Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fonix232

    aktív tag

    válasz kelzsoca #2713 üzenetére

    Hát akinek van rá pénze :DD

    qltsar (#2712):
    Rendben, legyen 300-350MB, de ez már mellékes.
    Memória allokációt ha minden igaz, a kernelben is lehet állítani, még nem volt rá időm belenézni. De meglesz az is ;D

    TeleMax nem tudott segíteni, a debreceni szervíz nem foglalkozik alcatellel (csak samsung és lg), viszont a T-Pont becseréli holnap. Ja és igen, SENKI SE használja az Alcatel féle Android Manager progit! Félúton szinkronizálásnál a full alap szoftvert behalasztotta, bekapcsolni se kapcsol... USB-n Unknown Device-t érzékel, és a bootlogónál nem megy tovább. Se recovery, se bootloader. De holnap jön szállítmány (milyen érdekes, fehérre nem cserélhetik O.o), megyek és kicseréltetem. Ha kell az összeset kibontatom, lecsekkolni hogy melyik nem nyekereg :D

    Kijelzőn észrevette valaki is, hogy folyamatos használat után kicsit mintha szebb lenne a képe? Mintha be kéne járatni, mint anno az i4-et. Egy nappal a használata után sokkal szebb a képe, mint mikor kibontottam. Igaz direkt napsütésben elmarad a Blade-től.

    ANDROID???:
    A hangerőre való aktiválás a MiLocker tulajdonsága, ki tudod kapcsolni (nekem ezt ma többször eljátszotta, lemondtam róla és maradt az alap 2.3 unlock). Kihangosításnál ha megérinted a kijelzőt vagy a tapigombokat, akkor bekapcsol a kijelző (illetve, szerintem ha felemeled akkor is. Nem tudom hogy ez CM7 fícsőr volt, vagy már alapból a 2.3.6 így jött volna, de nekem Blade-nél csinálta).

    [ Szerkesztve ]

    Mert csak.

Új hozzászólás Aktív témák