Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #79335424

    törölt tag

    Szia Tamás!

    Kérek egy kis helpet! Nem akar sikerülni egy egyszerűnek tűnő megoldás. Ráadásul, egyszer már összehoztam, csak nem emlékszem a módjára. Van ez a kamera gombom, ami most már átalakult híváskezelővé. Szeretném hozzáadni a zseblámpa ki/be kapcsolást is. Van egy zseblámpa alkalmazásom, amiben beállítottam, hogy induláskor azonnal aktiválja a LED -et. Tehát, a Robotban egy parancs indítja, egy másik meg leállítja az alkalmazást. Eddig működik. A gond az, hogy ehhez egyetlen gombfunkcióm van, ami egyetlen Robotparancsot indít (a híváskezelőt). Vagyis, ugyanarra az utasításra, váltakozva kéne induljon a két zseblámpa parancs. Ehhez csináltam egy külön váltókapcsoló parancsot. Ebben próbálom beállítani, hogy váltakozva indítsa a ki és a bekapcsolót, de kikapcsoláskor mindíg elindítja a bekapcsolót is. Tehát, most így néz ki a szitu:
    1.Gombnyomáshoz a híváskezelő van rendelve, aminek egyik művelete a váltókapcsoló parancs indítása (hívás állapot: készenlét feltétellel).
    2. A váltókapcsolónak kéne felváltva indítania a ki/be kapcsoló parancsokat.
    Tudom, hogy használhatnék Tesla LED -et, de ezt a lámpa -ügyet tekintsük csak példának, mert igazából a váltakozó parancsindítás módja érdekel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák