- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ailton
tag
válasz ->Raizen<- #3649 üzenetére
Amióta megvan ez a telefon ( május eleje) még nem volt kikapcsolva a Wi-Fi maximum percekre, sohasem kapcsolt ki. Sztem viheted szervízbe ez így biztosan nem normális...
-
gusthy
veterán
válasz ANDROID??? #3656 üzenetére
Teljesen rendben van, ez kb 5-6 nap készenléti idő.
-
butyek
senior tag
Ismeretlen embertől nem kérünk ilyen jellegű segítséget.
Ismeretlen embernek nem nyújtunk ilyen jellegű segítséget.Ha már anyázzátok egymást, előtte legalább igyátok meg a pertut, és akkor közben, a nyilvánosság bevonása nélkül tisztázni tudjátok a félreértéseket.
&ρID with 10^100. Xiaomi 13T
-
fcsabika1
tag
Sziasztok.
Szerintem jóval gyorsabban merül a telóm mint kéne.
Egy éjszaka alatt úgy hogy minden ki van kapcsolva, mindenből kiléptem task killerrel kb. 30% akksi merül.
Egy teljes feltöltéssel kb. 3 órát tudom folyamatosan használni (fele játék, fele netezés).
Pár perc alatt is pár %-ot merül.
Ha már 30% körül van az akksi akkor még gyorsabban, kb. 5-10 perc alatt lemerül.
Tegnap éjszakára kipróbáltam a repülégépes módot, úgy 0%-ot merült!Nagyon nagy szükségem lenne segítségre!
Mivel próbálkozzak?
Valami jó monitoring appot esetleg tudtok?
Akksi kalibrálót próbáljak?
Egyébként ha számít legújabb frissítéssel, rootolt, CWM, sok app van.
Köszi a segítséget! -
Winchester95
őstag
válasz fcsabika1 #3665 üzenetére
Szedd le az Advanced task killert.Indítsd újra a telefont és jó lesz.Alkalmazásokat elég akkor kilőni amikor mondjuk játszani akarsz.Beállítások-Alkalmazások-Futó szolgáltatások és ott mind a két részen leállítod őket.Én is csinálom és jó minden.
Task killer néha bezavar.Xperia x10i-n például feltettem és 3óra alatt lemerült úgy hogy hozzá se nyúltam..... -
fcsabika1
tag
válasz Winchester95 #3667 üzenetére
Ok letöröltem, újraindítottam.
Holnap vissza fogok írni, hogy így mennyit merültcolomb2: ha nem válik be a task killeres megoldás ma éjszaka akkor holnap lementek mindent és akkor következő éjszakára csinálok FR-t.
-
->Raizen<-
veterán
Na 3g vel netezve lefagyott a teló és ujraindulgatott akksi ki be megjavult. Nem tudom ez a teló hogy lesz legariztatva teljesen véletlenszeru az hogy mikor tojik be.
-
Csaknoris
csendes tag
Tudom hülye kérdés, de ugye magyar menü van benne?
-
Danykahh90
csendes tag
Lenne egy olyan gondom, hogy a gyárilag rajta lévő "Traffic Manager" valamiért néha gondol egyet és lenullázza az összes adatot, aminek annyira nem örülök mert így nem látom, hogy mennyit beszéltem és hány db sms-t küldtem (az internet forgalom nem lényeg mert nincs túlforgalmazási díjam).
Valaki nem tudja mi lehet a probléma? Esetleg valami hasonló kezelőfelülettel rendelkező beszélgetés/sms számlálót tud valaki ajánlani?
"Kevés megfigyelés és sok okoskodás tévedésekhez vezet, sok megfigyelés és kevés okoskodás az igazsághoz"
-
cpali33
csendes tag
válasz Danykahh90 #3675 üzenetére
Callmeter NG sokkal jobb és full magyar.
A hatalom korrupt. A korlátlan hatalom korlátlanul korrupt.
-
Bounti
aktív tag
válasz Danykahh90 #3675 üzenetére
Ha megnyitod a programot,a menüben találsz egy olyan beállítást, hogy: "Számlázási időszak".
Ott be tudod állítani,hogy milyen időközönként nullázza az adatokat.
Ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól... Mert én vagyok a völgyben a legesleggonoszabb!
-
NoMagix
addikt
Már elég régóta figyelem ezt a telefont, gondoltam befizetek egyre a nagy T-nél.
eddig 20k lett volna 2 év rabsággal a jelenlegi csomagommal (kb.12 éve előfizető vagyok), de most felemelték a duplájára! -
Danykahh90
csendes tag
válasz NoMagix #3678 üzenetére
Most néztem meg a T honlapját! Az igeeeeeeeeen, tényleg komolyan feltolták az árat.
Én anno Mozaik S csomagban vettem 24.900ftért, ami most ugyan abban a csomagban 45.900ft. Nem szórakoztak...
[ Szerkesztve ]
"Kevés megfigyelés és sok okoskodás tévedésekhez vezet, sok megfigyelés és kevés okoskodás az igazsághoz"
-
Laczko25
csendes tag
válasz NoMagix #3678 üzenetére
Szerintem lassan rájönnek, hogy nem is olyan nehéz eladni ezt a típust.
Én tegnap bementem egy t-mobile-ba. Mondom az emberkének, hogy szeretnék párommal megnézni egy Alcatel 995-öt. Hozza is. Kérdezi, hogy miért pont ez?
Mondom neki, hogy azért, mert talán ez a legjobb ár/érték arányú telefon a piacon ami árban beleférne a keretbe.
Erre elkezdi sorolni, hogy a Galaxy Mini is jobb :-) (Ezen belül sírtam) XD
A Galaxy ACE 2 is sokkal jobb (Az tényleg nem rossz de Alcatel még mindig jobb)
Szerintem pont azok nincsenek tisztában a készüléket vásárlók igényeivel aki eladják. :-)Bocsi az OFF-ért.
Szerk: Azt pedig nem értem miért kell lebeszélni az embert állandóan.
Függetlenül attól ki mit akar vásárolni. Bárki bármit szeretne, arról csak lebeszélik az embert :-( (Legalábbis én ezt tapasztaltam)[ Szerkesztve ]
-
Danykahh90
csendes tag
válasz Laczko25 #3680 üzenetére
Nekem is ez volt!
Engem is leakartak beszélni az Alcatelr-ől (teszem hozzá úgy, hogy amikor vettem még az üzletben egy ilyen készülék dobozt se bontottak fel...).
Persze biztos jobban örültek volna, ha akkor a 30.000ft-al többe kerülő Xperia S-t veszem meg...
[ Szerkesztve ]
-
metaksza
tag
Nálam is játszik a kikapcsolás,de nálam akkor,amikor töltőre dugom. Pittyen egyet,hogy érzékelte a csatlakoztatást,és kikapcsol.
-
pumpedlix
tag
Az enyém is kikapcsol meg bekapcsol amikor megnyomom az e célt szolgáló gombot
-
dany7777
csendes tag
válasz Danykahh90 #3681 üzenetére
Sziasztok!
Nagyon kíváncsi lennék, hogy helyileg ez melyik boltban történt ez az eset.
Nekem nagyon jófejek voltak az eladók, kifejezetten ajánlották a készüléket, én a MOM parkban vásároltam -
Milo629
aktív tag
Nekem eddig nem kapcsolt ki magától, egy újraindulás volt amit nem tudok elkönyvelni de azok kívül "stabil", mondjuk én nem is nyúltam bele (fagyasztgatás/törlés).
Portugál ICS-ről még mindig semmi?
OFF: Aki ért a linux-hoz az keressen meg PM-ben
-
PeetR
aktív tag
válasz Danykahh90 #3689 üzenetére
Nálam is Nyír1 Korzó... más telóra akart rábeszélni a srác miközben neki Skate-je volt amivel persze nagyon elégedett..
-
Ailton
tag
Ha tényleg mindenki nosztalgiázik én is beszállok Én az elsők közt vettem abban a tben konkrétan elsőként és a kiscsaj mondta, hogy ez a készülék nagyon jónak ígérkezik és jól döntök ha megveszem...neki volt esze, hogy ne beszéljen rá egy skatere. 5 perc alatt vettem meg.
más: hülye kérdésem lenne, android 4.1 lehetséges erre?
-
Danykahh90
csendes tag
válasz fonix232 #3691 üzenetére
Azért valljuk be őszintén, hogy eleinte szerintem nagyon lenézték az Alcatel OT-995öt.
(az Alcatel márka miatt)
És sajnos itthon nagyon sok embert rálehet venni a "butaságra". Gondolom, hogy nem hiába emelték május közepe óta duplájára az árát a készüléknek.
Egyik haverommal egyszerre vettük a telót (ő lumia 710-et választott, hiába mondtam hogy próbálja ki ezt nem hallgatott rám..). Kb. 2,5 hete próbálja eladni, most nagyjából egy árban van az OT-995 és a Lumia 710 ami május közepén 20.000Ft árkülönbséget jelentett a Lumia számára...87bp Én a sárga dombháznál vettem, de a korzónál is megvannak áldva ésszel....
Nagy tanulság, hogy mindenki inkább saját maga olvasson és járjon utána mindennek, mert az értékesítők.... (tisztelet a kivételnek)
-
ux1
addikt
Felkeltette érdeklődésemet az a telefon. Be kellene ruházni egybe
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
tpeti78
senior tag
OFF: Miért nem tudok fényképet megosztani a facebook appal?
Végig megy a töltést jelző sáv, 100% után " Cannot upload "... De nem csak a fotóimmal van ez, hanem a facebookon eleve fent lévő képekkel is ez van. Valaki tud erre megoldást esetleg?
ONGalaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
-
vampire17
addikt
szerintem a 4.0 es a 4.1 kernele kozott nincs egetvero kulonbseg... Szoval ha lesz hivatalos 4.0 (+ kernel) abbol jo eselyel egy egesz pofas 4.1-et lehet osszedobni.
Hivatalos 4.1-re viszont nem szamitok. Bar a 4.1 csak egy nagyon eros rancfelvarras/hibajavitas, de az Alcatelnek mar csak uzleti szempontbol sem erne meg fel-ubdatelni 2 verziot is a telefonjat....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs