Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Macika66

    addikt

    Lassan 2 hete beírtam a barta.hu-ra a bajomat, de mivel a moderátori jóváhagyás azóta sem történt meg, bemásolnám ide is, hátha van valakinek ötlete a megoldásra.

    A következő a helyzet:
    Oneplus5, 7.1.1 gyári ROM, Magisk root.

    GSM cellák alapján van beállítva némítás. 5 helyszín van, mindegyiknél belépéskor némítás, kilépéskor némítás feloldása.

    Amennyiben külső beavatkozás nélkül, automatikusan végrehajtódik a parancs (Csengőmód beállítása: néma), akkor nem történik meg a tényleges némítás, de a Történetben úgy látszik, mintha végrehajtódott volna. A Hibatörténetben semmilyen hiba nem látszik.

    Kézzel lefuttatva ugyanazt a parancsot, azonnal némít.
    A Történetben azonosnak látszik a két esemény, a manuális és az automata, csak az utóbbi esetben nem hajtódik végre ténylegesen.

    A területről kilépéskor MINDEN esetben visszavált hangosra, anélkül, hogy manuálisan kellene lefuttatni a hangerőt visszaállító parancsokat.

    Van egy különleges parancs is definiálva, minden éjszaka, éjféltől reggel 8-ig teljes némítás. De ez idő-alapon, nem cella-alapon.
    Ez MINDEN esetben tökéletesen végrehajtódik, automatikusan. Éjfélkor a némítás, reggel 8-kor a hang visszakapcsolása.

    A kérdésem, hol lehet a hiba, hogyan tudnám újra úgy használni ezt a kiváló programot, mint éveken át, kb. fél évvel ezelőttig.

Új hozzászólás Aktív témák