- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_az
senior tag
ez a magyar üvegpad egész normálisnak tűnik... 1 kérdés
nem fázik a mancsotok az üveg-acél-akármi padoktól??? nekem most egy immáron leamortizálódott zselés van és külön szeretem benne, hogy em a hideg asztallapot kell taperolnomaz
-
aDM|RaL^
őstag
bocs. én no offence...
csak azt veszem észre hogy vesztek itt össze vissza 3-4 padot, legjobb egeret, és mégse vagytok világplayerek. Még magyarország legjobbjai se. Akkor mi értelme van? tudom csicsa, meg lehet vele keménykedni, de addig amíg nem pr0 valaki, szinte csak dísznek van... egy ideig annyira tökre nem számít min tolod, úgyis tanulsz a játékban...
én nem játszom CS-t, ezért tuti elvernél benne, akármennyire sokan jáccák
ut1-t játszom, kezdke pr0-bb lenni de ott is egy ideig nem is kellett a pad, és most se annyira érzem hogy szükségem van rá, mert még annyi tanulnivaló van előttem. (és már 3 éve tolom neten)
kicsit pénzkidobás.http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.hu - Spectrum ZX 48k
-
I_Am
veterán
válasz aDM|RaL^ #264 üzenetére
Látod amit most leirtál annak a dolgokhoz semmi köze nincs. Mit számít az, hogy valaki Pro player legyen?
Megmondom őszintén ez csak a Te korosztályodnak fontos. (nooffense, nem lenézés, tény) Az idősebbekenek meg egy dolog, ha lehet akkor kimélni a hardvert, mert megvette és nem akarja asztalon tologatni, valamint ha már vett egy jó egeret, akkor azt ki is akarja használni. Ha asztalon tologatod nem lesz soha olyan pontos, mint egy jobb egérpadon.Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
aDM|RaL^
őstag
nincsen köze, mindössze eszembe jutott. sorry. elején mondtam hogy no offence
nekem elsősorban azért volt fontos, mert kopott az asztallapom, és az egér talpai is. meg éppen másnak is hoztam így az enyémre kitelt a pénz.
nekem nemfontos hogy proplayer legyek, mert nemvagyok az. az élvezet a fontos egyáltalán nehéz meghatározni hogy ki az és ki nem.
azistuti hogy nem lesz olyan pontoshttp://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.hu - Spectrum ZX 48k
-
-FreaK-
veterán
válasz aDM|RaL^ #266 üzenetére
A kényelemről: persze, hogy számít ez nem is kérdéses.Azonban a DB nem olyan rossz azért,nem mondom hogy csúcs a kényelem,de a használhatatlantól is messze áll.. Egyébként nekem is van IE 4.0ám pont arról váltottam úgyhogy hidd el ki lehet bírni.. Egyébként meg nem tudom mialapján mondasz ilyet olyasvalakiről akit nem is ismersz.I_AM-nek igaza van ezek a dolgok mint keménykedés,csicsázás csak a te korosztályodnak lehet fontos.Én az ilyesmiből már kinőttem.És az hogy szted dísznek van a saját subjektív véleményed,de másnak pl teljesen természetes hogy minőségi egérpaddal jáccon.Lehet hogy nem ''pro'' játékos,és nem világbajnok de jobban tud jáccani vele.Persze ezt te nem fogod megérteni addíg amíg nem jáccol egy ilyen paddal,és ezt tipikusan azok mondják akik még soha nem próbáltak ilyesmit.Javaslom olvasd el az első Steelpados cikk topicját,ott eléggé ki lett vesézve a dolog.Így aztán az hogy mi értelme van és hogy pénzkidobás-e teljesen értelmetlen kérdések.
Ehez kapcsolódóan idéznék TTS-től: ''Semminek ne fikázd az árát! Ha drága, lehet hogy csak nem neked gyártották?''
Én egyébként azért vettem a padokat és egereket mert megtehetem hogy megvegyem a legjobbat(vagyis amit annak véltem),és bevallom hobby szinten gyűjtöm is őket,de ehez egyébként senkinek semmi köze,csak azért mondom hogy tisztában legyél a dolgokkal ha már ilyenbe kötsz bele.. -
Samrommel
csendes tag
HELO!!!!!!!!!!!!!!
Megált itt az élet?? vagy mi van???
-
Krémes
csendes tag
Hali!
elnézést kérek ha már volt a válasz a kérdés, de végigolvastam a topicot és nem láttam: ''Razer Diamondback Magma Red nevü csodaegeret honnan lehet beszerezni kis hazánkban? (lehetőleg minél olcsóbban)''
szal aki tudja az mongya má meg plízIde még majd írok valami vicceset, mint mindenki más
-
Krémes
csendes tag
köszike veri macs
Ide még majd írok valami vicceset, mint mindenki más
-
Krémes
csendes tag
mennyi volt a picike ott?
-
Krémes
csendes tag
kellene hozzá pöpec egérpad is. Tapasztaltak: milyen egérpad megy hozzá ami jól is néz ki, de nem 60x50es monstrum? (ami az asztalomra se fér fel)(és nem ilyen steelpad S&S nettó 12 ropis című...)
-
Krémes
csendes tag
köszke mindenki
-
SzlobiG
félisten
Melyik a legjobb egérpad Razer-hez? Ki melyiket ajánlja?
-
Kosh Naranek
tag
A bevonat a lényeg, az alu lemez biztosan nem fog elkopni.
Egyébként a tegnap a WestEnd ciciben sikerült ujítanom egy magmát 13.000 bruttóért, azonnal vettem is mellé egy eXactMat egérpadot. Kicsit tologatnom kellett a dolgokat az asztalomon, hogy elférjen ez a dög. Egyébként mindenhol máshol csak Kamélen van, amik rá fognak száradni az eladókra. Szvsz nagyon ráfaragtak a Kaméleon design-al, nem kell a kutyának sem.
A Ring PC-ben a szimpatikus csaj meg is kérdezte tőlem, hogy miért nem jó a Kaméleon, amikor ugyanazt tudja, mint a Magma. Egyetlen szóval válaszoltam neki: Design. -
-
Samrommel
csendes tag
Hali!!!!!!
Szerintetek egy MX510+egy SteelPad S&K jó válsztás lenne???? -
-FreaK-
veterán
válasz Kosh Naranek #284 üzenetére
Hát nem tudom,de sztem te még nem láttál Chameleont sötétben élőben
Nekem az teccik jobban és volt alkalmam összehasonlítani a kettőt mivel havernak olyan van nekem meg Chameleon.Szerintem brutál jól néz ki,és a magmára pl igen hamar rá lehet unni.Az a baj viszont vele hogy a képek nem adják vissza az igazi kinézetét. -
-FreaK-
veterán
válasz Kosh Naranek #284 üzenetére
Amúgy eXactMat milyen? Mekkora a felület ellenállása? Én olvastam róla egy tesztet egy Razer rajongói oldalon ahol az ellenállást mérték és ott ez nyert,de a hitelessége ugye nem biztos ezért lennék kiváncsi egy magánvéleményre
-
up
senior tag
Nekem nagyon beválik, csak egy dolog zavar, mégpedig az, hogy nem lehet egyszerre mind a négy oldalsó gombot jól használni vele (magyarul buta a driver). Ha nincs fent a drivere, akkor mouse4 meg mouse5 van rendesen (a mouse3 ugye a görgő), viszont a maradék két gombot nem tudom elérni játékban. Ha fent van a driver, akkor vagy button offra teszem, vagy mappelem őket például betűkre. Akkor viszont windowsban nem fognak back, forward stb-ként menni... ...és amennyire meg tudtam állapítani, például cs-ben még így is max 2 gomb megy egyszerre. Gondolom más is találkozott már ezzel, mert olvastam róla weboldalon. Van már rá fix vagy új driver?
-
Sev!er
aktív tag
A chameleon és a magma között ugye nincs különbség csak a kinézet???
-
Sev!er
aktív tag
És még1 kérdés ha lehet I'M hány gomb van rajta????
-
Sev!er
aktív tag
Okay köszöm és még1 MX510 nél jobb game-re ha nem számít a kényelem???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest