- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Elég használni a "gyári beállitások visszaállitása" vagy hard reset? -
tomson67
tag
Nemhogy névjegyet nem fogad bluetooth-on, hanem egyáltalán semmilyen adatot. Küldeni lehet vele fájlt, fogadni semmit. Mi lehet a gond?
I was trojan...
-
Pug
veterán
válasz ANDROID??? #2157 üzenetére
Kikapcsolt állapotban egyszerre nyomva tartód a hangerő plusz gombját és a bekapcsoló gombot, egészen addig amíg a bekapcsoló képernyő megjelenítése közben rezeg még egyet a telefon. Onnét csinálja magától.
-
qltsar
veterán
Egy ro.build.version.incremental-t tudna valaki nekem mondani a telefonjáról? (A build.prop-ban található)
-
ORCA58
addikt
Mindikinek köszönöm a segítséget sikerült a névjegyzéket átteni
Eddig minden telefon váltásnál (mivel nem a SIM kártyát használtam) a gyári programmal beolvastam a telefonról az adatokat. Kimentetem egy olyan formátumba, amit az új készülék progija is ismer. A csv fájl tökéletes volt, mert még szerkeszthető is.
Ez a lehetőség most nem állt fenn, mert a SAMU program, csak részben támogatja a
S5230-at. Egyrészt hiányosan olvassa be a telefonszámokat, másrészt nem engedte csv-be menteni. Amit engedett, azt pedig más programok nem akartak beolvasni.
Mint köztudott még megoldatlan bloutooth problémáim, így a vcs fájlba mentést választottam, majd ment a memóriakártyára. Névjegyeknél van egy lehetőség importálni, ott egyszerre beolvasta az egészet. Bár nem miden telefonszám elnevezése jó, de az nem olyan nagy baj. pl Mobilból Otthoni lett.A MyPhoneExplorer-t ismerem, SE tulaj koromban találtam rá, mert az SE szoffvere több mint katasztrofális volt. Sőt ajánlani is akartam mindenkinek. Ez az egyetlen szoftver ami normálisan használható, (eddigi tapasztalatim szerint) bár apróbb hibái ennek is vannak.
Sok mindent meg lehet nézni, módosítani, menteni, amit a gyári szoftverek nem engednek.
Lehet, haza is lehet vele vágni felesleges törölgetéssel a telót!
Látni a belső memória, és SD kártya adatit, azokat le is lehet menteni, bár néhány fájlt nem engedett, mert az android nem engedte kiolvasni. Lehet alkalmazásokat apk fájlokat menteni. HA valakinek kell más ki tudja szedni a hiányzó apk-kat. pl a ONE TOUCH Launcher_1.2.4.apkAkit szeret szórakozni, az egérrel is vezérelheti a telefont, miközben a képernyőn a kijelzőt látja.
Az OT szoftver is minimális tudással bír, de talán a névjegyeket jól kezeli. A gond, csak szinkronizálni tud, nincs másolás telóról PC-re vagy fordítva.
A további tapasztalataimat és panaszaimat majd legközelebb írom le.
-
Pug
veterán
Nah itt vajon az OT 998 az OT 995 akar-e lenni? Mert ha igen, akkor az csak jót jelent
-
vampire17
addikt
Ez vajon egy 2.3-as kernel, vagy egy uj frissites?
-
kentucky
őstag
Ez bizony kernel, megnéztem, de nem biztos, hogy a telefoné
[ Szerkesztve ]
-
Bounti
aktív tag
Nyereményjáték a Mobilarénán... Aki esetleg nem látta volna:[link]
Ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól... Mert én vagyok a völgyben a legesleggonoszabb!
-
Milo629
aktív tag
Méghozzá nem is 3-as kernel, ReadMe első sora:
"Linux kernel release 2.6.xx <http://kernel.org/>" -
Relo
tag
A flash tartalmakat megjeleníti ez a telefon?
-
Relo
tag
válasz vampire17 #2180 üzenetére
Mármint a weboldalba beágyazott flash tartalmakra gondoltam, hogy megjeleníti-e böngészéskor.
Vagy ahoz is telepíteni kell a flash-t, hogy megjelenjen?
Annyira még nem vágom ezt, csak most ismerkedek ezekkel az androidos telefonokkal.
Ti melyiket ajánlanátok inkább?
Alcatel ot-995 vagy SE xperia mini pro?
Leginkább netre és internetes kapcsolattartásra kell (skype videotelefonálás). -
Relo
tag
válasz lacix76 #2182 üzenetére
Lehet valakinek rossz tapasztalata is ezzel a telóval.
Ha esetleg valakinek volt már mindkettő esetleg meg tudja mondani melyik volt jobb,kezelhetőbb, megbízhatóbb....vampire17: De igen, de gőzöm nincs ezeken az androidos rendszereken ez hogy megy, de így már világos, köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
ORCA58
addikt
Hogyan lehet egy névhez egyedi csengőhangot rendelni, úgy hogy ne csak lássam a fájl nevét a menüben, hanem szóljon is?
Feltettem a csengőhangjaimat az SD kártyára. Az alap csengőhang a kiválasztott fájl lett. De hiába választok a kapcsolat mellé csengőhangot, csak az alap csengőhang szólA buetooth most sem fogad semmit, de küldeni lehet vele adatot.
A GPS 20 percig működött. reggel próbáltam. 2G bekapcsolás, GPS bekapcsolás majd Maps indítás. Kb 3 másodperc múlva mutatta a tartózkodási helyemet. Útvonaltervet is csináltam, szépen követte az utat amerre gyalogoltam. Bementem a bankba. Mikor kijöttem már nem mutatott semmit, és sehol nem találja a helyemet órák alatt sem.
A GooglMaps használatához gondolom nem kell Gmail fiók, mert az még nincs. Elorozták a kedvenc nevemet, még nincs meg az utódja.
Rohadtul tele van a hócipőm, hogy bármit veszek vagy rendelek az első egy két példány amit kapok vagy választok mind sz....
[ Szerkesztve ]
-
Ailton
tag
Tyűűű gyerekek, ma összekötöttem a telót a TV-vel, játszottam egy kis Modern Combat 3mat... a lehetőségek tárháza ez a telefon.
-
tomson67
tag
Nem kicsi a baj. Gyári beállítások visszaállítása után a telepítési varázsló lefagy félúton. FC-vel leáll. Ez gáz. Nem tudom használni a telót. Mitől lehet ez?
I was trojan...
-
ORCA58
addikt
válasz daniele #2186 üzenetére
Hálám öröké üldözni fog! Tényleg működik!
Mind kezdő androidos, eddig elégedett voltam magammal, hisz annyi mindenre hamar rájöttem, de ez kifogott rajta. Ha nem húzom le a rolót, később el is tűnik onnan az értesítés.lacix76 Igen de mint olvashattad már megy.
junkpod lesz fiók, főleg, hogy minden gondom megoldódott.
Éjjel visszaállította a gyári alapértékre. Mem bírtam ki, és 2 órakor kimentem a panelból és kipróbáltam a GPS-t . Lássatok csudát másodpercek alatt megtalálta a helyet, és szépen működött. Ami a fontos ma délelőtt is haza kísért a patikából.Egy kis videót is csináltam est 7 után biciklizés közben. Elégedett vagyok aminőségével.
Minden happy!
2 nap után végre bátran ki merem jelenteni JÓ DÖNTÉS VOLT megvenni !!
Már csak a HDM-t nem tudtam kipróbálni.
-
puskas1993
tag
Sziasztok!
Valaki vásárolt ilyen telefont kártyásan, vagyis dominó csomagban? Mert azt szeretném megtudni, hogy az alap netes appok mennyi netet fogyasztanak? Kilehet kevesebből hozni mind a havi 30mb? Ugye ennyit a a t-mobile.
-
Pug
veterán
válasz puskas1993 #2194 üzenetére
Szerintem kb lehetetlen....
-
Pug
veterán
Szerintem kb lehetetlen....
-
lacix76
őstag
Milyen alap netes appokra gondolsz?
-
GabiBlue
csendes tag
Valami tokot nem tudtok esetleg hozzá? Ebay-ről még nem rendeltem, máshol nem lehet hozzá kapni?
-
daniele
aktív tag
-
Land
veterán
No 1 hét használat után lássuk csak:
Pro:
- A nagy kijelző és az elegendő felbontás miatt éles viszonylag a képe, netezésre ideális
- Erős hardver kiváló főzőalap lehet
- Hátlapja jó minőségű, puha anyagúKontra:
- A telefonjaim 90 %-át főzött ROM-mal használtam és ez a gyári ROM se jön be igazán
- Elfogy a memória és belassul a telefon
- Bekapcsolom és 180-200 MB a szabad RAM, pár na múlva ugyanazok a programok futnak, de már csak 100-130 a szabad RAM. Ez a Droidnak a legnagyobb hibája szerintem.
- Sok gyári baromság fut. Root nélkül nem lehet velük mit kezdeni. A Facebookot is le akartam törölni, mert makacs, egy szemét app, de előre telepített az is. Szóval bepróbálkozom a Root-tal és fagyasztok, törlök, mert ez így rossz sajnos
- Gondolom a sok gyári programból is adódik, de a PowerAmp néha beröccent
- Akkor ugyancsak memóriahiány miatt, ha böngészek 3 oldalt Opera Minivel és pl egy privát üzenet megírása közben lezár a kijelzőzár, a feloldás után az Opera Mini főképernyője fogad, mivel bezárja az oldalakat. Hú de idegesítő!
- Az akku jelzés katasztrofális. Van amikor egy bizonyos százalékon csüng fél órát, majd hirtelen esik 10 %-ot, sőt van amikor pl 40 %-ról felugrik 45 %-ra... Csak 30 %-ról fél óra alatt is csutkára képes merülni...
- Este rádugtam töltőre és reggel a kikapcsolt állapotú kép fogadott zöld akkuikonnal, hogy maxon van. Nem értem miért kapcsolt ki.
- A kijelző ragasztása nálam hibás. Felül alulról nézve rosszul van ragasztva és a kijelző 2 oldalának felső részén is van 2 ponton erős bevilágítás ragasztáshiba miatt.A lényeg, hogy egy jó főzött ROM hiányzik, mint egy falat kenyér.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest