-
PROHARDVER!
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuccso
tag
válasz gamerkiller #6000 üzenetére
Biztos jó lesz!Gyere gridezni!
xfire nick: csuccso , LIVE nick: pecsuccso
-
Almacsavo
tag
Azoknak akik még nem játszottak B@szhassát (Derby módozat, pár játékos torz agyának szüleménye )leírom a szabályokat, tulajdonképpen akikkel eddig játszottuk azoknak sem írtam még le soha rendesen, mivel közösen formáltuk meg ezt a játékot, javasolnám, hogy dolgozzuk is ki közösen. Magyarul, én így képzelem el, de nyugodtan piszkálhatjuk a szabályokat itt a fórumon, hogy legyen alapja a tisztes őrjöngésnek.
Az alapszabály roppant egyszerű:
Aki az első rajtkockából indul az "baszhassa". .Pontosabban: a többiek egyetlen feladata, hogy őt (szétrancsírozással, frontális ütközéssel stb.) mozgásképtelenné tegyék, wrecked státuszba taszajtsák (kinyírják).Ők az üldözők.
Amennyiben ez sikerül, úgy az üldözők nyertek(mindannyian) helyezéstől függetlenül, ha nem, és a B@szhassa épségben letudja a futamot, vagy az üldözők mindeggyike kipurcant akkor Ő nyert.
A játékosok bármelyike mehet amerre akar.
[ Szerkesztve ]
-
Almacsavo
tag
válasz gamerkiller #6003 üzenetére
nem emlékeztem, hogy kivel, ezért nem írtam be, de valószínű, hogy igen .
Szóval tessék rajta gondolkodnyi, formálnyi ha szükségét érzi . -
Rebell
senior tag
Én csak 1 vmire lennék kiváncsi.?
Az hogy lehet hogy lehagyok valakit kanyarból még gyorsabban kigyorsitok mint ő, kezdek is szépen elmenni, és hirtelen azt látom hogy jön fel a segemre.
Ez hogyan?
Gyorsabban gyorsitok, elhúzok padlogázzal és mégis utolér, sőt megelőz!! He?
És ugyanaz az autóval megy ő is és még 1 horpi sem volt az enyémen?
Eléggé gyanús mondhatom.Én sem vagyok hű de jó játékos, sőt, de ha tudom hogy az ellenfelem gyorsabb mint én aki pont mögöttem van, nem harcolok vele hanem inkább elengedem.
Ez a Fair Play.
De azért nekem jöttök mert lassitok a kanyarban ez azért nevetséges.
Ha olyan királyok vagytok a játékban akkor ti s nyugodtan fékezhettek és harcolhattok 1 kicsit, nem lökni kell. -
gamerkiller
senior tag
Na gyertek játszunk egy kis B@szhassát!
Név: Hayha01 jelszó: grid
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
JColee
őstag
te mondtad, hogy, mennyire nem fair, hogy a jók rajtolnak előről, és ha azt kérik, legyen hosszabb a futam
ezt nem is értem, megy a rinyálás, hogy miért a jók mennek előre, de közben meg az "igazi küzdelem" középen és hátul zajlik van itt némi ellentmondás
talán neked az igazi küzdelem, de számomra nem mindig kihívás
szóval be lehetne fejezni a panaszkodást, hogy mennyire szemétség, hogy a jobbak akarják az első rajthelyeket -
JColee
őstag
diocles izzított egy másik szerót, valszeg hayha-ék teli vannak
diocles
grid -
CarrGomm
aktív tag
Szélárnyék: én úgy vettem észre, hogy ez a játékban egyáltalán nem kapott szerepet.
Asszem TDU-ban tapasztaltam nagyon pozitívat ebből a szempontból. Ott tényleg érezhető volt a gyorsulás, ha odaértem valaki mögé. Gridben viszont abszolúte semmi... Kár, főleg F3-nál, mert úgy lenne az igazi. Remélem ami majd megjelenik codemasterséktól forma 1-es játék, ott majd odafigyelenek erre is, hiszen ilyen kategóriában ez nagyon fontos. -
fess
őstag
az f1-es játék kb mikorra várható?
-
v!ct0y
veterán
Formula one 2010 lehet már idén de az is lehet h csak jövő év közepe
-
-
Almacsavo
tag
válasz CarrGomm #6013 üzenetére
Szélárnyék van, ki is kell használni, nem olyan "hú de felgyorsulsz" tipusú a dolog, és nem működik "5 kilóméterről" ha érted hogyan értem. De van, ha akarsz juni valamire egy versenyen akkor ezt ki is kell használni amíg van előtted valaki.
Én legalábbis így versenyzek ha hátulról indulok, nem vicc, használom.
-
Almacsavo
tag
válasz gamerkiller #6009 üzenetére
nagyon zanzásítva az Ebayen vásárolt autókrol:
Amikor autót veszel a játékban, hogy versenyezni tudj, akkor két lehetőséged van: Új autót veszel vagy használtat az E-bayen.
AZ ÚJ AUTÓ VÁSÁRLÁST TESSÉK ELFELEJTENI
De miért? Azért, mert az Ebay en tudsz venni olyan kocsit magadnak, ami:
a, gyorsabb mint az új (állítólag 5% lehet a differencia, a végsebességben, gyorsulásban stb.)
b, tudod használni online (mármint azt a gyorsabbat amit megvettél)Azok az Ebay kocsik amik gyorsabbak széria társaiknál, drágábbak is, és megszerzésük néha kis többletmunkát (és pénzt) jelent, de legalább van mire költeni a játék során felhalmozott dollár százmilliókat
Mivel amikor használtautót akarsz vásárolni csak három autót közül választhatsz, lehet, hogy nem lesz köztük olyan amit érdemes megvenni, akkor vedd meg a legolcsóbbat, add el, és csináld addig míg nem találsz olyat ami drágább mint újonnan.
Ebay autó árak (a Codemasters hivatalos Grid fórumáról másolva)
.................................NEW.............................................EBAY
MK5:..........................$28,000............. ..........................$30,000
FJ1000:......................$50,000.............. .........................$50,000
TVR Tuscan Challenge:..$80,000............................... ........$84,000
Plymouth AAR Cuda:...$100,000.................................. ....$108,000
Boss 302:.................$110,000..................... .................$116,000
Lacetti:....................$112,000 (I think, I forgot for now)...$118,000
320SI:......................$120,000.............. .......................$126,000
Camaro Concept:........$124,000.......................... ...........$126,000
300 Z:......................$130,000.................. ...................$136,000
Challenger Concept:....$150,000.............................. .......$158,000
Skyline GT-R Z-Tune:..$164,000................................... ..$170,000
Mustang GTR:............$180,000 (I think, I forgot for now)...$200,000
Subaru Impreza:.........$192,000......................... .............$198,000
NSX-R:.....................$220,000................... ...................$230,000
Viper SRT-10.............$230,000........................... ...........$236,000
Panoz Esperante:.......$550,000......................... .............$562,000
F3:..........................$700,000............. .........................$722,000
Zonda R:.................$1,300,000..................... .............$1,350,000
Corvette C5-R:.........$1,900,000............................. .....$1,994,000
Saleen S7R:.............$1,900,000....................... ...........$1,992,000
Corvette C6-R:.........$2,400,000............................. .....$2,552,000
Aston Martin DBR9:...$2,700,000................................ ...$2,916,000
Lamborghini...RGT:....$2,800,000.................. .................$2,904,000
Keonigsegg CCXR......$3,000,000.............................. .....$3,076,000
Keonigsegg CCGT:.....$3,000,000.............................. .....$3,090,000
Ford Doran JE4.........$5,000,000............................ .......$5,692,000
R10 RTDI:...............$20,000,000................... ..............$20,396,000Szóval gamer, ez így még nem pontos, lenne még mit írni, ha van kérdésed kérdezz, én meg utánajárok jól
csak lusta vagyok egyszerre sokat írni. erről meg van mit, egy egész thread ezzel foglalkozikja az oldal mégeszer:
http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=305055
[ Szerkesztve ]
-
fanfany65
tag
Hali!
Lehet ,hogy én rosszul tudom de homáyositson fel valaki ha tévednék!
Én ugy tudom,hogy a gép véletlen szerüen teszi a népeket a rajtrácsra nem?
Lehet hogy az elözö verseny eredménye befolyásolja?
Én már sokszor találkoztam olyannal mikor valaki az elözö versenyen elsö estleg második volt a következön meg középre rakta gép pl:4 vagy 5 kockába!Na akkor most hogy is van ez!
Várom a válaszokat,délután 4 óra körül csinálok szerot ha van rá igény!Név:fanfany
Jelszó: grid -
zodo
nagyúr
válasz fanfany65 #6023 üzenetére
Szia!
Ready ill. No Ready = Shift gomb megnyomásának ídőrendi sorrendjéből alakul a játékosok ,rajtrács sorrendje.
Szerónak örölök, ha tudok menni egyáltalán!
Tegnap is csak éjfél felé végeztem ,de már nem találtam senkit így bementem Rankedba és nyomtam jó kis futamokat, Euro-ba.Szerk:
(#6024) Kommy Rangsorolt versenyekre is igaz a shift gomb ,reakció ídeje.[ Szerkesztve ]
-
x63
aktív tag
válasz fanfany65 #6023 üzenetére
Szia !
A rajtsorrendet a Shift billentyű lenyomása határozza meg, aki előbb nyom előrébbről indul.
Ranked -ben a 2. versenytől kezdődően a jelenlegi sorrendnek megfelelően, de fordítva állnak fel a rajtrácson, ha valaki új lép be az az élre kerül.
Ha elrontod az első futamot kilépsz, viszalépsz és ha kis szerencséd is van első helyről indulhatsz.Elkéstem a válasszal, bocs látom már megoldottátok .
[ Szerkesztve ]
Mert aki hazudik, az csal, Aki hazudik, az lop, Hazudni, csalni: csúnya dolog!
-
gamerkiller
senior tag
Én ezt tudod miért nem értem? Emlékszel még amikor Schumacher volt még a forma 1-be az isten is?
Na! Emlékezz csak vissza! Akármennyire volt jó, nem kellett hátulról indulnia.. Megnyerte az időmérőt, ő indul a pole-ból..
Fogd úgy fel, hogy a Grid időmérője a Shift-ezés..
A szeróra pedig megyek!
Elég sokan vagyunk most.. Ne csináljak 1-et?
[ Szerkesztve ]
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
Almacsavo
tag
-
gamerkiller
senior tag
Na mind1.. Csinálok eggyet, fél órát várok.. név: hayha01 jelszó: grid Gyertek guruljunk egy reggelit
Szerk: kész van, jöhetsz.
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz gamerkiller #6030 üzenetére
Mentem volna, de mint mindig valamiért nem tudok belépni a szeródra. Bocs.
Szerk: Még jó ,hogy nem lehet gumi-t választani ,mint a Gran Tuorismo sorozatban,mert még az is vitára adhatna okot.
[ Szerkesztve ]
-
v!ct0y
veterán
válasz gamerkiller #6028 üzenetére
Ezt a hátulról való indulást nem én kezdeményeztem de egyetértek vele
Van olyan bajnokság is ahol a győztesnek sújt pakolnak a kocsilyába meg még hátrébbról is indul pont azért, hogy ne legyen olan egyhangú a küzdelemDe titeket még csak a gőzelem hajt ezek szerint..
[ Szerkesztve ]
-
ghostmat
tag
Sziasztok!!
Következő problémám akadt a játékkal: bizonyos pályákon kanyarokban belassul a játék, olyan mintha vmi effektet nem tudna kiszámolni a gép, aztén hirtelen "visszahozza" magát és felpörög az FPS. Ilyenkor szoktam teljes sebességgel nekivágódni a falnak és emlegetni a készítők szűk, néha tágabb családi körét.
És egyik patch sem segít a problémán.
Konfigom:
AMD Athlon 64 X2 5200+, 4GB Ram
Ati Radeon HD3850 256MB OC-Ed
Vista 64bit SP1
Ati CCC pedig a 2009 02 03as verzióNézegettem a fórumot, de csak multis laggolásban találtam hsz-t.
Remélem vki tud segíteni, mert elég idegesítő a dolog.Köszi
-
zodo
nagyúr
Igaz, kicsit jobb a játék fízikája ill. realisztikája.
Jó lenne már, kipróbálni az 5-öst.Szerk:
(#6035) ghostmat Vista alatt nekem is adódtak ilyen jellegű próblémáim, de nem jöttem rá mi végett. Ráfogtam a Vistára. (Xp ill. most Win 7 alatt nincs gebasz.)
Mert ugyen ,véletlen se lehet,hogy pont mindig abban a bízonyos kanyarban ,ua. a pályán kezd el dolgozni valami háttérben futtó alkalmazás. Driver meg csak jó , de esetleg próbálj ki másikat pl. 9.5-t.[ Szerkesztve ]
-
Sanci789
aktív tag
Nem hiszem már el, megint 1folytában ledob.. K*rva diginet, váltani fogok erről a sz*rról..
-
fireproof
őstag
MA szervert indítok 15:00 kor. GYERTEK!!!! F.név: fireproof j.szó: grid
-
Thomaster12
tag
Hy! MOst csináltam egy szervert, ha valakinek van kedve az jöhet
Név: PredatorX
jelszó: grid -
fanfany65
tag
Hali!
Látom beindult a szerver gyár skacok!
Na most léptünk ki az egyikböl jó volt!fireproof
Várjuk meg a F1 végét léci aztán majd csinál valamelyikünk oks!?
Köszi!! -
v!ct0y
veterán
válasz gamerkiller #6046 üzenetére
lehet h a szerók 2/3 ának grid a jelszava
-
-
gamerkiller
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest