Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Valaki87

    senior tag

    válasz batai15 #6796 üzenetére

    hát.... nekünk kicsivel 300 felett van ( egyáltalán nem sok, CNC-s ismerősöm egyedül keres 270-et ), és én azt vallom,hogy havi 500-ból lehetne normálisan megélni :)
    jó ebben már ugye benne van az is,hogy mondjuk nem egy 1.6-os opelt tartanék fent, hanem valami élmény autót egy régebbi M5-öt vagy ilyesmi :))

    de anno mikor kettőnk keresete még csak a 240 körül volt,én is ezt mondtam.... és ahogy telt az idő ( rövid idő alatt) kicsit jobban ment a szekér,több lett a kereset így már ez szokványos és több pénz kéne.. :B

    ha tudsz lépni egy lépcsőfokot a létrán, örülsz stb.. de ("minden csoda 3 napig tart" ) egy idő után megszokod a "jobb" életet és utána már többre vágysz... ez pont olyan mint amikor még nem volt autóm, és néztem reggelente a buszmegállóból az autókat,hogy milyen jó lenne 1x egy autó....beértem volna egy I-es swift-el is... most meg már,hogy van autó nem is tudom hány éve... mindig azt mondom,de jó lenne egy M5-ös :)

    attól független,sokszor elszoktam gondolkodni azon,hogy régen mennyi mindent nem tehettem meg...márkás ruha vagy bármi egyéb... és a legszebb az egészben,hogy MÉG mennyi minden van amit nem tehetek meg...hány ember megy el 3-4 hétre nyaralni Mallorca-ra stb.... nem kell mondanom, mennyi pénz az :)

    és,hogy ne legyen annyira off én is azt mondom,hogy rengeteg embernek nem számít 200-300 ezer telefonra...zsebből megveszik...de még akinek van pénze az is lehet úgy van vele,ha kamat mentes részletre megkapja minek adja ki egybe... bár hozzáteszem, akik a legjobban állnak itt az országban azok a külföldiek... arab , kínai , stb... félelmetes,hogy 10 milliós mercivel tudnak járni, adót meg nem fizet egyik se :U nekik kedvez az egész adó rendszer.... ( ugye a szlovák offshore és egyéb kamu cégeket nem kell mondanom,vagy az ősi szakmát űző hölgyeket :) ) sajnos ahogy elnézem ezekben van nagyon nagy pénz......

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák