- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zodo
nagyúr
válasz motormouse #17398 üzenetére
Nekem is oly mindegy!
, de ha már egyszer előfordult, hogy Moderátor járt a topikban akkor most is megeshet és akár ennek elkerülése végett is, jött létre az al topik. -
dzsavermadar
senior tag
Csak beugrottam szólni, hogy nem tudom mikor leszek ma.
Elmegyünk egy kis sétára a gyerkőceimmel, hogy együtt legyünk.
Holnap elutazik a fiam hosszú időre,
és ez az együttlét most fontosabb mindennél.
Látom olvasnivaló is van bőven.
Majd jövök.Addig is azt mondom, hogy a BÉKE vezérelje minden gondolatotokat.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar
-
Rototti
senior tag
Nos végigkövettem a commenteket, de még így sem tudom, hogy mi merre hány méter, lehet-e menni Zyl szerójára kormánnyal (nyilván lehet, de nem akarok neki kellemetlenséget).
Így próbaképpen csináltam szerót:
Rototti
gridelsősorban kormányosoknak, de bárki jöhet! Ezzel senkit nem akarok megbántani, senki ellen nem irányul, csak próbálok alkalmazkodni és priváton nyomulni magyarokkal.
Kimi - The King of Spa
-
mester32
csendes tag
Zodo, thx a beállításokért. Nagyon bejött, kb. 1 éve van momom, de nem sikerűlt eddig normálisan beállítani, ezért nyomattam mindig billentyűvel .
5 perc gyakorlás után így mentem ma.
[link] -
Syrius XIX
addikt
HunMan! Gyere vissza, kikapcsoltam!
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
Syrius XIX
addikt
Küldd el privibe Hun!
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
Rototti
senior tag
Köszi szépen jókat mentünk! Majd RollyDy mutizza a vidiket!
Kimi - The King of Spa
-
Doomgiver
aktív tag
Köszönöm a mai menetet! -Rhoperix-
"The Drift is not a race... The drift is an art... The art of driving"
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz Rototti #17411 üzenetére
Ja én is köszi a gurulásokat. Konvertálom a vidiket.
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
-
--Lorant--
aktív tag
Koszonom a gamet! jo volt. ezzel a kepel bucsuzom jo ecakat
....
-
zodo
nagyúr
válasz --Lorant-- #17416 üzenetére
Ok. csak pont az utolsó futam lett volna.
Amúgy tényleg egész jókat sikerült menni, mennem , de majd Rolly videóin, biztos lesz egy két csemege.
Szerk:
Hunman-t sajnálom nagyon, remélem mihamarabb helyrejön a "kapcsolat szakadásos" problémája!
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Senkivel nem taliztam rankeden.
-
Rolly Dy07
senior tag
Egy jó kis harc Rotottival.
Jó kis meccs Rotottival és Loranttal Spaban. Majdnem győzelem.
Semmi különös, csak jól sikerült körök Milanban.
Emberek jöttek, láttak és repültek Jarama B-n.
Zyl, Zodo, Csaba és én. Küzdés a legendás Spa ringen.
F3-as terelgetés Milan szűk utcáin.
És végül egy szintfelmérő TVR-el, hogy ki mennyire férfi. Lecke TVR-el Disallowed üzemmódban.Jó szórakozást!
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
-
dugojancsi
tag
válasz Rolly Dy07 #17421 üzenetére
jó kis videók
sajnos nem nagyon érek rá hétköznap gridezniegyszer úgyis legyőzlek majd Spa-ban
-
zodo
nagyúr
Tudtam, hogy nem hagyod ki!
-
Rototti
senior tag
Jarama B-s vidi jó lett. Látom nem csak nekem vannak gondjaim a grid-es aszfalttal. Zodo is úgy szállt el ahogy én.
Főleg a lejtős kanyarokban (okutama uccsó kanyar, jarama b imént látott kanyarjai) van ez a bug. Hiába fordulok ugyanott ahol szoktam, ugyanazzal a sebességgel, véletlenszerűen megpattan az autó a betonon, felemelkedik az eleje, és így kivágódik a francba.Megpróbáltam a kicsúszás után egy helyben maradni, hátha így kevesebb kárt okozom, ti Zodoval kikerültetek, de sajna Zyl pont elkapott.
Kimi - The King of Spa
-
Doomgiver
aktív tag
Jó kis videók! Lefogom szedni az összest a youtube ról és lessz egy ilyesmi "saját gyüjteményem" a grides harcokról
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
-
Doomgiver
aktív tag
Bunkó egy fazon ez a Dani88...
-
JJános
addikt
válasz Doomgiver #17428 üzenetére
Köszönöm neked ismeretlenül is, bár lehet, hogy már taliztunk. Én -Jeshua- néven szoktam rankedezni. Néha jönnék ide is, de hát nem akarok senkivel veszekedni.
Tegnapi rankedről egy kép: Nürburgring, és Jarama után, Istanbul előtt. Istanbulban az első kanyar után a harmadik helyen mentem.
2007-05-06 óta itt!
-
D@ni88
addikt
válasz Doomgiver #17428 üzenetére
Ez van, én legalább felvállalom a véleményem. Nem szoktam hisztizni se.
Inkább legyek bunkó és megmondom a frankót minthogy mindenen besértődjek és az egész világ ellenem harcoljon érzésem legyen...
Részemről lezárva. Most is csak azért írtam meg a frankót, mert már nagyon idegesít hogy havi egyszer leállnak "valakik" rinyálni, és ezzel törik a csapatot. És igaz hogy nem sűrűn játszok mostanában, de ha feljövök, akkor nem azt akarom hogy válasszak a 2 szoba közül, meg ne kelljen gondolkoznom azon hogy ha én utolérem és az első adandó alkalommal beelőzöm (hangsúlyoznám hogy szabályosan mások szerint is), ő most ezt személyes sértésnek veszi-e, és offolja szét vele a topikot. Mert hogy betettem mellé a célegyenes végén a kocsit, és miattam leszorult az ideális ívről. Pedig én hozzá sem értem.
Ennyit akartam. Remélem érthetően elő tudtam adni a dolgot. Ha nem akkor sem szeretném tovább ragozni a témát.[ Szerkesztve ]
-
JJános
addikt
válasz D@ni88 #17430 üzenetére
És nekem ehhez mi közöm van?
Aki itt rinyál az te vagy! Én már régen nem jártam itt, és ha dzsaver nem hívott volna sem jöttem volna. Erre az volt az első, hogy rámszálltál akkor is, hogy mit is keresek itt. Bocsánat, hogy szeretem a GRID-et.
Ami afférunk volt, azt priviben akartam veled rendezni, de veled nem lehet. Láthatta mindenki mit írtál anno, mert ide be is tettem azt a tartalmat, a köcsögözéssel együtt.
Még akkor is, ha ezért esetleg bannolnak.Az az egyenesbe kitakarításod a pályáról meg nem úgy volt ahogy vázoltad, úgyhogy hazugság minden szavad. Ha egyenesbe nem férsz el mellettem, akkor ott szándékot feltételezek. Amúgy meg le szoktam húzódni a gyorsabb autók elöl privát szerókon. Rankeden nem, mert ott harcolok akkor is, ha utsó vagyok. De korrekt módon.
Részemről is vége, és légy szíves, és kedves engem nem megemlíteni innentől sehol, ha egyetlen mód van. Felejts el! Piszkoskodj mással.
2007-05-06 óta itt!
-
dzsavermadar
senior tag
Sziasztok.
Az a helyzet, hogy annyi mondanivalóm van, hogy elkezdtem külön leírni, hogy majd bemásolom, de már két oldalnál tartok, és még nem érzem teljesnek.
Ennyi dumával meg minek terheljek bárkit is, úgyhogy még meggondolom mi legyen.
Meg gurulni is kellene inkább.>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar
-
0414setsuna
tag
omg még mindig itt tartotok XD, gyertek inkább gurulni most van kedvem, haver csinált szerót a neve 2nd-Chance
Bárki jöhet, akár kormányos is engem tudjátok hogy már nem érdekel!Ranked wins : ~1000, your argument is invalid :)
-
0414setsuna
tag
Hát ez adta, várom a videót dzsaver XD
akk majd hétfőn re.Ranked wins : ~1000, your argument is invalid :)
-
JJános
addikt
válasz 0414setsuna #17434 üzenetére
Sajnálom Set, hogy elmentél. Nagyon jókat csapattunk. Öröm-é bódottá volt.
Voltak nagy harcok!Dzsaver majd hozza a róluk készített híradókat!
2007-05-06 óta itt!
-
ficsor001
tag
Hali. Nincs már sero?
-
zodo
nagyúr
Köszi mindenkinek aki ma is ott volt, külön öröm, hogy Balu is megbékélt!
-
Baluuuka
tag
Én is köszönöm mindenkinek...nem tudom miért,de ma hosszú idő után élveztem is nagyon a gurit!Húúú,de jó volt!!!Jeee!!! Jó éjt all!!!
-
Rolly Dy07
senior tag
Köszi, hogy maradtál még 1 futamra, de sajnos nem tudtunk összecsapni. A vidiket csak úgy kérdeztem, természetesen nem kötelező végig nézni.
És köszi mindenkinek a részemről rövidke csapatást!
-
zodo
nagyúr
válasz Rolly Dy07 #17444 üzenetére
Nincs mit, szívesen maradnék tovább is, de nem tudok.
Jó meccsekre, még várnod kell. Igyekszem, de igen lassú a tanulási folyamat.
, de talán egyre jobb vagyok, persze magamhoz viszonyítva és szigorúan az kedvenceimmel.
Van jó pár kanyar ív ,amit kontrollerrel már igen jól begyakoroltam, de kormánnyal még nagyon nem találom ugyanazt a mozdulatsort.
, de ennek ellentéte is akad aminek örülők.Megnéztem a videókat is, nagyon jók lettek. Köszönjük!
-
Doomgiver
aktív tag
Várjuk a videókat dzsaver
-
zodo
nagyúr
19:00 tájékán készítem a szerót, lehet izzítani a verdákat!
-
dzsavermadar
senior tag
Kicsit el vagyok maradva, de igyekszem pótolni.
Bocs a késésért.
Tegnapi, és néhány napos alkotások.Mindenki a málnásban
Harmadhegedűs lettem
JJ-t szépen kivezették
Négyesfogat Jaramában
Stereoid aprít
Verseny szűk pályán
Gratula JJ-nek
Baj van a szúnyogokkal
Piruett a nézőknek
Dokk
Idegen a privát szerón
Másfél kör is elég
Meghalt a király, éljen a király
Most meg sietek gurulni egy kicsit.
Ja!
Egy kakukktojás megint.És Doz a falon lóg, míg más keményen dolgozik
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest