Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • ceia

  őstag

  (#268) King Unique A linkelt cikkektől éppenhogy megerősödött a véleményem, nem kell SSD. Nekem kb. vízhűtés kategória, azaz biztos nagyon hatékony, de annyira nem vagyok őrült ;)
  A Win7 kezdettől nem tetszik. Nem hittem volna hogy egyszer leírom, de az utolsó normális desktop OS a M$-tól. Egyszer fel fog kerülni a gépemre, és addig fogom használni, amíg csak lehetséges. Szerencsére van még jópár éve hátra, + utána is menni fog még párat. (olyan lesz mint az XP!)

  (#269) King Unique A 64 bites Win7 is tudja azt, amire kelleni fog: biztonságos, dx10, 8GB ram. A Win8-at és azzal az új vonalat nem akarom támogatni a megvásárlásával :N
  Akinek nem tetszik a 8 desktop, annak az aero hiánya miatt főleg. Na legalább én azt nem hiányolom belőle, felőlem a 7-be sem kellett volna.

  (#270) emvy Véded amit kedvelsz és emiatt írsz olyat, ami nem egészen igaz.. A trimet is ellenőrizni kell, hogy működik-e. Az alignálásra is oda kell figyelni. Mindenütt azt írják, hogy nem szabad teljesen kihasználni a tárhelyet, kell 10-20 % meghagyás. Mivel az írások csökkentik főleg a használhatósági idejét, törekedni kell arra, hogy ne legyen sok írás rá, pl. temp és cache is legyen más meghajtón. A WD-m is nagyon csendes, nem rugdosom a gépet, szóval nem lesz semmi baja, és ez már 4 éve megy extrém sokat, de még mindig 100%-os.
  Elhiszem hogy SSD-vel sokat gyorsul a rendszer, de nem vagyok oda annyira a gyorsaságért, hogy ennyit kiadjak érte és xarakodjak vele. Nekem elég jó így is, villám az XP-m ;]
  Azért az "okos" telókról sem igaz, ha azt akarod hogy rendesen működjön, bele kell mélyedni abba is. (root..stb) Találd ki, nekem van-e..

          it's more fun to compute

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés