- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashback
addikt
Hívtam a Pixelt és azt mondták hogy a Plasmak jövőhét végén érkeznek...
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Szuperboci
senior tag
gépbolt.hu-n nincs plazma csak magma meg chameleon.de 12009Ft ért.végülis 3k is 3k.
Music!!!
-
Flashback
addikt
válasz Szuperboci #752 üzenetére
50 amiből már 4x már le van foglalva!!
-
Szuperboci
senior tag
a ***** életbe.akkor sietek.
Music!!!
-
Szuperboci
senior tag
ja értem!már 4x előre levan foglalva...akkor megyek bécsbee csááoo
Music!!!
-
Zsadi
őstag
válasz -Jackson- #758 üzenetére
Qpad-on kezd el mászkálni...., és nem tom miért, mert neked is az van....nem értem....hyperglide nélkül meg tökéletes....
Na mindegy, marad akkor tartalék tappancsnak, ha az eredtik elkopnak...
Flashback: Okés, valahogy nekem az jött le, mintha 50x4 (hirtelen beparáztam..)
[Szerkesztve] -
Szuperboci
senior tag
Ha mondjuk most rendelnék eggyet akkor az mennyi idő alatt jönne meg?
Music!!!
-
kBagyula
senior tag
Sziasztok!
Most vettem kézhez a Razer e-mailjét. (Ugyanis online rendeltem meg tőlük a Diamondback Plasmám)
Kérdésem a következő lenne: Valaki vett már tőlük bármit is így neten keresztül?
Kicsit elakadtam ugyanis. A rendelés megerősítésekor és a regisztrációkor nem látom a kiválasztható országok közt a miénket.
Mit tegyek? (vagy jól megszívtam?)
Gondolom nem vagyok idehaza egyedül aki neten rendelt volna tőlük ebből a típusból.
Elárulom, hogy az egér végső ára egyébként 90 dolcsi, 65 dollárárt azok kapják meg akik előrendeltek rá, és a mostani e-mailjukban kaptak egy kupon kódot ami kézhezvételtől számítva 3 napig él és ezen belül felhasználják...
Üdv,
kBagyula -
kBagyula
senior tag
válasz kBagyula #763 üzenetére
Közben alaposabban utánnajártam a dolognak.
A Razerstore-ban lehet megvenni az Eu.-országokban élőknek az egeret egészpontosan 57.94 Euróért = 14529.87 HUF. Szállítási idő 1-3 hét azt írják. (Mondjuk Németországból jön a cucc, ez nem lehet több 3-4 munkanapnál)
Mivel kifizettem már az egeret így a kuponom felajánlom azon hazánkfiának aki esetleg a tengerentúlon él és szeretne egy ilyet magának.
Üdv,
kbagyula
[Szerkesztve] -
Spur
tag
Ugyse csak 50 db lesz....
1-2 honap és tucat lesz mint a jo öreg kis magmámAerocool Aeroengine Jr , Abit IS7 , Intel P4E 3 Ghz , 512 DDR 400 , Connect 3d 9600Pro , Razer Diamondback Magma
-
killahdrums
senior tag
Bővebben: link
Bíztató!!!There is no God, just Technology...
-
SzlobiG
félisten
Milyen egér padot ajánlotok az egérhez ami időt álló is és hát a minőség a lényeg. Razer Exact Mat az jó hozzá, vagy valami ''komojabb''.
-
kBagyula
senior tag
válasz -Jackson- #772 üzenetére
Szia!
Ezt kaptam most:
Dear RazerStore customer,
Your order is currently in process. Please find a compilation of your order data at
this e-mail. If you have any questions concerning your order or how to handle return
shipments and complaints, please do not hesitate to contact us by e-mail at
mailto:sales@razerstore.speed-link.com.
ORDER 2005-05-24 15:18:55
PRODUCTS:
1 Pcs. RZD-1600P Razer DIAMONDBACK 1600dpi, Plasma Limited Edition, EAN
4027301416008 Price: 49.99 EUR
Shipping: 7.95 EUR
Total: 57.94 EUR
(...)
(...)
SENDER:
Royal Mail
type of shipping:standard
APPROX. TIME OF DELIVERY:11-14 workdays
--------------------------------------------------------------------------
The invoice amount was debited by your credit card.
Thank you for your order at RazerStore by Jöllenbeck GmbH!
Your RazerStore Team (...)
Esetleg rendelj innen: Bővebben: link én is ezt tettem, mivel a RazerZone-tól csak tengerentúlra lehet rendelni.
Üdv,
kBagyula -
reewer
aktív tag
icemat egyálltalan nem hideg nekem csak kb 1percih aztan felmelegszik nem para szerintem
Si vis pacem, para bellum.
-
reewer
aktív tag
-
-FreaK-
veterán
Esetleg rendelj innen: Bővebben: link én is ezt tettem, mivel a RazerZone-tól csak tengerentúlra lehet rendelni.
-Jackson-: Mondtam hogy nem úgy van az.. kizárt lett volna hogy $5-ért elküldik neked ide M.O.-ra.
[Szerkesztve] -
-Jackson-
őstag
időközben találtam egy olyat is, hogy eltűntek a megrendelők adatai pont abban az időszakban amikor én is rendeltem. ráadásul ugye ezekszerint razerzone-ról nem is lehet ide, ezért duplán semmis a megrendelésem. ma volt fater pesten, pixelbe befizettem egyre. ha meg mégis küldenék a razertől is, max lesz két limitált egerem, jövőre eladhatom aranyárba
الله أكبر | [J][A][K] [10][Q]
-
-FreaK-
veterán
Kijött egy új driver kedvenc egerünkhöz, a verziószám 5.0.9.0:
Bővebben: link
Jackson neked meg akartam már régebben linkelni egy cikket cshu-ról ami talán érdekel,csak eddig elfelejtettem íme:
Bővebben: link -
-FreaK-
veterán
Olvastam mostanában sok mindent erről az usb hack-ről és rájöttem nem is annyira mint azt sokan hiszik.Amennyiben megváltoztatod 500-ra vagy 1000re a frissítést drámaian megnő az usb port processzorhasználata amit jól meg is lehet figyelni az feladatkezelőben.Ha itt nézed a proci terheltségét míg áll az egér,majd csinálsz egy gyors mozdulatot nem kicsit felugrik a terheltség.Játékokban meg az fps ugrik ilyenkor le... egy gyengébb gépen mint nálam ezt a gyakorlatban is meg lehet érezni.Egyébként meg megválozik az egér mozgása,kicsit lassul mivel ugye másodpercenként 125 helyett adott esetben 500szor közli és jeleníti meg az egér pozícióját.Sokkal jobb ha ps/2-őn haasználod 200hz-en,ezt tapasztalatból mondom ugyanis nemrág volt nálam egy mx510 és jobb volt ps2őn 200hz-en mint usb@500on.
Szerk: ja azt meg elfelejtettem hogy ez ugye Razer DB-nél kizárt mivel nem megy ps2őn csak usb-n a plussz ledek teljesítményigénye miatt.
[Szerkesztve] -
-FreaK-
veterán
Valaki nem akar egy Razer DB Chamelont elcserélni egy mx518ra?
-
killahdrums
senior tag
PLASMÁÁÁÁt!!! MOST!!! GRRRR!!!
There is no God, just Technology...
-
-FreaK-
veterán
Az új driver főbb újdonsága hogy a razerhid már nem fut külön alkalmazásként,ehelyett folyamatként megy.Ezen kívül történt néhány kisebb hibajavítás is.A régi 4.0.0.3-asról érdemes lecserélni,annál mindenféleképpen jobb.
Az on-the-fly sensi használata meg ízléstől függ,én nem használom.
Az mx510es ami nemrég volt nálam nagyon bejött,főleg mert megy ps2@200Hz-en ezért gondolkodom erősen a váltáson.Leginkább e mellé vennék egy mx518at,de nem hiszem hogy ki kéne adnom megint egy halom pénzt egy újabb egérre.. ez már a 4. csúcs egér lenne. -
Flashback
addikt
válasz killahdrums #794 üzenetére
Majd jövőhéten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lexus, Toyota topik
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest