- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
OK, köszi a visszajelzéseket!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Vasy09
őstag
Üdv mindenkinek. Rég jártam erre (2500 hozzászólással ezelőtt), viszont most lenne megint egy-két kérdésem.
December 14-én leadtam a kicsikémet az almáriumban, mivel 29-én lejárt volna úgyis a gari, s gondoltam akkor még gariban javíttatom. Olyanokat csinált, hogy 20% alatt random módon kikapcsolt ios verziótól függetlenül, továbbá néha gondolt egyet, s bontotta a telefonbeszélgetést.
30án vissza is hozta a telefont a futár, rajta a gyári fólia elől hátul. Gépre rádug, visszaállítás indít, azonban nézem, hogy a sorozatszám más, mint amivel leadtam. Mondom mi a szösz, a munkalapon akucsere szerepel!
Próbáltam hívni az almáriumot, de nem sikerült elérni őket, mígnem ma felvették, s kérdeztem, h most akkor mi van! Erre, nem értik a problémám, új készüléket kaptam! Áhh mondom szuper, csak a munkalapon nem ez szerepelt, de a telefon sorozatszáma meg más. Mondják, hogy igen, mivel gariban cserélték egy újra. Mondom szuper, akkor a gari ugye újraindult, s megint egy év. Mire az ember, hogy nem csak 3 hónap! Én meg csak hallgattam, h mivan, hiszen új készüléket kaptam! Próbáltam megnézni az apple honlapján is, de ott meg már nem írja ki a jótállás végét, mint korábban, hanem valami olyasmi van, hogy a szavataossági feltételek alá tartozhat, vagy mi!
A kérdésem az, hogy akkor most mennyi garim van rá, illetve hogy ezt valahol tudom ellenőrizni?
[ Szerkesztve ]
Gamertag: Vasy09
-
Vasy09
őstag
válasz bigdady #14508 üzenetére
Ezt írja:
Javítási és csereszolgáltatás: nem tartozik a fogyasztóvédelmi törvények hatálya alá (nemzetközi értékesítés)
A termék esetén nem érvényesíthetők a fogyasztóvédelmi jogok, mert nem abban az országban vásárolta a terméket, amelyben ilyen szolgáltatást szeretne igénybe venni. Az Apple korlátozott jótállása, valamint az AppleCare Protection Plan és az AppleCare+ a fogyasztóvédelmi jogszabályoktól eltérő előnyöket nyújt (részletekÚj ablakban nyílik meg).
De a magyaron meg nem ezt írta még tegnapelőtt!
[ Szerkesztve ]
-
Vasy09
őstag
válasz bigdady #14510 üzenetére
Hiába törlöm ki, akkor is visszaugrik a magyarra, de ez akkor is érdekes, mert 30-án mikor megjött és megnéztem, akkor még épp azt írta, hogy alá tartozik!
Sikerült, ott meg ezt írja:
Repairs and Service Coverage: Expired
Our records indicate that your product is not covered under Apple's Limited warranty or an AppleCare product for hardware repairs and service based on the estimated expiration date.
[ Szerkesztve ]
-
Vizi911
tag
Sziasztok!
Tegnap kaptam vissza , vagyis kaptam új telefont, kicsit fura votl hogy zacskóban adják persze fóliázva.
Nem indult újra a gari folytatódik. Bár tegnap még plusz egy évet láttam az angol oldalokon
Kérdésem lenne, hogy rendben van ez így? Valamint , hogy sorozatszám alapján belehet azonosítani, hogy refurb e a telefon? Telekom függő volt. Infóbol valahogy kilehet szedni, hogy esetleg függetlent adtak e vagy toljak bele egy másik simet és kiderül? köszi!Iphone SE 64GB
-
Idiofil
aktív tag
Tegnap kaptam az SMS-t hogy kész a telefon, lehet menni érte.. bár még ma sem tudták megmondani, hogy elindult-e a telefon a futárral hozzám, vagy nem.
"Those who want respect, give respect"
-
Balazs66
csendes tag
Kezdő Iphone-s vagyok. Nálam is felmerült egy érdekes probléma. 3 iphone van a családban, melyből 2-n jól működik a siri, de az enyémen természetesen nem. A siri beállításánál amikor engedélyezem a "Hey Siri" opciót, egyszerűen nem érzékeli a hangomat.
-
-ZsoLi-
tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne iphone 6s ujlenyomttal nem tudom feloldani amikor töltőn van. Amint lehuzom egyből működik. Mi lehet a probléma???[ Szerkesztve ]
-
anderledani
őstag
válasz bigdady #14537 üzenetére
Én iCentre-től kaptam újat október 21-én és M-es tehát új. De ezt mondták is ott bent, hogy új.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
mike710
aktív tag
válasz anderledani #14540 üzenetére
Milyen hibával adtad le, hogy újat kaptál ha szabad kérdezni?
-ZsoLi-: Nekem működött probléma nélkül töltőről is szóval szerintem nem normális.
[ Szerkesztve ]
-
haron06
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy, adott egy még március elejéig garanciális Iphone 6S 64gb , azonban a home gomb kattog nagyon és néha a lenyomása is nehézkes, néha az akksi 20% körül nekem is produkál érdekes dolgokat azonban ez ritkán jön elő viszont a home gomb nagyon zavaró. Olvasgattam hogy töröljem ki rubbing alkohollal az oldalát és megjavul de nem akartam se beáztatni vagy elbénázni...
Szerintetek szervízben az Icenterben megoldják a problémát vagy heteket ülnek rajta majd visszakapom ugyanúgy a készüléket? (sajnos volt már rossz tapasztalatra példa) Csak mert mindennapi élet munka, suli során fontos lenne a készülék és nehéz lenne a hetes hónapos utánaszaladgálás
Aki ezügyben szerzett tapasztalatot megosztaná? hálás lennék
Köszönöm a válaszokat
-
haron06
csendes tag
kérdeztem az alleeban találhato apple-nél hogy orvosolják e a problémát de elég érdekes volt a hozzáállásuk jött a szemüveges csodagyerek becsukta a szemét elkezdte mint az őrült nyomogatni a home gombot mire közölte hogy sajnos ez ilyen Iphone 7 nél már mivel nincs nyomógomb nem merül fel ez a probléma és új készülék vásárlását javasolja mindezt persze olyan stílusban hogy kedvem lett volna a pultba építeni a fejét, azonban az agresszió nem megoldás így kérdeztem hogy mégis mit javasol , adott egy icenteres kártyát hogyha nagyon zavar ide vigyem el.... : D
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest