- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doomgiver
aktív tag
Kurvára belehetne fejezni ezt a kibaszott örökös veszekedést! azthittem hogy ez egy jó társaság...mindenki egymást baszogatja...fölösleges...
"The Drift is not a race... The drift is an art... The art of driving"
-
Syrius XIX
addikt
válasz --Lorant-- #17836 üzenetére
Azt + a múltkor komolyan kérdeztem, h a bill.-edből van-e magyar ékezetes is (Isten bizony veszek 1-et!), mert látom, ékezet nélkül írsz! Biztos nem vetted komolyan a kérdést, pedig komolyan gondoltam!
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
Syrius XIX
addikt
17 : 00-kor készítek szerót, ha valakinek esetleg kedve lenne ni!
[ Szerkesztve ]
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
Steady74
addikt
válasz Syrius XIX #17853 üzenetére
üdv a csalóknak
-
Tigerclaw85
csendes tag
elmeroggyantak
Ha a kanyarban egy fénypárt látsz közeledni, húzódj le, nincs fékem... TooropOne, jelszo GRID
-
Syrius XIX
addikt
A tegnapit köszönöm mindenkinek, aki ott volt (a teljesség igénye nélkül), még azoknak is, akik nincsenek rajta a képen!
-
zodo
nagyúr
válasz Syrius XIX #17857 üzenetére
Jó kép!
(#17847) Inv1sus
Igen, már kifutó széria a Force Ex.
, de én végig hívnám az üzleteket, a helyedben.
Ide is, benézhetsz.[ Szerkesztve ]
-
D@ni88
addikt
válasz Syrius XIX #17852 üzenetére
mert milyen billel tolja?
-
Syrius XIX
addikt
válasz D@ni88 #17859 üzenetére
X7 G600, a márkáját sajnos nem tudom. Van, létezik +néztem.
-
Syrius XIX
addikt
válasz Syrius XIX #17857 üzenetére
-
Steady74
addikt
válasz Syrius XIX #17861 üzenetére
megvan a képen a kakukktojás
-
dzsavermadar
senior tag
Elkészült az első "remekművem".
Ha ez beválik,
akkor megoldotta a konvertálás,vágás, fűzés, effektek, zene, stb gondomat.
Az egyébként is kis felbontású, gyenge minőségű felvételeimből, ilyen minőséget csinál ez a program.Könnyen kezelhető, és mindent egyben megold.
Ha véleményeket kapnék a minőség élvezhetőségéről, azt megköszönném.
Gondolom a megjelenítése is gépfüggő valamennyire.
Tehát röviden: megfelel-e nektek, vagy nem? Köszönöm!
Próbafilm Grid dzsaver>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar
-
Syrius XIX
addikt
válasz dzsavermadar #17863 üzenetére
A kép élességén ha lehet javítani, akkor szerintem jó lesz!
-
Doomgiver
aktív tag
Szerintem jó lett dzsaver
"The Drift is not a race... The drift is an art... The art of driving"
-
Rototti
senior tag
Na itt már nem mosott a kép hd felbontásban.
Már tudsz áttűnést, zenét berakni. Csak fincsa grides meccsek kellenek és kész is a remek videó.Ha jól látom ezt pinnacle studio 14-el csináltad, vagy nem?
[ Szerkesztve ]
Kimi - The King of Spa
-
zodo
nagyúr
Nekem az eddigiekkel sem volt bajom, de ez, talán jobban sikerült.
-
Syrius XIX
addikt
Kész a szeró!
-
fanfany65
tag
válasz Syrius XIX #17868 üzenetére
Kérlek szépen Steady74 fejezd ezt be légyszives ennek semmi értelme!!
Az eröszak eröszakot szül felesleges ez a szájkarate!!
Ugy sem jársz a szerojára minek b....gatod feleslegesen!!UI:ha csak hsz növelés a cél akkor én kérek elnézést!!
Syrius XIX
Ha tudok megyek!![ Szerkesztve ]
-
Rolly Dy07
senior tag
Ügyes vagy! Nagyon jó!
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
-
dzsavermadar
senior tag
Köszi a véleményeket. Azt hiszem ennél maradok egyelőre.
Majd igyekszem kihozni belőle a legjobbat, még csak most ismerkedem a programmal.Rototti eltalálta melyik ez a program.
Leginkább a felvételen kellene javítanom, de az a legnehezebb, már nemrég leírtam, hogy miért.Meg más pályákon is ki kell még próbálni, mert grafikailag is mások a felvételek.
"Hogyha nékem sok pénzem lesz.....", akkor lesz jobb gépem.És próbáljátok megnézni, ahogy Rototti mondta, más felbontásban, ha bírja a gépetek.
Én max 480-ig tudom srófolni sajnos.[ Szerkesztve ]
>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar
-
zodo
nagyúr
válasz dzsavermadar #17871 üzenetére
1080-ban is néztem.
Szerintem a géped lesz a videó minőség, korlátja.
Ugye, mint tudjuk rosszból jót, nehéz létrehozni. Sajnos. -
Rototti
senior tag
Ha valahol elakadsz, vagy valami nem jön össze, akkor írj nyugodtan ide, vagy akár privátba is. Én már eléggé kiismerem magam ezen a progin.
Egyébként könnyű a kezelőfelülete, ezért is javasoltam neked inkább ezt, mert ehhez az is hamar hozzászokik, aki nem jártas a videóvágásban.
Kimi - The King of Spa
-
Tigerclaw85
csendes tag
mi van itt gyerekek, nem akar beengedni, aszondja ki vagy tiltva a szerverrőr... Zyl segíts!
Ha a kanyarban egy fénypárt látsz közeledni, húzódj le, nincs fékem... TooropOne, jelszo GRID
-
Syrius XIX
addikt
válasz Tigerclaw85 #17875 üzenetére
Indítsd újra a géped, segíteni szokott!!!
-
Tigerclaw85
csendes tag
válasz Syrius XIX #17876 üzenetére
ugyan az. mivel nem vagyok én se mindenttudó, így felmerült bennem a kérdés: nem az a baj véletlen, hogy új a profilom, és alig nyertem pár versenyt???
-
fanfany65
tag
válasz Tigerclaw85 #17877 üzenetére
Fesd át az autot menjél vele egyjátékos modban vagy két versenyt!!
Aztán probáld meg ujra!! -
Jamby18
senior tag
Köszi srácok a játékot, kivágott de elég is volt ennyi 17h-tól
-
kpal
nagyúr
Köszi mindenkinek a mait.
-
--Lorant--
aktív tag
kosz a jatekot mindenkinek,nagyon elvezetes volt!! meg1x bocs Doz h 2x is ki loktelek. big sry
....
-
Rolly Dy07
senior tag
Dzsaver még azt felejtettem el mondani, hogy látom a videód 25FPS(picit akadozik) PAL rendszerbe van kódolva. Inkább NTSC rendszerbe tömörítsd, ha lehet, annak 30FPS a sebessége. A PAL az eu TV-k nek van, az NTSC az meg amerikano meg egyéb digi cuccoké. Számítógépre utóbbi a jobb.
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
-
--Lorant--
aktív tag
válasz Syrius XIX #17852 üzenetére
Ja bocs,de mar anyira el fajultak ezek a kritikak h kormanyal tolom hogy mar nem lattam a fatol az erdot... az én billem nem tud magyarul sajnos.. autozni jó vele,de a kormanynak a nyomába sem érhet, már aki nagyon jól kezeli a kormanyt azokra gondolok. egyszerü billtől bisztos h jobb..de habar ez valami kinai lom
[ Szerkesztve ]
....
-
--Lorant--
aktív tag
Most en is kerdezek hogy kell ide videot fel rakni? h linkelve legyen?
....
-
mester32
csendes tag
én ilyennel tolom, Lorant majd a vidit rakd fel, jó meccs volt -
JohnR
aktív tag
válasz --Lorant-- #17886 üzenetére
A4Tech ha jól látom a képen. Nem annyira lom az
képek[ Szerkesztve ]
-
GuruZone
őstag
köszi a meccseket srácok, király volt!
Bárhol mentünk, Lóránt a seggembe volt. Lacsettivel alig tudtam visszatartani.Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz --Lorant-- #17887 üzenetére
Amikor a videódat nézed YouTube-on felülről kimásolod az elérési linket. Aztán visszajössz a fórumra, új üzenet, katt a Link ikonra. Oda Ctrl+V(beillesztés) bemásolod az egész címet, majd ok. Látni fogod, hogy a Link szócska sárga. Na ha azt átírod bármire, az lesz a videódra mutató szöveg. Katt az ok-ra és kész vagy.
Sok sikert!
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz Rolly Dy07 #17892 üzenetére
Fordítva is lehet!
Megírod a kívánt videó link szövegét pl.: " Bocs Zodo! veletlen volt " ezt a szövegrészt kijelölőd aztán nyomod a hsz- írás, Link gombját és beilleszted a Youtube-s címsort és Ok.
Lorant-nak még annyi, hogy a feltöltött képnél egyszerűen a " Beillesztés" gombbot nyomd meg, semmi egyebet és nagyítható lesz a kép.
[ Szerkesztve ]
-
--Lorant--
aktív tag
....
-
--Lorant--
aktív tag
-
ADAM1337
nagyúr
Lehet jönnék veletek kicsit gridezni hiányzik a jó társaság.
Amikor felmegyek ált csehek meg szlovákok szendvicseznek gt1/2 lmp1/2ben ahhoz meg nincs hangulatom.
Mutatok egy régi videót a vége elég necces volt: [link] -
dugojancsi
tag
volt pár jó futam tegnap, én ma mégis egy olyan videót hoztam, amin egy nem mindennapos eset látható. nem is csoda hogy vizsgálják a steward-ok az első körben történteket
szerencsére készült az esetről több felvétel is, ami jelentősen megkönnyíti a steward-ok dolgát
-
Tigerclaw85
csendes tag
nem gurulunk egyet?
szeró kész[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest