- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
titankahn
tag
gta 3 fagy vki ötlet?
-
imi0424
senior tag
úgy látom van itt azér pár fejlesztö
még egy kicsit gondolkodok -
->Raizen<-
veterán
Na valahogy sikerült a 3d-s lauchert visszaállítani képernyő oldásra se fagy. Unrootoltam a telót. Ez így gáz hogy a gyári másodszámú laucherrel bugos a telefon.
Lemondok a komolyabb gémelésről amíg valaki nem csinál egy főzött romot hozzá mert ez így bughalmaz teljesen gyári állapotában meg zabálja az akksit meg a procit. -
titankahn
tag
válasz ->Raizen<- #2763 üzenetére
én zeam lauchert használom nincs komolyabb probléma eddig csak gta fagyott meg letöltés után de ez defymmel is volt
[ Szerkesztve ]
-
fonix232
aktív tag
válasz ->Raizen<- #2761 üzenetére
Mintha a GPU haldokolna. Vidd el a vásárlás helyére, mutasd be a hibát, és cseréltesd azonnal.
Mert csak.
-
fonix232
aktív tag
válasz ->Raizen<- #2763 üzenetére
Jön, de várnod kell kicsit. Holnap kapom az új telefont, utána érettségi, érettségi után első dolgom egy normális ROM összerakása
Mert csak.
-
titankahn
tag
valamiért recseg a hangszóróm nagy hangerőn nem minden zenére de van pár amire nagyon ha más hangszin is van benne valaki tapasztalt ilyet?
-
MODERÁTOR
A warezt és a hozzá kapcsolódó OFF-ot igyekezzünk 0-ra redukálni!
Everybody lies.
-
fonix232
aktív tag
válasz Milo629 #2774 üzenetére
Igen. Kaptam ajándékba egy Motion LE1700-at egy amcsi ismerősömtől. Először ezek a bar... buták leálltak velem három héten át veszekedni hogy küldjek számlát, nem fogták fel hogy nincs, nagy nehezen egy hónap alatt elvámolták. Tegnap megyek érte a postára, még szerencse hogy anyám jött velem, mert egyedül nem szeretem kicsapni a balhét a kedves postás nénik között
Nade lényeg: kibontom, megnézném az akksit (belül van rajta egy gomb és pár LED az élettartam-ellenőrzéshez: töltöttség illetve hogy működik-e), erre alig bírom kihúzni. Kiveszem nagy nehezen, erre látom, hogy benne az egyik tű eltört. A drága VPOP-s vagy ennyire balf... idióta, vagy csak ennyire szemét, hogy visszapüfölte bele az akksit ahelyett hogy a csomagban mellétette volna -.-
De írattunk velük egy kis jegyzőkönyvet, a posta felveszi a kapcsolatot a VPOP-val, és remélhetőleg kisajtolják belőlük a biztosítás + a vám értékét (ami saccper olyan 90ezer forint).
Mert csak.
-
Pug
veterán
van valami mini update a telefonhoz...
2.3.6-Update0
[ Szerkesztve ]
-
titankahn
tag
factory resettel eltünik a root?
-
Danykahh90
csendes tag
Ez a fekete nagyon elegáncsoooos!!! Ha nálunk is ilyen "kiszerelésben" lehetett volna kapni akkor simán rástartoltam volna egy black alkálra (így maradt a fehér)... Nagyon baráti az ára ott... Bár tegnap megnéztem Ebayen mennyi és ott bizony 367$-t kóstál ami nem kevés.... Szóval szerintem pont a kettő közé estünk.
"Kevés megfigyelés és sok okoskodás tévedésekhez vezet, sok megfigyelés és kevés okoskodás az igazsághoz"
-
fonix232
aktív tag
válasz Danykahh90 #2786 üzenetére
Az első link egy OT-979, a kínai piacra szánt "995": ottani gyengébb proci, kisebb kijelző.
A második pedig kb ugyanannyi mint itthon a T-nél Domino nélkül, listaáron.De azért az első hátlapja nagyon tetszik
Mert csak.
-
Danykahh90
csendes tag
-
fonix232
aktív tag
válasz Danykahh90 #2788 üzenetére
De nincsen, az csak reklámfogás (a fekete keret). Nekem jó ez így fémes színnel, mondjuk fémből inkább lenne minőségi érzete.
Mert csak.
-
Danykahh90
csendes tag
válasz fonix232 #2789 üzenetére
Természetesen nekem sincs semmi bajom vele! Szeretem én így ahogy van.
De a fekete kerettel tényleg szemrevaló! Aztán ki tudja még ha lenne akkor is milyen hatást keltene élőbe...
"Kevés megfigyelés és sok okoskodás tévedésekhez vezet, sok megfigyelés és kevés okoskodás az igazsághoz"
-
mr.kocka
aktív tag
Sziasztok. Napokban vettek egy ilyen készüléket. nagyon bejön, egy problemam van. bekapcsoltam a touchpal bill.-t veletlenul. de idegesít, es nem találom, hogylehet kikapcsolni. segítsetek légyszi
Dream of my life.. // uj telefonszam: 06-30-551-99-71!!!
-
ORCA58
addikt
válasz Danykahh90 #2788 üzenetére
-
mr.kocka
aktív tag
meg is van. koszi mindkettotoknek!
Dream of my life.. // uj telefonszam: 06-30-551-99-71!!!
-
ORCA58
addikt
válasz nonolada1 #2793 üzenetére
Nem is a 995 versenytársa. Ez annak jó, aki olcsón akar nagyot, és nem túl magasak az elvárásai. Tény, nem a legmodernebb technika. Ebben az árkategóriában biztos nincs másnak előlapi kamerája.
A készüléket egy igen csak ódivatú lapkakészlet hajtja majd meg, melyet a szintén kínai MediaTektől szereztek be a fejlesztők. Az MTK6573-ben egy ARMv6 utasításkészletekkel operáló 800 MHz-es ARM11 magot találunk, a grafikus feladatokat pedig egy PowerVR SGX531 végzi majd el. A SoC mellett 256 MB rendszermemória, és 512 MB ROM kapott helyet, ez utóbbiból mindössze 150 MB lesz szabadon felhasználható, így egy microSD beszerzése erősen ajánlott, ha erre a modellre fáj a fogunk.
A 131 grammos telefon 122 x 68 x 10,8 milliméteres méretet öltött. A hátlap alatt egy 1500 mAh-s akkumulátor kapott helyet, ezzel pedig, akár 12 órán át is telefonálhatunk a gyári adatok szerint. Az eszköz elő-, és hátlapján is találunk kamerát, (3,2 megapixeles, valamint VGA felbontású) továbbá a hátsó mellé még egy LED villanó is csatlakozott, így ezt rossz fényviszonyok mellett is munkára foghatjuk. A gépben a 7,2 Mbps-os letöltési sebességre lehetőséget adó HSDPA modem mellett lesz 802.11b/g/n támogatással rendelkező WLAN modul, Bluetooth 4.0 és AGPS-szel kiegészített GPS vevő is.
Az Alcatel OT-991-en az Android 2.3 teljesít szolgálatot, és a lapkakészletet figyelembe véve, ez valószínűleg már nem is fog megváltozni a jövőben.
-
ANDROID???
addikt
Valaki...
Hogyan lehet a képernyőfeloldásnál látható digitális órát widgetként elhelyezi a képernyőn? (nem tetszik az analóg óra) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest