- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
Sziasztok!
T-s függő telefonról van szó, telefonon belül OTA-n le lett frissítve a gyári 2.3-as Droid a 4.0.4-re. Nem volt rootolt, és most sem az. Minden gyári. Frissítés után eltűnt az SPBShell launcher, nem látom az Alkalmazások menüben sem. Ezt vissza lehet valahogy állítani? Néztem a frissítésről videót, ott a video készítőjének (és pár kommentelőnek is) megmaradt a launcher, OneTouch launcher néven, és ki tudja választani, hogy az legyen a default. Nálam nem is lehet kiválasztani (és nem látom semmi nyomát annak, hogy fel lenne telepítve ).
Tud valaki segíteni? Köszi. -
pete_21
addikt
válasz ORCA58 #17402 üzenetére
(#17402) ORCA58 és (#17403) Fakirr1: Köszönöm a válaszokat!
Nincs root a telefonon, gyári rom van rajta, ICS. Akkor a legtöbb amit tehetek, az ha a Launchernél ürítem a gyorsítótárat, és a felhasználói adatokat?
Mert ha a build.prop módosítása nélkül is megy, akkor lehet, hogy a régi felhasználói adatok kavarnak be neki.
Esetleg még azt a háttérfolyamat korlátozást megnézem, bár ez hatással lesz más programra is.
Köszi mindkettőtöknek! -
pete_21
addikt
Sziasztok!
Tudnátok nekem írni fogyasztási adatokat, hogy gyári 4.0.4-es rommal, éjszaka mennyit fogyaszt a telefon?
Én éjszaka most ezeket mértem: [link]. Én ezeket irreálisan magasnak találom. Üres járatban kevesebb, mint 3 óra alatt 10%-ot merülni...
Új akksival is ezt csinálja. Volt szervizben, azt mondták, hogy a szoftver a hibás, azt frissítették...
Visszakaptam, de ugyanezt csinálja. Amit linkeltem, azok friss tegnapi/mai mérési eredmények.
Kérlek erősítsetek meg, hogy ilyen fogyasztás elfogadhatatlan.
Köszönöm! -
pete_21
addikt
Koszi a valaszt mindkettotoknek!
Ures gyari rendszeren is ezt csinalja, ahol nem is latni semmit, hogy mi okozza a bajt. Szerintem ez hardveres hiba lesz. Az akkuhasznalatnal is lefedi egyebkent egymast az ebrenlet a kepernyohasznalattal. Szoval alszik a telefon, nem ebreszti fel semmi.
Valami hardveres hibara gyanakodunk.
Kozben visszavittuk a szolgaltatohoz, megy megint szervizbe. Az ugyintezo azt mondta, hogy a 8 orankenti 14% fogyasztas az teljesen realis... Nem tudom, hogy minket nez-e hulyenek, vagy az o telefonja is rossz-e, de remelem, hogy a szervizes, akihez a telefon kerul, az tenyleg ert hozza, es most mar vegre csinalnak is vele valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest