amúgy olyantól vettem, aki ezer számra hozza be őket és sose volt még gond egyikkel se.
Most megnéztem kettőt mindkettő aktiválatlan volt, aztán egyiket elhoztam.
Kicsit lötyög a home gomb az baj?
Ha bármi baja van, akkor istyleban adnak újat helyette?
Hogy megy ez a gariztatás? Várni kell sokat? -
B-L-A-C-K
titán
válasz gergotb #8090 üzenetére
Kicsit lötyög a home gomb az baj?
Nem kellene lötyögnie.
Gari: Nem minden esetben cserélik, de az esetek többségében igen, 3-7 munkanap míg kicserélik, cserekészülék addig nem jár. Illetve nem egészen új készüléket kapsz, új ház, új kijelző, de a belseje használt, tesztelt, jó alkatrészekből van. Azaz ha egymás mellé teszel egy zsír új, és egy gariban cserélt "új" készüléket nem veszel észre semmit.
Akkor még érdemes tudni hogy ami nem hivatalos helyen lett vásárolva, pl GSM üzletekben, arra nem indul újra a garancia, hanem marad annyi amennyi volt, illetve ha már 3 hónapnál kevesebb van akkor kitolják 3 hónapra. Ami viszont Magyarországon lett vásárolt (nem cégre) hivatalos helyen (szolgáltatónál, hivatalos Apple boltba, Edigital, Media Markt...) ezeknél újra indul az 1 év csere után. -
spawn21
veterán
válasz gergotb #8094 üzenetére
Soha nem védem az alma cuccokat
De ez a kettő mag olyan elavult, hogy, szét pofoz mindent. A kijelző is nagyon jó, pont elég. A benne lévő technológia is nagyon elavult, nyomás érzékeny kijelző. Ugyan kérlekJa, ég, magos teljesítményben még mindig a legerősebb. Dual Core alig marad le az új prociktól
[ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
RAMb0
tag
válasz gergotb #8096 üzenetére
Már írtam, szerintem jobban jártál volna, ha még kicsit gyűjtesz az S7-re, ha ennyire arra vágysz és mindent ahhoz mérsz... Mert még mindig az alma a körtéhez hasonlítás megy. Nemhogy a vas köszönő viszonyban nincs egymáshoz (totál más SoC architektúra), de még az OS is teljesen más, az optimalizáltságról nem is beszélve.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest