- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hj.jani95
aktív tag
válasz Pálin(t)ka #7787 üzenetére
És ez nem működik mondjuk iPad és iPhone között?
Kis Pál vagyok, na hali!
-
reflxx
aktív tag
Sziasztok,
Próbálom iCloud-ba feltölteni a képeimet, de nem nagyon akar sikerülni.
4-5 órája van wifi-n és kb 350 új fénykép készült amit fel kellene tölteni. Viszont össze vissza ugrál a feltöltés: 50 kép van még hátra, utána 200 stb.Ez normális és legyek türelmes, vagy valami gáz van?
Köszi előre is -
Papa-Het
aktív tag
Örömmel jelenthetem fórumtársak hogy 20 perccel ezelőtt átvettem az iPhone 6s 64gb-os modellt Londonban. Beszámoló, teszt stb később az esti órákban várható mert dolgoznom kell. Hogy ez utóbbi mekkora egy szopi...
-
TheMarci
addikt
6-osról váltotok 6s-re? Minden beszámolót szívesen olvasunk (olvasok).
Do You Dream?
-
Akoneira
tag
Halihó mindenki,
egy általános ajánlat-kérdéssel fordulnék hozzátok.
1 éve adtam el az iphone-omat(4s) és váltottam föleg akkuidö és E-Mail/naptár szinkronizáció miatt Blackberry q10re.
Szeretem a telefont, de valahogy a rendszer nem az igazi, igenis hiányzik az IOS.
Viszont amennyire én látom, a 6s kisebb akkuja, nem különösebb javulása és persze anyagi okok miatt, az iphone 6 még mindig jobb döntésnek tünik.
Mi a véleményetek?A készüléket egyébként föleg E-Mail megválaszolására, naptár illetve Meetingek tervezésére és telefonálásra használom, na meg ugye amikor az embernek ideje jut rá, Whatsapp és Facebook
Köszi a segítséget elöre is
Htc Desire >> Apple IPhone 4s >> Blackberry Q10
-
nederlanden
senior tag
válasz Akoneira #7812 üzenetére
Én biztos nem vennék már i6-ost,mivel annak ellenére,h ugyanúgy néz ki,teljesen más anyagokból összerakott minőségibb/átgondoltabb telefon a 6s sok kijavítással/módosítással.
2-3hét és nem lesz köztük 50e ft különbség.Akku szerintem több órával hosszabb lesz az i6s-be így is,erre mérget veszek.
[ Szerkesztve ]
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
csabi94
őstag
válasz nederlanden #7814 üzenetére
És a 3d touch is nagyon jó, meg jóval gyorsabb a feloldási folyamat is, és az egész telefon gyorsabb. Soha nem volt még iPhone-om, de megfogadtam, hogy nem veszek most semmit, hanem összegyűjtöm a pénzt egy 6s-re.
-
nederlanden
senior tag
válasz csabi94 #7815 üzenetére
Én is így vagyok vele csak kár,h nem szögletesítettek rajta picit,h jobb legyen a fogása ill. nem lenne ennyire sérülékeny a kijelzője a gömbölyű széle miatt.(mondjuk egy huawei p8 sokkal szebb és strapabíróbb telefon szerintem azzal a kialakítással ,viszont megbízhatatlan /zavaros az iphone-hez képest)
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
csabi94
őstag
válasz nederlanden #7816 üzenetére
Egyetértünk, illetve én még a vezeték nélküli töltést hiányolom belőle. Nem értem, hogy miért mindig a legnagyobb tökéletességre törekvő gyártók vezetnek be több évvel a "többiek" után dolgokat.
Amúgy számomra akkor lenne tökéletes az iPhone, ha mindezek mellé jönne még egy Lumia Glance screen-hez hasonló értesítési mód, és 5 colos lenne, kisebb kávával.
-
nederlanden
senior tag
válasz csabi94 #7817 üzenetére
Áááá,az úgy már maga a tökéletesség lenne,,,
Kb. 2 "generáció"és olyan lesz😜Viccet félretéve a 6s-nél siman le kellene most ragadni 2-3évre,lesz annyira kiforrott jó.
Nekem október közepére 240e környékén igérik a 64-est rose-t😁
/nem akarok 60-70e-nél többet ráfizetni a 4hónapos karcmentes mostani i6-omra/"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
Papa-Het
aktív tag
Köszönöm a gratulációt, de tényleg megérett a cserére a 4 éves i4 - nem azért cseréltem mert jaj nekem "elavult" a 6, mint majd cserélik sokan... - megszolgálta az éveket, ha ez is bírja addig tökéletes választás.
Beszámoló ma vagy a hetvegen, legkésőbb hétfőn mert akkor lesz szabadnapom.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz nederlanden #7814 üzenetére
Én biztos nem vennék már i6-ost,mivel annak ellenére,h ugyanúgy néz ki,teljesen más anyagokból összerakott minőségibb/átgondoltabb telefon a 6s sok kijavítással/módosítással.
Ez egy nagy hülyeség ... különben megsúgom hogy az első szériás telefonokkal vannak a legtöbb gondok, az i6 az 1 év alatt sokkal kiforrottabb telefon, nem úgy mint a 6S aminek a 3D kijelzőjéről kb. semmit sem tudunk hogy a valóságban milyen hibák jönnek majd vele elő, mert hogy bizony lesznek hibák ez szinte borítékolható
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
kicsisean
tag
Sziasztok!
Lehet hülye a kérdésem de azért érdekel..Dec 23.-án kaptam meg az i6-ot, Telekomról rendeltem.
Van rajta készülékbiztosítás (Alap csomag 2190Ft/hó, benne van: Elemi károk, Baleseti okból történő meghibásodás, Folyadékkal való érintkezés miatti meghibásodás, Harmadik személy (nem hozzátartozó vagy lakótárs) általi szándékos törés, vízbedobás stb.)).Ha beejtem a vízbe, akkor újat kapok, de mindenképp 6ot kell választani, vagy pl kérhetek 6s-t is, persze némi ráfizetéssel?
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
Az iFixit szétszedte, úgy tűnik igaz lesz a 2 giga ram: [link]
Apple A9 APL0898 SoC + Samsung 2 GB LPDDR4 RAM (as denoted by the markings K3RG1G10BM-BGCH)
-
galaxys80
veterán
válasz nederlanden #7820 üzenetére
Én nagy tételben fogadnék, hogy jövő ilyenkor a 6S-t fogod szidni. 😆
1 éve pont ezeket mondtad az 5S-I6 tekintetében.😉 -
Laca1212
őstag
válasz nederlanden #7820 üzenetére
170e kicsit erős lenne a használt i6-odért... Bár balekok mindig vannak.
-
w333
félisten
válasz #19708160 #7831 üzenetére
a kamera jobb lett sokkal
Azért a "sokkal" szerintem kicsit erős kijelentés, maradjunk annyiban hogy a "The Verge" már letesztelte és idén még mindig az S6 a kamerabajnok egyelőre !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
-
dwelablack
tag
válasz Laca1212 #7837 üzenetére
Ha esetleg elcsabulnal, en beneveznek ra. Regota titokolvasom a topikot, es lassan eldontom vegre a vasarlasi szandekom. Mivel soha nem volt meg a iphoneom, igy vagy ujat vennek, vagy valamilyen nagyon megbizhato hasznalt peldanyt.
Ha mar irtam, azert egy kerdest is bedobok: hol erdemes ujat vennem? Gsm vagy valamelyik hivatalos iStore? Mivel zoldfulu vagyok, igy azt se tudom mi az allaspont almaeknal a gsm/kulfoldrol szerzett peldanyok eseteben. 2 ev gari = 1+1?
Koszi,
Udv,
Gy.nem a részvétel a győzelem, hanem a fontos.
-
b_alazs
tag
válasz dwelablack #7839 üzenetére
Világgarancia van az Apple termékekre így gyakorlatilag nyugodtan megveheted nem hivatalos forrásból is.
Nyilván így sokkal olcsóbb.
pl.: Egy bontatlan 64Gb, független 6-os ~200eFt körül mozogViszont így nem érvényesítheted a 2. évi jótállást (nem garancia) csak ott ahonnan származik (ill. simán bekérhetik ebben az esetben a számlát, ami jellemzően nem jár a készülék mellé).
Egyéb hátránnyal nem jár.
Szvsz érdemes évente cserélni, mert minimális ráfordítással ismét egy garanciális csúcsmodell lesz a zsebedben.
Üdv,
B -
Gsx-rr
veterán
Ezt az eg es fold kulonbseget eddig is orbitalis tulzasnak gondoltam. Ne legyunk mar ennyir elfogultak.
Ennek azert jobban hiszek:http://szifon.com/2015/09/26/kiprobaltuk-az-iphone-6s-4k-s-videozasra-is-kepes-kamerajat-kepek-video/
5s hez kepest se akkor durranas.
Igazabol nem is tudom mit varunk!
Mar a regebbi telefonok is jo kepet csinaltak.
Egy atlagos fenykepezogephez meg ugyse fognak felnoni soha.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest