- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Egérpad topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
Fenntartottam, ha megtelik a szeró, csinálok másikat!!! De nem telt meg!?
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
ficsor001
tag
Jók a videóid tényleg!
Kellene majd csinálni egy jó kis highlight-ot : )További jó szerkesztést!
-
Syrius XIX
addikt
válasz dzsavermadar #17145 üzenetére
Milyen beállításokkal csinálod (gondolom a Fraps-sal!)?
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
ficsor001
tag
most van kedve valakinek menni egyet?
-
x63
aktív tag
válasz Syrius XIX #17151 üzenetére
Igen, de akkor el kellett mennem mert jött egy kiscsávó ide.
Mert aki hazudik, az csal, Aki hazudik, az lop, Hazudni, csalni: csúnya dolog!
-
dzsavermadar
senior tag
válasz Syrius XIX #17153 üzenetére
Most ezeket használom, a "half size"-nál(kb két napja használom) úgy vettem észre,
hogy kevesebbet esik az Fps, és így már a 25-28-at is eléri.
Már versenyezni is tudok így.
De még nem bizonyított, hogy ettől, lehet, hogy csökkent a hőség,
és nem melegszik a gép annyira. Majd kiderül.
Úgy töltöm fel őket, ahogy a Fraps felveszi, mert ha konvertálnám, akkor nagyon rossz minőségű lenne a You tube-on. Óriásit ront rajta a You Tube.
Nekem még a grafikai beállításaim is elég szegényesek, és még az is rátesz..A "Driver San Francisco" nagyon jónak, élvezetesnek tűnik, de semmit nem tudok róla.
Mire irányul a kérdésed?[ Szerkesztve ]
>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar
-
zodo
nagyúr
Ezt a videót nézzétek meg és mondjátok el, milyen lett a képminőség!
Felbontást lehet állítani akár 1080p -ig!
Köszi. -
Rolly Dy07
senior tag
Írtam a másik topikodba kormány ügyben. Jó próbálgatást és tanulást.
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
-
Syrius XIX
addikt
válasz dzsavermadar #17156 üzenetére
A videó alapján mi a véleményetek róla, mert kb. 17. 000 HUF (50 Ł * 338)!
-
-
x63
aktív tag
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz Syrius XIX #17159 üzenetére
Majd megveszem, ha 2000HUF lesz, mert annyit nem ér. Ez nyugati pénztárcához van állítva, nem Magyarra. És különben is Mari néni árulja majd a virágboltban, akitől jutányosan beszerzem. Már csak azért is, mert nincs demója!
Ekkora baromságot!Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
-
zodo
nagyúr
válasz Rolly Dy07 #17158 üzenetére
Köszi, mindjárt meglesem.
HunMan, köszi.
Várok még hátha javul ill. többen is visszajeleznek. -
Rolly Dy07
senior tag
Vettem 1 full Aluminium gépházat 1 nyomó és 2 szívó 12 cm venti van benne. + még a táp 14cm ventije is húzza a levegőt kifelé. Na ebbe most belegórom a cuccaimat és délután jöhet a csapatás.
Használtan vettem 10kért, új 26k kb,
A ház: [link]Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
-
zodo
nagyúr
válasz Rolly Dy07 #17165 üzenetére
Konkrétan, Gigabyte 3D Aurora-t vettél?
, mert a linked, nem oda visz!Ha nem , akkor is Gratula.
[ Szerkesztve ]
-
Syrius XIX
addikt
válasz Rolly Dy07 #17165 üzenetére
Nekem ilyen van, 1 éve (17. 000 HUF újonnan!):
-
ficsor001
tag
bocs, de nem voltam itt
syrius még van kedved? vagy valaki másnak is? -
Inv1sus
addikt
Az a baj, hogy a fraps is már alapból butít a videón. Kicsit mosódottabbá teszi.
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
JohnR
aktív tag
válasz dzsavermadar #17145 üzenetére
Hehe...benne vagyok a tévében
Jó kis csata volt köztünk. A Zondánál meg nem tudtam, h te pöcköltél meg Pedig ott már egész jól ment (2. lettem, mert az utolsó körben melléváltottam párszor, meg én is nyírtam egy kis füvet). Lassan szokom a kézi váltást, talán nem leszek már olyan lassú. Túl óvatos vagyok...
És használd a legújabb fraps-et
A 25 fps is elegendő, és azzal is csökkented a géped terhelését (PAL 25 fps, NTSC 30fps), A mozi akkor is folyamatos lesz.[ Szerkesztve ]
-
dzsavermadar
senior tag
Köszönöm!
Már egyszer elküldted nekem, csak ezt az újat korlátozottan tudom használni,
azért nem jó.
Ha esetleg tudsz megoldást a korlátozás feloldására vásárlás nélkül,
akkor érdekel. Én ilyesmi dolgokban nem vagyok jártas.A Zonda "pöcc"-nél meg bocsit kértem az érintettektől,
abból tudhattad volna, hogy én voltam.[ Szerkesztve ]
>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar
-
Rocko007
aktív tag
Sziasztok!
A napokban hogy lesz szerver?
-
Rototti
senior tag
Én is próbáltam régebben egy vidit feltenni. Az csak 720p felbontású volt és azt hiszem, hogy pár percre a feltöltés után már tökéletes volt a képminősége. A youtube nem rontja el a hd videókat és a fraps sem ront ennyit a minőségen. A feltöltés előtt konvertáltál vagy közvetlen a fraps vidit dobtad fel?
Kimi - The King of Spa
-
Inv1sus
addikt
Na most játszottam végig a gamet, akár mehetnék is veletek tolni. Van esetleg szerver?
-
ficsor001
tag
inisus ha gondolod csinálok egyet, jössz?
-
ficsor001
tag
ficsor és grid
1-2 perc és jöhetsz -
ficsor001
tag
kész, jöhettek.
-
ficsor001
tag
ahan láttam, 1.3as patch fennt van?
-
ficsor001
tag
Nem tudom pontosan, most csináltam servert először.
Ha jól tetted fel akkor nem tudom mi lehet. Hogyan raktad fel a patchet? -
ficsor001
tag
Tűzfal? Nem tudom milehet.
-
Inv1sus
addikt
válasz ficsor001 #17188 üzenetére
Felraktam újra a patchet és most már be tudok lépni quick matchbe. De amikor hozzád lépnék be, azt írja bannolva vagyok. Nem hiszem, hogy a tűzfalam miatt lennék bannolva O.o
Ui2:
Kreáld újra esetleg.[ Szerkesztve ]
-
ficsor001
tag
próbáld megint mert most levolt rakva tálcára
-
ficsor001
tag
kiléptem, jrzodo bebirt lépni.
Akkor szerintem nálad van valami hiba, de este lesz sero és akkor többen leszünk, addig tedd újra+ a patchet is mást nem tudok ajánlani és nézd meg úgy. -
ficsor001
tag
rendben
-
Inv1sus
addikt
Hm, akkor jó hogy nem lehet megnézni a kocsik infoját. Honnan tudjam, hogy melyik a jó.
-
ficsor001
tag
Ebben nem tudok segíteni sjanos még csak pár versenyt mentem össz vissz az egész játékban, nem tudom mit hogyan lehet állítani.
A többiek már régóta itt vannak majd tőlük kérdezd. -
Syrius XIX
addikt
Hy all!
16 : 30-tól készítek szerót , ha valakinek van kedve (és tud jönni!) , akkor várom!
-
Tomy00
csendes tag
válasz Syrius XIX #17197 üzenetére
én jövök, akár most is
-
ficsor001
tag
tomy jössz most?
sero név: ficsor, jelszó grid -
Inv1sus
addikt
válasz Syrius XIX #17197 üzenetére
Megpróbálok bejutni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest