- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz Runner_fxr #7448 üzenetére
Nálam nagyon sok minden felhőben van így bőven elég a 16GB !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Gsx-rr
veterán
válasz Runner_fxr #7450 üzenetére
Akkor elmondom az én véleményem! Még a zene az hagyján ,bár arra is már vannak intelligens megoldások lásd Apple Music és Spotify. Oké ,Olvastam neked egyedi gyűjteményed van.
Szerintem egy ember nagyon jól elvan 500 órányi zene nélkül a telefonján.
És szerintem az a bolond aki ilyen telefonon éli az "életet".
Minek tárolgatni 4k-s videót ,mikor úgy is élvezhetetlen.
Multimédia tartalmak 4-4.7 colon?
Szerintem a legtöbb ember ha már sokat olvas és esetleg filmet és fotót néz az minimum egy tableten teszi.
Már ha van egy kis esze.
Én nem felhőt használok hanem otthoni Nas-t ahonnan bárhonnan bármit elérek.
Egy normális mobilnet is illik már egy ilyen telefonhoz és akkor nincs gond! -
Runner_fxr
Ármester
Na akkor én is elmondom a véleményem!
Valóban jól olvastad, egyedi a gyűjteményem, amire nem alternatíva az Apple music és társai.
Viszont nekem nem azért van ennyi zene a telefonomon mert állandóan a füles a fejemen és non-stop zenét hallgatok. Vagy mert ezen élem az "életem" Jól néznék ki, épp ellenkezőleg, én nem vagyok egy nagy telefon mágus, csak azért vettem iphone-t mert elegem volt az android megbízhatatlan működéséből.
Az androidot se bújtam állandóan, volt egy pár program amit használtam aztán csókolom, de még arra is alkalmatlan volt egy idő után, hogy alap feladatokat ellásson. Nyilván egy csúcs droid se rossz, de akkor már inkább az iphone.
Visszatérve a zenékre, szóval nekem azért kell a sok zene, ha buli van akkor kéznél legyen.
Van egy ilyenem.
Ehhez kell a sok zene, mikor összejövünk sütögetni, bármi egyéb akkor legyen választék. Nincs kedvem felhővel szórakozni, hatalmas adatforgalmakat generálni, pláne nem az erdő közepén, mert ilyen is szokott lenni. MTB túra egybekötve sütögetéssel, iszogatással, zenéléssel.
Filmeket nyilván nem nézek telón, de szerintem baromi szép videókat vesz fel. Azt szoktam használni. Fotót is viszonylag sokat készítek vele. Szóval nekem kell a tárhely. Ha lecserélem 6S-re abból is csak a 128-as jöhet szóba. Bár azt még meggondolom, hogy lecseréljem e egyáltalán. -
batai15
félisten
részben egyet értek részben nem.
Multimédia elég tág fogalom , és ehez nem kell tablet.
A normális mobilnet dukál is igaz is meg nem is.
Streamelésre valóban nem elég, de böngészni alkalmazásoknak viszont igen.
Ezt csak azért írom mert nem csak az vegyen bármilyen okos telefont akinek korlátlan mobilnetje van.
ez szintén annyira szélsőséges nyilatkozat mint akinek 128 giga zene van a telefonján-.
Engem nem zavar mielőtt támadás ér bármelyik oldalról, mert szerencse van választási lehetőség mit használ és mit nem.
És azt gondolom nem is kell pálcát törni senki felett ezért.
Van akinek jó kamera kell telefonba, jó hangminőség, van akinek csak alap dolgokra , mások játékra és megannyi dologra használják.
szóval tök jó dolog az okos telefon mert sok mindenre jó.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
a lényeget kiragadtad , mert nem csak filmet lehet nézni..
Filmet én pl nem nézek de van aki igen, de elég tág értelmezés a multimédia.
Nekem nincs többre szükségem mobilnetből , mert rohadtul nem érek rá streamelni meló közbe .
Egyébként is elég drágán mérik a mobilnetet ami szvsz nem is éri meg.
Persze akinek telik rá az vegye .
a suzuki neked nem jó autó nem?[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
válasz Runner_fxr #7455 üzenetére
A 16 gigás verzió van nekem, melyből csak a képek (ha fotózom a telefonnal - bár az is egyből megy felhőbe) és az e-mail csatolmányok foglalják a helyet. Nincs időm zenét hallgatni és videózni meg játszani, ellenben sok telefonálás, levelezés, az megvan. Nekem nem kell nagyobb modell és örülök, hogy van választék és nem kell megvennem feleslegesen a nagyobb, drágább példányokat. Nem vagyunk egyformák szerencsére.
-
lugosi
MODERÁTOR
Ezeket a személyeskedéseket tényleg nem kéne erőltetni szerintem.
Könyveljétek el, hogy másképp látjátok a dolgokat, szerintem. -
törölt tag
Melyik kijelzővédő üveget ajánlanátok a telóra?
-
Dr.kühl
csendes tag
Off kicsit, megvettem a telót,nagyon tetszik jól bírja és szeretnék venni applikációt, azt akarom kérdezni hogy ha rámegyek app storeba hogy megveszem az alkalmazás és kéri hogy mivel fizetek? beírom a bankkártya adatokat ilyesmi, akor automatikusan hozzákapcsolja? mert nem szeretném hogy hozzákapcsolja (kicsit régimódi gondolkodású vagyok nem nagyon bízok ezekbe)csak ez az applikáció nagyon kellene
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Dr.kühl #7469 üzenetére
Hozzákapcsolja, de legfeljebb fizetés után lépj be az accountba és távolítsd el a kártyát.
Én a Sony PS Networknél vagyok ugyanígy, egyszer volt egy nagy kártya adatlopás náluk, azóta vásárlás után törlöm a kártyám. Nincs ezzel semmi gond szerintem, kinek hogy van a szubjektív biztonságérzete. -
törölt tag
Wifin megoldható teló és PC (Windows) között az adatmozgatás?Vagy mindenképpen rá kell kötni kábelen a PC-re és iTunes..
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
törölt tag
válasz univerzita #7475 üzenetére
és pl dokumentumokat mozgatni iphone-ról PC-re és fordítva?
-
b_alazs
tag
Üdv,
Föltettem a tokot telefonra, nagyon jól illeszkedik és nagyon jól néz ki rajta.
Pont annyira vastag, hogy a kamera lencséjén picit túlmenjen, de oldalt nagyon vékony, szemből alig észrevehető.Nagyon jó a tapintása is.
Ajánlott cucc! : )
Balázs
-
metaksza
tag
Sziasztok! Most tervezek telefont váltani, és a három nagy rendszerből még iOS-em nem volt, így vennék egy 6-ot. A kérdésem arra irányulna, hogy most, hogy bejelentették az új, 6S-t, várható-e a közeljövőben, hogy lejjebb menjen a 6 ára? T-függőként venném, mert most vásárolhatok újat kedvezménnyel. Köszi előre is!
-
nederlanden
senior tag
válasz metaksza #7482 üzenetére
T-st nem tudom,,,de az biztos,h most 25-en 280e-ért átvehető itt magyarorszagon is a független i 6s,ugye mar 170ezerre beesett az új i6 per-pill.
Egyebkent 230e-ért ígérik októberre az i6s-t hivatalosan" magyarországon ami azt jelenti,hogy ha 210-220e körűl beszerezhető majd akkor a 16 g független i6s,úgy sem szakad 170e alá az uj sima i6.
En 80e-nel tobbet nem szeretnek potolni a (mar kicserelt)hibatlan i6-omra,ezert kivarom ezt az 1honapot.
Meg ugye igy ,h kulseje nem változik semennyire(bar az oldalgombok kisebbek,es hatul lesz egy s-betu),nem vagyom annyira ra,inkabb csak a ház megerositese miatt veszem mert nalam mar csavarodott i6."nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
Edi77
őstag
válasz Tibee86 #7489 üzenetére
Nem nagyon bízom abban, hogy a hivatalos megjelenés után csökkennni fognak az árak (az 5S-nek is még nagyon erős ára van, pedig nem mai darab), bár én a sima 6-sal szemezek, de az is drága (nekem).
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
nederlanden
senior tag
mig nem dobnak ki olyan meretu ujjat mint az 5s addig igencsak egy arban lesz mint az i6 mivel nagyon sokan nem tudjak megszokni a nagyobbat igy mas lehetoseg nincs csak az 5s.
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
Edi77
őstag
válasz nederlanden #7491 üzenetére
Igen, nagyon beállt az 5S, ez így húzós, de azért reménykedem, hogy a 6S leaglább az 5S árát lejjebb nyomja kicsit.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
FIREBLADE78
addikt
Lehet volt már,de a epöl care az szifonra olcsóbb vagy ez unisex?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
TheMarci
addikt
válasz FIREBLADE78 #7493 üzenetére
Minél olcsóbb? Magyarországon nincs iPhonere apple care.
Do You Dream?
-
nederlanden
senior tag
Jól látom kisebbek az oldalsó gombok az i6s-en?!nehogy veletlen jo legyen a 15ezres i6 tok
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
TheMarci
addikt
-
spider80
őstag
169 ezer ha jól láttam. I6 meg 208 ezer. Mehetne lejjebb egy 20-30-at mindkettő.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Dean1988
csendes tag
válasz nederlanden #7487 üzenetére
Hogy csavarodott meg a telód ?
Elég rosszul hangzik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- Autós topik
- Külpolitika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest