- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
LucifeI2
őstag
Rájöttem már én is a trükkre, hogy hogyan lehet gyorsabban leszedni a ház oldalát. ^^
Nekem pl. amikor bele akartam rakni a CD olvasót és néztem, hogy hogyan is lehet akkor ezt csavar nélkül berakni, akkor leesett az a bigyó Nem annyira gagyi, de azért nem is a legjobb a belseje. Azért így is nagyon szép ház.
Ezt a porvédős dolgot megnézem majd mindjárt.
-
Dani_kp
addikt
válasz LucifeI2 #702 üzenetére
a cooler master ventiket tudom ajánlani klikk nekem is ilyen van csak 120 mm-esbe, alaplapra kell kötni szóval vezérelhető a dolog .
Nekem a csavar mentes rögzítés nagyon bejött, kivéve a pci-es csatlakozóknál....mondjuk nekem nem esett le de mint mondtam nekem az új "faj" volt már a tulajdonom, ott semmi negatívummal nem találkoztam
szerk.: a ventinél úgy értsd a ki-be kapcsolható dolgot h egy jumper kupak zárja a ledek áramkörét -> ha rajta a kupak világít, ha nincs rajta nem világít .
[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
-
komisz
csendes tag
sziasztok.én most vettem egy sagitta 2-t.annyit tudok róla mondani,hogy nem hangos,szebb mint képeken(persze a sagitarius black).A plexis oldala valóban elég vékony,de ha nincs állandóan össze vissza szerelve szerintem tartós és szép marad.Igazság szerint sagitta 1-t szerettem volna (és még pályázok rá) de nem találtam.örülnék ha valaki tudna segítten ezen a problémán
[ Szerkesztve ]
Eddig skizofréniás voltam,de most már mind a ketten jól vagyunk!
-
komisz
csendes tag
Ha esetleg valakinek kellene: http://prohardver.hu/apro/raidmax_sagitta_2/hsz_1-50.html
Eddig skizofréniás voltam,de most már mind a ketten jól vagyunk!
-
szombatitomi
senior tag
Sagitta 2-es szerintem is nagyon jó ház, nekem jobban is tetszik mint az 1-es. A plexijével nagyon vigyázni kell, én csak ilyen szemüvegtörlővel ajánlom, mert először nekiugrotam ilyen frottír-törölközővel és nagyon összekarcoltam.
-
gabi133
aktív tag
válasz szombatitomi #707 üzenetére
Hát nemtom... nem rossz a 2 sem, de nekem az 1 jobban tetszett.
Viszont majd 1x szeretnék Smilodon-ból 1 Extreme Black verziót ha lesz rá pénzem és találok is. -
Dani_kp
addikt
Viszont majd 1x szeretnék Smilodon-ból 1 Extreme Black verziót ha lesz rá pénzem és találok is.
Sok sikert hozzá de szerintem kizárt hogy te olyat beszerzel! Európába egyáltalán nem forgalmaznak Extreme Black-et. Sőt tovább megyek hiába rendelsz USA-ból, azok meg nem fogják neked lehozni, mert egyszerűen nem hoznak be.
-
theartofdota
tag
nekem raidmax ninjam van de nem szeretem komolytalan a megjelenése
-
Dani_kp
addikt
válasz theartofdota #711 üzenetére
és pontosan melyik ninja van neked? új vagy régi? mert nem mind1. Ha az új arról részemről no comment mert nekem nem tetszik, de ha az újról van szó akkor nem értek veled egyet! Mert az új igen is jól néz ki, elegáns és kirívó de ugyanakkor visszafogott külsejű házikó!
-
vikcsi
senior tag
Nekem új ninja van és igenis jól néz ki! kicsit vonza a port, de annyira nme gáz.
aki cuccokat hoz be: csumi7@msn.com
ez az msn címe. vedd fel és ha sikerül behozatni, akkor egy sört elfogadokELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
theartofdota
tag
az új [link] ...nemtudom pont a külseje nem tetszik. inkább valami kockásabb alakú, teljesen konzervativ házat képzelnék el magamnak. viszont nagyon jol szerelhető és jól szellőzik, port eléggé vonzza mint már említve volt és az oldalán lévő venti oylan hangos mint egy porszívó
[ Szerkesztve ]
-
theartofdota
tag
Szerintetek mennyiert lehetne eladni ezt a hazat? 9k realis ar erte? (ujonan 16 k korül lattam eddig legolcsobban)
-
liszi
csendes tag
sziasztok UJJ vagyok még. aszt szeretném megkérdezni hogymajd szeretnék venni raidmax ninját székesfehérvári vok olvastam a hozzászolásokat mindenkinek az oldalso 8cm ventivel voltbaj hogy hangos menyire hangos mihez viszonyithato.nekem nem baj ha hangos de anyira ne legyen hangos ha én 400w tápal tudom müköttetni a ledeket meg a ventiket amit a géphez kapok. a gépem 512 ram 3.0proci 160gb hdd akarok ebe belerakni. de majd késöb 2magos 4proci 2vagy3gb ram lesz bene ezeket le tudja hüteni.meg hogy szivja port belül nagyon poros lesz pl 1honap után vagy csak a vent lesz poros.köszönök mindent elöre is.
-
liszi
csendes tag
ja meg van egy program amivel lejeb meg feljeb lehet veni a ventik teljesitményét vagy porgését nem kell ide minden féle ize letelepited és betudod áliitani bevált nekem hangos a ventim lejeb vetem a progival ne pörögjön anyit és halkab lt.ha kell vallakinek it az msn plpp@freemail.hu
-
Dani_kp
addikt
Nekem is az volt, és én egy szóval nem mondtam hogy rossz! a port hogy mennyire vonz az megint más....
szvsz igen is jól néz ki, elegáns külseje van!szerk.: minek rendeljek? nekem ugyan nem kell , én most magamnak csinálok házat, meg amúgy pénzem sincs...
[ Szerkesztve ]
-
Dani_kp
addikt
válasz theartofdota #716 üzenetére
hát azért annyira nem hangos az az oldalsó venti....
szvsz 10k.t is kérhetsz érte, mert az új fajta 18k.! a régi fajta kerül 15-16k.ba!
-
Dani_kp
addikt
-
liszi
csendes tag
Akor vadonat ujjan menyibe kerül egy raidmax ninja régi meg az ujj és mi a külömbség?székesfehérvár vagy környéke
-
GrassM@N
csendes tag
-
liszi
csendes tag
segitséget kérnék nekem nincs jo gépem 160GB 7200rpm hdd ati 512ram DDR2 667MHZ.. p-4 3GHz. 400wtáp .shaprie ati radeon 9600xt 256mb AGP. cooling cool 8cm házventi .ez van a papiron egy 2 éve van meg nincs tuningolva. az a bajom hogy a cooling cool 8cm átlag ha üres ben van a gép meg ha játcok átlag 44fok os hdd meg a töbi lényeges izé szoba hömérséklet átlaag 24.26fok. valamikor 50 fokra is felmegy rendszeresen portalanitva van szakembernél de az 44fok nem jo meg nagyon nagyon hangos venti üresben átlag2990rpm pörög ha játszok 4200rmp pörög ez hüjeség cseréljem le a cooling cool 8cm a ház venti. hogy nem birja lehüteni a gépet. mijenre cseréljem re mi a megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
liszi
csendes tag
segitséget kérnék nekem nincs jo gépem 160GB 7200rpm hdd ati 512ram DDR2 667MHZ.. p-4 3GHz. 400wtáp .shaprie ati radeon 9600xt 256mb AGP. cooling cool 8cm házventi .ez van a papiron egy 2 éve van meg nincs tuningolva. az a bajom hogy a cooling cool 8cm átlag ha üres ben van a gép meg ha játcok átlag 44fok os hdd meg a töbi lényeges izé szoba hömérséklet átlaag 24.26fok. valamikor 50 fokra is felmegy rendszeresen portalanitva van szakembernél de az 44fok nem jo meg nagyon nagyon hangos venti üresben átlag2990rpm pörög ha játszok 4200rmp pörög ez hüjeség cseréljem le a cooling cool 8cm a ház venti. hogy nem birja lehüteni a gépet. mijen házventi hütöre cseréljem re mi a megoldás?
elözö hozászolás az rosz egy dolgot kifelejtettem.KÖSZÖNÖKMINDEN ELÖRE IS
[ Szerkesztve ]
-
Dani_kp
addikt
válasz GrassM@N #727 üzenetére
Hát abból a képből semmit se lehet kinézni....igen miután megírtam a hsz-t után néztem árakat és akkor láttam h 20-21k. a sima! de ez előtt utoljára 1 éve néztem a computermode-nál .
Na mind1, én arra reagáltam h azt mondtad h nem lehet kapni, ez a cég + hírdeti. Ennyi!
Elnézést de itt Raidmax smilodon extreme black-ről volt szó!
a honlapon meg ez a neve: RAIDMAX 619WEBP Extreme Black
attól hogy benne van az extreme black szó közel nem biztos h smilod-ról van szó...
Illetve aki ilyen házat akart venni az kb. 2-3 hónapja írt a gyártónak egy e-mailt h hoznak e be Európába neki egy smilodon extreme black-et! Erre a gyártó írta h egyáltalán nem hoznak Európába ilyen házat, mert nincs rá túl nagy kereslet.De ha tévedek elnézést..
-
Dani_kp
addikt
először is tanuljál meg helyes írni, és használd a szóközt ....
másodszor írd le normálisan ponttal vesszőkkel elválasztva mert ezt az össze-visszaságot nem igazán értem....
de az átlag 44-50°C egyáltalán nem sok!!!
de ha nagyon zavar a hangja akkor cseréld le egy ilyenre! szerintem ettől halkabbat ilyen árba nem igazán találsz!
-
liszi
csendes tag
lehet hogy nem sok de 45-50fok akor is ha nem csinál semit a gép. Amit montál hütöt annak csak 1000-perc fordulat száma egy enél job házventilátor nem tutsz?Lehet hogy az a baj hogy a bene lévö alkatrészek ugy vanak hogy venti alat vanak nem rögtön szembölfujja hanem allata van. A gépen nincs sszelözö nyilás ami van kicsi, egy vventilátor van ami a tápe egy a procié meg a ház ventije. ugyhogy nem a legjobb a szelözése hütése.De a raidmax ninjának jobb a szellözése nem?A réginek meg az ujj nak.
[ Szerkesztve ]
-
Dani_kp
addikt
Van jobb de az 4k.! és azt hiszem h nincs 80 mm-esbe.
De mivel a venti lapátjain ilyen golflabda mintázatú a kialakítása ezért szinte "hangtalan".Az mind1 h hova fújja....
Az hogy nincs szellőző nyílás az se olyan nagy gond de ha lenne akkor is olyan 2-3 fokkal lenne hűvösebb.
A ninja-nak szerintem nagyon jó a hűtése réginek és az újnak is egyaránt .
-
liszi
csendes tag
Aki modingolni szeretne és nem tudja holkezdje el itt egy kis segitség. Ez egy pesti bolt http://www.moddingbolt.hu van it minden ami modigoláskoz kell és vannak modingolt gépekröl kép és vannak .remélem hasznotokra válik.
-
Dani_kp
addikt
Hát ez marhára nem ide tartozik! De közlöm veled hogy a moddingolásnak is van külön topikja és szerintem mindenki ismeri az általad linkelt oldalt! Tényleg nagyon jó, de nagyon drága is!
szerk.: az nem modding amit megveszel és csak be kell szerelni a gépbe! az a modding amit te álmodsz meg képzeled el, és az alapoktól kezdve te csinálod meg!
[ Szerkesztve ]
-
liszi
csendes tag
sziasztok egy raidmax ninja gépházat venék székesfehérváron voltam sütö utcábam lévö procomp 2000-ban és asztmonták nincs hogy ök nem tudnak ijen házat rendelni.
nem tudtok székesfehérváron pc boltot aholvan ijen gépház hol és az oldalcémét megköszöném.{én csak kézpénzben vennék gépházat. } -
Dani_kp
addikt
Székesfehérváron nem vagyok jártas. De google is your friend .
és ez hogy én csak kézpénzben vennék gépházat.
Ha netről is rendelsz akkor is csak kp-t fogadnak el, vagy szerinted nyalókáért vagy cigiért odaadnák?
-
gabi133
aktív tag
Erre a gyártó írta h egyáltalán nem hoznak Európába ilyen házat, mert nincs rá túl nagy kereslet.
Szerintem jól benézték, mert ahogy én olvasgatok fórumokat, igenis lenne rá kereslet.
Az meg elég dúrva, hogy egész európába nem hoznak, mert ha csak Magyar honban nem lenne azt talán még megértem. -
Dani_kp
addikt
Amit idéztél tőlem azt én is idéztem mástól vagyis pontosítok, a raidmax gyártója küldte egy ph-s fórumtársak azt a levelet amibe ezt írta .
Igen, "volna rá kereslet" csak kérdés hogy a gyártónak mi az az eladott példányszám amiért behozná Európába. Na mind1 ők tudják. Aki nagyon akar ilyen házat az megpróbálhat amcsiból rendelni egyet meg is rendelheti csak kérdés hogy feladják e illetve ha igen akkor megérkezne e . Ja + posta költség és akkor elgondolkodik az ember h ennyiért jobb házat is lehet kapni .
-
liszi
csendes tag
elöször 1 raidmax ninját akartam veni de mivel seholse volt kaphato ezért más gépet nézteem kimagam nak a raidmax cobrat kérdeztem a pc faszitol sky-pon hogy van monta van de az ujjabik amin van LCD kijelzö montam oké meg veszem megyek érte. de elöte meg akartam nézni googleban hogy nézki az ujjabik cobra LCD kijelzövol de nem találtam mondm jolvan mindegy.be mentem a boltba meg mutata én meg nagyot néztem hogy nem is cobra nem is hasonlit ra.nem tom mijen marka de jo gep LCD az elején plexi oldaltoldatlt8cm venti 4szinben világit zöld sarga kék piros .1 venti 8cm fent. egy12cm venti elol. 1 hatul 12cm komoj gép nekem tetcik.meg atak hoza egy 420w tapot aban 12cm ventivan
[ Szerkesztve ]
-
jokeman
aktív tag
Sziasztok valakinek van ilyenje?
Smilodon
Megosztanátok a tapasztalatokat? Zaj, por, szépség, használhatóság, praktikusság, stb.
Ilyet tervezek a közeljövőben venni
BigPSN---janesz79--------ORIGIN---jokemanHUN
-
börik39
tag
Helló van,nekem ilyen van rossz tapasztalatom nincs csak kell bele egy venti szabályzó mert alapbol hangosak a ventik aránylag könnyen szerelhető kivéve az első 12 ventit és nekem nem igazán porolódik persze nem a földön tárolom Ja és szerintem nagyon szép vagy inkább elegáns azért vettem ilyet.
Az egyéniség nem kiváltság,csak választás kérdése!!!
-
liszi
csendes tag
teljesen felesleges a vent szabájzot veni pénz kidobás. lelehet tölteni egy progit ami be álitja te is be álithatod a sebeséget csak 1 baj van vele minden gép induláskor be kell kapcsolni a progit.
-
börik39
tag
Nem egészen mert vannak olyan ventik amik nem bírják a szoftveres szabályzást csak a manuálisat mert bizonyos fordulaton zúgnak.Vettem már digitális venti szabályzót is de azzal is zúg némelyik venti,most egy revoltec szabályzó van benne ami tekergetős manuális és ezzel tökéletes.
-
börik39
tag
Ja tisztában vagyok vele gondolom nem nekem irtad meg ez eggyértelmű is.
-
börik39
tag
Eggyébként nem tudom van-e más megoldás a venti zúgásra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest