- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini PC
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz #72042496 #49 üzenetére
" .... különösebben nem is nézegettem a notikat .... "
én sem ... .-) csak a PS-es turpírozás érdekelt .-)
a notik meg azér'nem érdekelnek, mert az otthonom, meg a munkahelyem közt 120 mp gyalog a távolság, és mindkét helyen 2 nél több szgép van.
ha meg elmegyek neaggyisten messzebbre, akkor örülök, ha nem látok display-t .-)piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Tomate
veterán
Engem az zavar abban amit most lehet kapni, hogy kicsi képernyő és hatalmas keret. Nah az nagyon buta. Nekem nem is tetszik és gagyi benyomást kelt. Ezen azért faragtak valamennyit ilyen szempontból!
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz Mr.Grincs #43 üzenetére
Hát de látod már most is van itt 2-3 vevő rá, akik ha 500alatt van megveszik mert design (ami nekem nem de hát van akinek).
És ez csak egy forum mo-n, nem usa. Vinni fogja a nép hidd el. Ettől független én sem értem őket, de asus ráérzett erre. Bárcsak nekem lennének ilyen hatalmas ötleteim (meg tőkém ) hogy egy adott összegből kihozok vmit és többszörös áron adom el. -
Mourgul
csendes tag
Fényleni és billegni fog, az egyszer nem fix
-
DeltaPower
addikt
nemtom mennyire lehet tartós ez az agyonokosított dsub csatlakozó egyáltalán hogy ér ez ki a gép mögé?
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Zanik
addikt
Egyetértek shteerrel! Én egész egyszerűen nem tudok komolyan venni egy fehér notebookot. Már normál méretben is viccesen néznek ki, ilyen piciben meg abszolút játékgépek látszatát keltik. A tisztán tartásukról már ne is beszéljünk! Amúgy meg ki látott már fehér Thinkpad-et?
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
pmikloska
aktív tag
Azt a D-Sub csatlakozót hogy gondolták?
Ha jól látom, a gép aljából nyílik ki. Ha esetleg odajut valaki, hogy használni is akarja, akkor majd a gépet nem lehet letenni rendesen, billegni fog stb.? Jól gondolom, hogy ez így használhatatlan? Tettek volna rá egy HDMI-t, az oldalára, azzal jobban is járnánk a mai világban (nem HDMI rajongó vagyok, de logikusabb lenne). -
félisten
Nekem kifejezetten tetszik, de ízlések és pofonok.
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Morden24
nagyúr
Még a fehéret is könnyebb tisztán (ill. nagyjából szalonképes kinézetűen) tartani, mint mondjuk a zongoralakkot.
A Thinkpad meg nem ez a kategória, ráadásul azoknak rengeteg jó tulajdonságukat el lehet mondani, de hogy a küllemük szép, designos, ne adj'ég trendi, azt aztán tuti nem.Szóval most egy HelloKitty logós tangát egy BOSS öltönyhöz hasonlítottál.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
xedos
addikt
Itt vannak képek: [link]
VGA megoldás stb...
-
bejmuller
aktív tag
A hirben azt irja hogy a vastagsaga alig tobb 1 huvelyknel... Ez azthiszem santit. 1 huvelyk az atlagos vastagsag egy net/notebooknal. Gondolom inkabb 1 centi akar lenni
Az ornitológusoknak nincs jutalom a munkájukban. A madarak leszarják az embereket. :D
-
Móci
addikt
Szép darab, látom a gma950 is kikerült végre, de az árát nem akarom tudni. Annyiért biztos, hogy egy értelmesebb laptopot lehet venni, nem egy ilyen atom csodát.
Vicc, komolyan mondom."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
WilliamGhost
tag
Nekem nagyon tetszik, azt leszámítva, hogy Asus. Sajnos nálam már elásták magukat. De hát ki nem adna még egy esélyt...
There is no cloud, just other people's computers!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz ez_meg_emaz #54 üzenetére
Nemértem a kedves vásárlókat sajnos. A MacBook Air-t meg azért nem veszik mert drága Én mondtam, hogy csak akkor lennék vevő ha 100K körüli ára lenne, afölött már nem éri meg pénzt kiadni, mert annyiért jobb notit veszek nagyobb kijelzővel.
-XadAnuX+: Hát ezek szerint lassan drágábbak lesznek
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
EmThor
addikt
max 120 lesz itthon, 3 hónapja wind meg többi is ennyi volt
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
N-vidi-A
őstag
Feketébe jól néz ki, akármiről is legyen szó, fóleg a fényes fekete a jó!
A gép amúgy nem rossz!Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
kovsol
titán
válasz #72042496 #77 üzenetére
nekem is fényes fekete notim van az igaz, hogy csunya mikor piszkos, de én minden nap szépen végigtörlöm a kis törlőkendőcskével ami magához vonza a port és ez naponta kb eltart 20 másodpercig amit meg tudok ejteni kb amig a vista bebootol rajt
May the Force be with you!
-
Alvin_ti4200
félisten
Lassan ott tartunk, mint a luxus mobiltelefonoknál. Egy Atom szar belsőt (ejj de találó ide ez a szóvicc) becsomagolnak egy, a felhasználók által folyamatosan egyre jobbnak vélt külsőbe és eladják egyre drágábban. Az Acer Aspire 3810T a maga 180k-s árával hullára veri ezt a szutykot, igaz 1.6 kg, tehát már meg is kell mozdítani az embernek a karját, hogy felemelje...egy Air-hez hasonlítani pedig elég gáz egy ilyen cuccot, az első generációs Air-t (ha még lehet valahol találni) 300 alatt meg lehet kapni, ez a cucc pedig tuti lesz vagy 180k, az erejüket nem hasonlítanám össze...akksiidőben pedig a netbook viszi a prímet ez tiszta sor, csak ki a fene fogja ezt egyfolytában használni mondjuk 7-8 órán keresztül...ehh mind1, már annyi netbookot teszteltem, hogy hányok, ha megkapom a soron következőt...nálam egy szintet képviselnek a gamer notikkal
-
Peat;)
veterán
válasz Alvin_ti4200 #83 üzenetére
Szutyok a belső, de a nem épp hardware gyilok win7, kétmagos atom és egy olyan chipset ami hd lejátszást erősen segíti nem tudom mire nem elég, aki nem játékos. Szerintem pont a külső és fizikai méret a szutyok, az acer és msi már kezd változtatni végre (11.6", 13.3"-én ezt preferálom hdmi kimenettel) meg az intel a..., hogy egy kicsivel normálisabb atomot nem ad ki. Amd is csücsül a seggén, töketlen alvóbrigád, miközben ők akár mindent az egyben dolgot is kiadhatnának elég régóta.
-
-
(Darkwood)
őstag
Egyetértek!
Miért kell majmolni? Ha valamit kitalál az Apple, akkor azt azonnal majmolni kell? Így történt ez pl.: az iPhone-nál is! Úgy látszik ez a tendencia...
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
-
BloodRay
veterán
Akinek ennyit megér ez a dizájn egy netbookon az meg is érdemli...
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Scalpel
senior tag
Ugye utolsó mondatod mehet aláírásba?
Egyébként meg a vékony notebookot kitalálta a Toshiba már pár évvel ezelőtt: Portégé 2000 és utódja a Portégé R100:
Az Apple is tőlük lopta az ötletet, hogy lehetne notit csinálni egy inch vastagságon belül is.Szerk.: Mielőtt beleköttök, tudom, ez akkor egy milliós gép volt, de hát változnak az idők...
[ Szerkesztve ]
-
Barett 50cal
senior tag
hali
mikorlehet ilyen szépséget kapni(1008HA)??
mert olvsastam,h 130-150K körül lesz.hatényleg ennyi,akk tuti veszekilyet,demármegjelent elvileg,denemtalálok sehol MO.-n.
ÜDv
jó8Time you enjoy wasting, isn't wasted time
-
csabimali
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Asus E406M 13.3 Intel proci/SSD/ Szép állapot /Full hd/WebCam/ Office
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest