- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz gergotb #8099 üzenetére
Előbb írtad gyenge, most meg jó gyors, mielőtt nagyon bekavarod magad add el, menj vissza androidra, látom neked inkább az fekszik.
Kijelző meg szubjektív, iPhone-oknak valós színei vannak, Samsungnak meg telítettebbek, egyik se rossz, inkább felhasználó függő ki melyiket szereti.
-
RAMb0
tag
Pláne, hogy hiába van benne 4 GB RAM (aminek több mint a felét megeszi az Android+TW kombó, plusz, hogy az utóbbo sok olyan szolgáltatást indít, amit sosem fog várhatóan használni és feleslegesen eszi a CPU időt és a RAM-ot), meg csoda kijelző, filmet nem azon fog nézni egész éjjel.
Míg a sima i6 és az i6S elvan 1, illetve 2 GB-tal.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
A kijelző pletykák szerint a következő genrációban vagy az utána jövőben amoled lehet, szóval aki emiatt problémázik, annak ez a dolog megszűnik majd.
A SoC meg minden csak nem gyenge, még a most megjelenő S820/Exynos 8890 szerelt készülékekkel is bőven partiban van.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
RAMb0
tag
válasz gergotb #8105 üzenetére
Ez mind szép és jó, de továbbra is az S7-re gyúrásról és ahoz való méricskélésről van szó, ha valami nem tetszik hirtelen az iPhone-ban számodra. Nem kell egyből lehúzni valamit, ha még nem próbáltad kis/ismerted meg jobban.
Az utóbbiról akkor nyilatkozz, ha már elvitted és valóban negatív a tapasztalat.(#8107): Nem arról szól a világgarancia, hogy ha bármi gondod van azonnal ugranak és cserélik. Ha nem rendeltetés szerű használatból van, nem fogják. De előtte be kell vizsgálniuk. Ennyi erővel lehet olyan, aki hetente ledobja a telefont direkt és szó nélkül cserélniük kellene.... De szerencsére nincs ilyen és nem is cserélik szó nélkül ilyen esetnél.
Ha lötyög a gomb, vidd be, vizsgálják meg, ha valóban garis hiba, akkor a korábban említett módon kapsz cserét. Ha nem, vagy valami gyanús lesz, akkor ismét az ezer számra behozó illetővel van a gond, ahogy azt nem egyszer említettük. "Olcsó húsnak híg a leve"[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz gergotb #8107 üzenetére
Ha nem Ahmednél veszed az aluljárós GSM-ben akkor így is van.
Sőt, még Ahmedét is kicserélik neked bárhol, viszont a garancia ilyen esetben nem indul újra.
Nem értem a problémádat.(#8110) gergotb
De ki nem akarja neked cserélni?
Ne haragudj, de én már nem tudlak követni.Szerk:
Nagyon jó kis telefon, kellemesen csalódtam benne, pár nap alatt megszerettem
Hál Istennek ki cserélték újra, ennek már stimmel garija, előre lekérdeztem és nem volt beaktiválva, aktiválás után meg jó a gari dátum.
Másikat valahogy véletlenül beregisztrálta valaki valahol.Most akkor mi van?
[ Szerkesztve ]
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz gergotb #8114 üzenetére
Ki írta hogy fos teszt telefont adnak Éppen azt írtam semmit nem veszel észre egy zsír új és e között. A garancia meg ha hivatalos forrásból veszed újra indul. De tényleg kib@szott idegesítő kezdesz lenni, próbálok neked értelmesen, és normálisan válaszolni, de nem sikerül felfognod a dolgokat. Bár már akkor az voltál mikor pár napja szaroztad a telefont mert a GSM-be megszívattak.
[ Szerkesztve ]
-
hj.jani95
aktív tag
Valaki tudna nekem segíteni abban hogy: van egy céges e-mailom, ami össze van kapcsolva egy gmailos emaillel mert csak így tudom használni. Viszont ennek van egy céges "aláírása" amit nem lehet beállítani az iPhone gyári emailalkalmazásba. Ezért töltöttem le a gmail alkalmazást. Viszont ha írok egy e-mailt nem tudok csatolni fájlt, csak a Google driveról azt is úgy ha a címzettnek adok egy "hozzáférést" ahhoz a fájlhoz amit küldök neki. Én úgy szeretném hogy azt a fájlt ténylegesen is elküldje. És emiatt a probléma miatt tudnátok olyan alkalmazást mondani amivel tudom kezelni a céges aláírást, és egy PDF fájlt ténylegesen el is tudjam küldeni?
Kis Pál vagyok, na hali!
-
Blyan
félisten
válasz hj.jani95 #8119 üzenetére
PDF-et akkor tudsz csatolni pl ha az fizikailag a gépedre került, Adobe alkalmazás, vagy iBooks mondjuk. Onnan elküldheted magát a fájlt is csatományként.
Ezt a céges aláírást nem igazán értem, majd valaki tud rá érdemeben válaszolni.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
tylerddd
veterán
válasz gergotb #8099 üzenetére
Én úgy gondolom nem vagyok fan, elismerem más rendszerek jóságait, de az ilyen elavult hardveren meg "Ja gyors amúgy, bőven elég nekem." dolgok hallatán bekattanok és nyálfröcsögve kezdek okoskodásba.
Most is elkezdtem írni egy hosszabb kommentet, de leálltam vele. Bllláááááá ...
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
FIREBLADE78
addikt
Szétvág ez a 3d tács. 100x nyomok 1 appra akkor sem tudom letörölni,mindig ez a fos jelenik meg vagy átugrik (nem tom normálisan megfogalmazni,se nem 3d,se nem jön elő a vibrálás) Hiába állítottam be legerősebbre.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
BeastMode
őstag
válasz FIREBLADE78 #8123 üzenetére
Az ugye megvan, hogy törléshez nem kell erősen nyomni a kijelzőt, csak hosszan rajta tartani az ujjad?!
-
törölt tag
aaz igen....dd
-
veterán
-
BeastMode
őstag
válasz FIREBLADE78 #8125 üzenetére
Belőlem is hasonló reakciót váltott ki a #8123 kommented.
-
Blyan
félisten
válasz FIREBLADE78 #8125 üzenetére
Érdekes, nekem inkább nem megy az 3d touch, mint hogy ne tudjak hosszan nyomni.
De próbáld egy mappán (már ha használsz), ott ne működik a 3d touch egyáltalán (még).
-
őstag
válasz TheBikerider #8127 üzenetére
a srác tuti nemágyár és ném100as kérem kapcsolják ki
-
veterán
-
-
buvartacsko
addikt
Ilyenkor ne erősen nyomj ra csak érj hozza a kijelzohoz kb. Nekem soha nem volt meg ezzel gondom érdekes.
-
Treff
aktív tag
Kicsit elvitte a fonalat a lenke srác, így ismét felteszem a kérdést, hogy valaki ismeri-e az előzményben lévő eszközöket?
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Bocs, félreértettem.
Amúgy a 3D Touch óta valóban újra kellett értelmezni a "hosszan nyomást". Most igazából hosszan kell érinteni törléshez/mozgatáshoz. Ha egyszerűen ráteszi az ember az ujját, beszürkül ugye az ikon és már szinte azonnal lehet is mozgatni. Esetleg "Határozott"-ra kell állítani a 3D-t, h erősebb nyomást igényeljen.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz gergotb #8114 üzenetére
Szia!
Kezd egy kicsit flémkeltésgyanús lenni a történeted. Nem elég, hogy dezinformációkat próbálsz terjeszteni, de több alkalommal beírod a mondanivalódnak jellemzően a végére a - véleményem szerint legtöbbször megalapozatlan - véleményedet, amire nagy valószínűséggel valaki "ugrani" fog, mert kinyílik a zsebében a bicska. Szerintem ez nem jó irány.
Félreértés ne essék, nem a véleményeddel vagy a kérdéseiddel van a problémám, hanem úgy érzem, hogy ennyire és ennyiszer nem lehet félreérteni azt, amit neked írnak, emögött már szándékos hangulatkeltést érzek, ami nem tesz jót a topiknak. Szóval szerintem kicsit körültekintőbben és nem hergelve a többieket jobb lenne.
-
B-L-A-C-K
titán
Csináltam egy videót, egy kis trükk hogy tüntessünk el gyári alkalmazásokat.
-
Blyan
félisten
válasz FIREBLADE78 #8139 üzenetére
Én meg azt hittem irónia volt a sok szmájli, erre kiderült ,hogy tényleg nyomtad mint a meszes ahelyett, hogy csak rajtahagyod az ujjad?
-
BeastMode
őstag
válasz FIREBLADE78 #8139 üzenetére
Én is azt hittem
Így a másik kommentem vedd semmisnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest