- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baluuuka
tag
-
kpal
nagyúr
válasz dzsavermadar #16950 üzenetére
Ez jó lett.
-
zodo
nagyúr
Gratulálok, a türelmedhez meg pláne!
-
00roli00
aktív tag
Ej ha, nagyon ráértél.
Amúgy szép munka.
-
dzsavermadar
senior tag
Köszönöm, hogy tetszik nektek amit csináltam.
Türelmem nekem végtelen, az időt pedig rááldoztam.
És feltöltöttem még néhány videót is a napokból.
Ezeket:Offline verseny
Egy kis hiba becsúszott
Egy karrier vége
Baluuuka keserve
YakQuza verdája>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar
-
Doz
csendes tag
Dzaver először is szeretném megköszönni a "törött" verdás képet , sajnos az én kamera állásom nem ezt a képet mutatta .
A videjóid mint mindig a TOPlisták élén landolnak, és sorra döntik a nézettségi recordokat !
Ha nincs ellenedre a következő Oscarra jelöltetnélek mint a legjobb operatőr
Csak így tovább ![ Szerkesztve ]
No money, No parts, No deal!
-
zodo
nagyúr
válasz dzsavermadar #16955 üzenetére
Köszi a videókat!
Hihetetlen vagy, hogy 15 fps-el mész és csak videózol és videózol!Más:
Kicsit off, de nyár van és nem túl aktív a fórum.
Aki tud segítsen! Melyik lenne jobb választás, szerintetek?
Egy új, kb. 14K-s Thrustmaster Ferrari GT Experience
(ez részemről, nagyon szép, de nulla magyar felhasználói infó)
vagy egy használt 5k-s Logitech WingMan Formula Force Gp ?
(Ezt már csak használtan kapni és a "nagytesó Logitech Formula Force EX" szintén min.15k újonnan)Ennél többet nem költenék a témára és inkább az új cuccokat preferálom, de szívesen kikérném a hozzáértők tanácsait!
-
nemeth989
senior tag
Nekem is ilyen Logitech Wingman Formula Force Gp-m van. Már vagy 8-9 éves mikor megjelent, akkor kaptam.
Azt kell mondjam hogy még semmi komolyabb baja nem volt, rendszeresen használom nem csak Gridben hanem Shiftben, meg Dirt 1-2-ben és Race07-ben mindenhol teljesen jól tudom kezelni a verdákat (még a Shiftben is és ez nagy szó ) , nagyon megszeretem.
Egy nagyon megbízható darab szerintem, mondjuk ez enyém egy rendesen nyüstölt darab (néha mondjuk elő jön a gridben és a többi játékban hogy nem tudok ful gázon menni, de kicsavarom a pedál alját megigazítom a kábeleket, utánna semmi baja ), Ha be tudod szerezni tényleg 5000 forintért, akkor simán megéri szerintem. Jah és ne felejtsük el Force Feedbackes.De amúgy azt hiszem Rolly-nak is ilyen volt a G27 előtt. Szerintem neki is ilyen véleménye lehet.
[ Szerkesztve ]
RideMyStyle "LoveMyWilier"
-
kpal
nagyúr
válasz dzsavermadar #16955 üzenetére
Hogy tudsz ilyen jó folyamatos videókat felvenni ? nekem mindig van benne kicsi akadás és nem tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz nemeth989 #16958 üzenetére
Köszi az infókat!
Mivel még nem volt soha kormányom így elsőre ez az 5k-s vétel még beleférne, mert lehet nem is tetszik a feeling.
Egyszerű kialakítás, de nekem tetszik és tényleg csak jókat olvastam róla.
Igaz a Ferka jobban tetszene, de ezt hagyjuk, mert csak elköltőm a felújításra szánt lóvét.GuruZone
Kérdés vagy válasz volt ?
[ Szerkesztve ]
-
dzsavermadar
senior tag
Azért a "jó"-tól messzebb vannak, de ezt tudja a Fraps, én csak elindítom.
Nekem nincs benne érdemem, legalábbis a folytonosságban.
Hogy mitől lehet akadás nálad, azt nem tudom.
Az biztos, hogy a You Tube rendesen ront a minőségén,
de ez ellen sem tehetek.Doz # 16956
Köszönöm!
zodo # 16957
Ha tudnád mennyit felvételt kidobok,mert semmi különös nincs rajta.
(vagy kompromittáló rám nézve)
Tényleg szörnyű alacsony FPS-en gurulni, meg most a meleg miatt talán,
még egyébként is "ugrál", "rezeg" a kép, de valamit valamiért.
Ha gyorsabb autókkal megyünk, az meg tiszta lutri, hogy meddig élek.
Egy biztos, ha eredményt is szeretnék elérni, akkor nem videózhatok.Más.
Bocsánat, de az "Offline verseny" című videót töröltem a You Tube-ról,
szerzői jog sértése miatt.
Az aláfestő zene, (ami szerintem nagyon jó volt), egy másik autós játék (TDU 2) zenéje.
Ha valakit mégis érdekel, valahogy megoldom, bár nagyobb mint 2 GB.[ Szerkesztve ]
>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar
-
Doz
csendes tag
Ha ma kormányos napot tartunk, lenne egy kérdésem.
Miért van az h egy kormányt kizárólag konzolhoz árulnak,PC-vel nem működne?
HOPPÁ ez kettő lett.[ Szerkesztve ]
-
Doz
csendes tag
Ha ma kormányos napot tartunk, lenne egy kérdésem.
Miért van az h egy kormányt kizárólag konzolhoz árulnak,PC-vel nem működne?
HOPPÁ ez kettő lett. De Lehet h én vagyok a ....[ Szerkesztve ]
-
LA_COSTE
senior tag
Grat a türelemhez...
-
Baluuuka
tag
Halló!Csinál vki szerót ma,mint tegnap?
-
-
JJános
addikt
Csináltam szerót. -Jeshua- jelszó: grid
2007-05-06 óta itt!
-
zodo
nagyúr
Mindjárt jövők!
-
Doz
csendes tag
Még pár perc.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz nemeth989 #16958 üzenetére
Igen nekem is Formula Force Gp volt és én is 5k-ért adtam el. Nagyon jó szolgálatot tett. Ha gyorsan tekergeted kicsit hangos, de az belefér. Nagyon szerettem a gombjait, az egész ergonomikus. Olyannal tanultam meg játszani, jó kezdés.
Kpal: Nem nem próbáltam játék közben a G25-öt, csak simán tekergettem. Kicsivel hangosabb a G27-nél, vékonyabb küllők miatt öblösebb. Nagyon jó tunning alap, de mivel én nem berhelni vettem a kormányt, így a több gombos G27 maradt. Meg jó árban is vettem karácsony előtt volt 69.000HUF+1500szállítás. Annyi még a "hátrány" egyesek szerint, hogy ennek nincs szekvenciális bot funkciója csak H váltó, és a szekit használják rallyban kéziféknek. Na ettől nem estem hanyatt, mert ha nagyon kell nekem csinálok egy kézi féket ide. Vannak ötletek a neten.
Üdv
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
-
Rolly Dy07
senior tag
Csak ne állítsd túl keményre a Foce-t! Könnyebb lesz irányítanod és kíméled a kormányt is.
Ja és ha mégis azzal jössz, akkor minden gép indításnál tekerd koppig 2x jobbra balra és nyomogasd meg a pedálokat, hogy a potméterek beálljanak! Hacsak nem akarsz rögtön a falnak kanyarodni a rajtnál.
És sok türelmet a kormányzáshoz!
[ Szerkesztve ]
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
-
Baluuuka
tag
Van vki rankeden vagy privaton????Eszek azt jönnék,csatlakoznék vhova!
-
Rolly Dy07
senior tag
Zuhi után én is jönnék szóljatok hol vagytok!!!
-
Baluuuka
tag
válasz Rolly Dy07 #16980 üzenetére
Király!
-
Doz
csendes tag
Thx!
Remélem kövire több időt taposhatom a 6db bill-emet.No money, No parts, No deal!
-
Steady74
addikt
-
zodo
nagyúr
válasz Rolly Dy07 #16978 üzenetére
Köszönöm a segítségeket, észrevételeket!
, de inkább folytassuk itt, mert nem akartam ekkora ügyet csinálni a kormány vásárlásomból.
Aztán csak jól beégek, azt akkor mi lesz!
-
zodo
nagyúr
Hova lett a szeró, már vége van ?
Szerk: Jelek szerint vége van. Mindegy köszi a ma estit!
Steady74
Ez is biztos jó játék lesz, de nem az én világom. , de ki fogom próbálni.
JJános
Sajnálom, nagyon csúnya vége lett.
[ Szerkesztve ]
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz Steady74 #16986 üzenetére
A hátamon is felállt a szőr! Nemsokára ott fogom a ferrarit gyílkolászni!
Na meg persze itt a Lacettit.Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
-
-
kpal
nagyúr
Bocsi fiuk az időjárs közbeszólt a játékomba.
-
Matthewsz
aktív tag
Én épp jönnék 1 kicsit, ha valaki még megtalálható, szóljon.
-
Doz
csendes tag
Ha legközelebb jössz, nyugodtan szóljál egy esti gurulás erejéig.
-
Brian_GT
őstag
Sziasztok!
Örömmel látom, hogy a Grid még mindig él és virul és még vannak nagyon jó arcok a közösségben.
Én 1 évig nem voltam, nem hogy grid de netközelben sem, kisebb-nagyobb okok révén ( nem nem börtönben voltam anyagi oldalról kérem szépen..én jó kisfiú vagyok ) de előtte ezerrel ment nálam is a Grid.
Én akkor egy Logitech Momoval toltam de az is a múlté lett, eladtam anno.Most ahogy visszatértem, igyekszem visszaszedni a régi ismerősöket akikkel anno játszottam, sajnos nagyon kevesen maradtak.
Úgy gondoltam megleslek titeket itt mi a helyzet és ha csatlakozhatok, akkor ahogy a munkabeosztásom engedi 1-2 esti partira én is jönnék.Jelenleg még gamepaddal, a kormány vétel nekem is karácsonyra várható... mondhatni meglepem saját magamat egyel
Viszont szomorúan látom, hogy lement a G25 ára szépen... már nagyon jó áron megtudtam volna venni, erre bejött a G27 és már nem látok sehol...ahol igen ott olyan áron, hogy kihullik a hajam.
Momo-t se kehet már újonnan venni...szóval marad a G27??nah nee..nem vagyok én milliomos
A Driving Force GT-t valaki ajánlotta is, meg vki írta is, hogy van neki.
Esetleg tudnánk majd pár szót váltani észrevételekről stb...
Ez konzol kompatibilis is...vagy inkább pont arra lett csinálva szóval PC kompatibilis is , de ahogy olvastam hiv. oldalán is teljesen támogatott a pc része is.Most 2 napig nem leszek, mert sajnos délutános vagyok...illetve aki éjszakai bagoly annak jelzem, hogy 22:45 után vagyok szóval akkor is mehetünk kicsit...deee csütörtöktől rendes esti időben jönnék én is veletek néhány kört.
Esetleg annyit pls, mit szoktatok, hogy... szeró rankedben vagy simán... privát és jelszóval vagy teljesen nyitottban.
Előre is köszi mindent...jó8 mindenkinek!!!!
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
zodo
nagyúr
válasz Brian_GT #16998 üzenetére
Szia!
Örömmel hallom, hogy vannak akik visszatérnek a jó öreg, de mai napig helytálló játékhoz.
Kormány témakörben, ha van kedved és nem a "A nagy kormányos" topik-ot választod akkor itt szívesen látunk.
Ez olyan "szemetes vagy off" topik részünkre (ki minek hívja), hogy ebben a topikban csak a játékról szóljon a téma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Projektor topic
- Windows 11
- Anime filmek és sorozatok
- eBay
- Battlefield 2042
- Facebook és Messenger
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest