- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeti78
senior tag
Kösz srácok. Megnézem a gyorsító tárat akkor.
szerk.: Nem segitett, Cannot upload még mindig...
[ Szerkesztve ]
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
Winchester95
őstag
Próbáljon már meg valaki nekem egy tesztet:
Full sötétben vagytok és fényképeztek egyet.
Szóval adott egy full sötét kép amit a kamerával csináltál.Azt megnézed.
Fektetve a bal felső és alsó sarokban nektek nincsen 1-1 piros elszíneződés?
Nekem van.Fényképeken úgy néz ki nem látszik csak mondjuk full sötétben este vakunál egy kicsi elszíneződés. -
Danykahh90
csendes tag
válasz Winchester95 #3703 üzenetére
Nekem nem tapasztalható ilyen jellegű "probléma" pedig már sok fotót csináltam éjszaka sötétben
"Kevés megfigyelés és sok okoskodás tévedésekhez vezet, sok megfigyelés és kevés okoskodás az igazsághoz"
-
Winchester95
őstag
válasz Danykahh90 #3704 üzenetére
Azt nézd meg hogyha teljesen sötétben vaku nélkül fotózol akkor van-e ott a szélén piros elszíneződés.Tehát egy fekete képet kellene látnod.
-
Danykahh90
csendes tag
válasz Winchester95 #3706 üzenetére
Most kipróbáltam vaku nélkül teljesen sötétben. A fekete képen nekem semmi ilyen nem tapasztalható még mindig...
"Kevés megfigyelés és sok okoskodás tévedésekhez vezet, sok megfigyelés és kevés okoskodás az igazsághoz"
-
Ailton
tag
Nekem sincsen elszineződés, egy teljesen fekete képet kaptam...
-
ZozzHUN
addikt
Bementem Duna Plaza T-Pontba, hapsi megnezte. Be tudjak kuldeni, 15 napon belul kuldenek masikat vagy javitjak vagy nem csinalnak semmit. Mondtam hogy ugyfelszolgalat mast mondot... akkor tevedtek, ok biza nem cserelik le... koszi, most gondolkozom mi legyen..
-
fonix232
aktív tag
válasz Danykahh90 #3693 üzenetére
Nem szabad az eladókra hallgatni. Ha normális véleményt akarsz, előszöris neten kell utánanézni, utána pedig a SZERVIZESEKET kell megkérdezni, ők intézik a telefon javítását, így tudják hogy mik lehetnek a problémák, stb.
Az igazat megvallva, én pl. az ára és a hardvere miatt vettem. Nem sok ARMv7-es teló van az olcsó kategóriában normális kijelzővel meg kamerával...
Mert csak.
-
Droid Fan
csendes tag
Én is beálltam a 995-ösök csoportjába,kb 1,5 hónapja.Eddig abszolút meg vagyok elégedve a telefonnal,leszámítva az apróbb hibáit.A jobb oldalon a hangerő gombbal szemben nekem is egy kicsit mocorog,de nem számottevő. Ezzel még lehet élni...DE! Durván 1,5-2 hete kapott egy 26 megás OTA frissítést.(hivatalos). Na,azóta nem megy rendesen a WIFI-m.
Illetve EGYÁLTALÁN nincs wifim! Hiába a Hard Reset. Semmi sem változott.A jelenség : WIFI bekapcs,WIFI indikátor az értesítési sávban(fehéren),csatlakozás az itthoni routerhez,azt mondja "csatlakozva". Wifi indikátor még mindig fehér,és nem zöld,ahogy normális esetben lennie kéne. Se böngésző,se Play Store. Ez azért elég degradáló az Alcatel-re nézve... Ez csak egy kis frissítés volt,de ezek után,hogy merjen az ember egy teljesen új rendszerre váltani? (ICS) Szervízbe még nem járt,de már beszéltem velük.Azt mondták,hogy egy frissítés TALÁN megoldja a problémát. TALÁN???? És ha nem sikerül,akkor sorry,így jártál? Esetleg valaki hasonló problémával? Egy gyári stock rommal orvosolható lenne egy downgrade sima 2.3.6-ra? A teló még mindig azt írja,hogy 2.3.6 van rajta,de ez nem teljesen igaz,mert még mindig az újabb Cloud Backup van fent.(ez jött a frissítéssel) Tehát ez 2.3.6... valami.Valakinek valami ötlete?Más téma. Erre a telóra fel lehet tenni a MIUI ROM-ot? Root/UnRoot megy SOC-al.
ICS szeptemberben várható.
([link])OFF
Helló Főnix! XDA-n már írtam neked erről a problémáról. Semmi változás...
ON
Bocsi,hogy egy kicsit hosszú lett.
Tegnap is ma feküdtem le,ma is holnap fogok...
-
Narancs
őstag
Sziasztok!
Kinéztem a telót, hogy ha lesz használt eladó lecsapok rá. Még nem találtam, de addig gondoltam megkérdezem a tapasztalataitokat:
-mennyire jellemző az alattam lévő hsz-ben felvázolt WIFI hiba?
-kamera mennyire használható? Olvasom, hogy páran panaszkodtok rá.
-ezt a 3D-s menüt át lehet kapcsolni hagyományos 2D-s slide-ra?Előre is köszi, és ha valaki megválna fehér készülékétől ne habozzon dobni egy privátot!
Beauty is pain
-
Badboys
őstag
Sajnos a kikapcsolás nálam is jelentkezett már párszor amikor etetés jön.Ami még mostanában jött bónuszként a térerő és a wifi egy ideig fehér marad bekapcsolás után,kijelző ébresztése után is ez a frissítés eredménye Ezt jól el@ták,ha egy egyszerű frissítés ezzel jár mi lesz az ICS el?
Nem ment föl az ára ezen az áron vettem dominóban ma egy hete.
[ Szerkesztve ]
-
Droid Fan
csendes tag
ux1
Sajnos a router reset sem segített. Párom telója,és az asztali gép vígan működik ugyanarról a routerről.
Narancs
Ahogy olvasgattam a hozzászólásokat,nekem úgy tűnik,hogy a wifi problémám egyedi eset lesz. A kamerával nekem nem volt(nincs)gondom. Nem egy digi fényképező,de természetes fénynél elég jó képeket lehet vele csinálni(szvsz). Még sötét szobában is elviselhető képet csinál.Tehát elég jó a "vakuja".
3D --> 2D menü : Menü - Beállítások - Gyorsindító kiválasztása
Szép és jó a 3D-s menü,de elég memória éhes.Többeknek is laggol,ha nagyon tele van pakolva.Tegnap is ma feküdtem le,ma is holnap fogok...
-
gusthy
veterán
válasz ->Raizen<- #3715 üzenetére
Hát Hát Hát, nekem nem szokott random fogyni... Az esetek 99%bán valamelyik app a ludas.
-
Droid Fan
csendes tag
-
NoMagix
addikt
válasz fonix232 #3691 üzenetére
lehet, vagy elfogytak az akciós "beetetős" készülékek...
ma végre sikerült élőben is megtapogatnom egy fehér 995-t!
képeken a fehér tetszett, de élőben a fekete jobb!
szép nagy, pont mellette volt egy Y200-as, mit mondjak, van különbség!
A gyári launcher szaggatott egy kicsit, amúgy az összhatása kellemes volt a készüléknek.
A rezgés erejével nem voltam kibékülve, kipróbáltam egy Sam Ace2-t is, annak erősebb volt a rezgője.
Még kivárok egy kicsit a vásárlással, talán az ICS érkezéséig! addig is itt olvasgatom a hozzászólásokat![ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
Esetleg egy FR segítene a wifi és térerő gondon? Mert nagyon idegesítő. Másnál is mikor alvóba megy a teló a wifi is?
[ Szerkesztve ]
-
Ailton
tag
válasz Droid Fan #3711 üzenetére
A frissítés óta én is tapasztaltam nagy ritkán ilyen problémát, nem csatlakozott a routerhez, de manuális csatlakozással(bementem a menübe és ott csatlakoztam) simán csatlakozott... Szerencsére nem állandósult a hiba.
A hezitálóknak annyit, hogy a gyári "SPB" felületet érdemes kidobni, onnantól teljesen korrekt a készülék...(és továbbra is szebb feketében mint fehérben )
-
Droid Fan
csendes tag
válasz Badboys #3723 üzenetére
Badboys
Nálam adatforgalom engedélyezve,háttérbeli adatforg. engedélyezve,és még mindig fehér a wifi indikátor...
Menü - beállítások - Wireless és hálózati beáll. - Wifi beállítások - Menü gomb - speciális - Wifi alvó üzemmód szabályozása.
[ Szerkesztve ]
-
Droid Fan
csendes tag
Még egy gyors kérdés mielőtt vízszintbe vágom magam. Valamelyik .PROPS fájlba láttam utalást az NFC-re. Elképzelhető,hogy a jövőben valamelyik frissítés elhozza nekünk ezt a lehetőséget? Van benne egyáltalán nfc chip? Mert ha lenne,akkor azt nagyon bírnám!
-
Ailton
tag
válasz Droid Fan #3729 üzenetére
Ez a kérdés engem is nagyon izgat...
Ha jól tudom fonix232 kolléga foglalkozik a dologgal. Ha tévednék, akkor már kérem is az elnézést...EczkE Én is így olvastam, csak nem találtam erre igazolást semmilyen külső forrásban. (bevallom nem tartottam nagy keresést a témában)
[ Szerkesztve ]
-
EczkE
veterán
-
ORCA58
addikt
Tegnap hazajöttem kocsival reggel telefonálnék, de nem lehet, csak a vészhívás! Repülőgépmód be ki és már meglett a hálózat. Ma 12 km kocsikázás után a fél világ keresett, hiába! Repülőgépmód be ki és már megint ment
Ötlet ??Most mindenesetre újra indítottam.
-
ZozzHUN
addikt
Most raktam fel monitor programot. Mar feltunt iphone 4-esen is hogy hardverapron lassan tudok irni. Erre most latom mikozben ezt is irom lassu es cpu usage 99%
Meg raktam fel battery monitort is. Ugy nez ki 4 ora wifis netezest bir a gep, ha auto syncis megy.
[ Szerkesztve ]
-
fonix232
aktív tag
válasz Droid Fan #3719 üzenetére
Téves. Ez ICS és HC alatt van így, pontosabban, fehér ha kapcsolódott, kék ha él a kapcsolat (tehát elérhető a net, és mondjuk nem csak egy belső intraneten vagy). Gingerbread alatt pedig fehér ha csatlakoztál, és zöld lesz, ha a Google alkalmazások tudtak csatlakozni a rendszereikre (tehát megy/menne a szinkronizáció).
Igen, dolgozok az NFC-n, lehet nyugodtan keresgélni, /dev/ alatt találtok egy helyes kis pn544 bejegyzést, ez pedig egy NPX PN544 NFC Transreceiver chipnek a fája Ergo van benne NFC, csak kikapcsolták. Hogy milyen indíttatásból, azt nem tudom.
Mert csak.
-
Milo629
aktív tag
Ebből a telefonból lehet ilyen rövid időn belül két széria?
Mert T-ben láttam amikor bementünk haverral, hogy a kirakott OT-995-nek sokkal erősebben és kékes beütéssel világított az alsó gombsor (a garanciás csere előtt ilyen volt nekem is, azt hittem csak rosszul emlékszek), aztán néztem netes videókat sorra és ott is találtam egy-két videót ahol kékes.
Én egyrészt félek az ilyentől, X8-am volt előtte, ott az újabb szériákba cypress digitizer került és lehetett teljes értékű multitouch-ot varázsolni, viszont az annál újabbakon már nem lehetett bootloadert nyitni
Remélem itt nem sokat cserélgettek belül -
ANDROID???
addikt
Szemből nem tapasztaltam, de ha egy kicsit megdöntöm a készüléket, akkor egy picit pirosas, de nem zavaróan, talán nem tökéletesen sötétben készült a kép...
-
Winchester95
őstag
válasz ANDROID??? #3747 üzenetére
Akkor serceg csak ha nem tiszta a vétel.Ha jó minden akkor nem.....
Szóval ez így felesleges is mert ha nem hallod jól meg amúgy is beleserceg akkor már mindegy. -
gusthy
veterán
Kedves Mindenki!
Van valami lehetöség arra, hogy a voice recognition magyarul is értsen ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Eredeti játékok OFF topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyszerű kávé topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest