- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz ncc1701 #8255 üzenetére
Ami már amúgy is van.
Hirtelenjébe' anyáztam is ts-be magyarul, URAZ és yRX meg röhögtek. Szerintem értették a "shotgun" és "retardált" szót.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
ncc1701
veterán
válasz Synthwave #8256 üzenetére
Hát az a kettőt szerintem kb mindenki érti. De jól nyomtátok, ahogy elindultatok, azt hittem, h mercy limit lesz nekik 5-10 perc között.
Amúgy egész jó kis map pool lett. Kihírezve nincs, de faja. Purgatory, ospdm5, overkill, trinity, dm7. És persze az elmaradhatatlan dm6, és asylum. Mondjuk egyik sem kifejezetten bfg-s, úgyhogy muszáj leszel kvados raillel nyomulni.
[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
Na, nem is új map pool, hanem csak olyan szerókon játszottam, amiken ezeket nem lehetett szavazni.
-
atidzsiforc
őstag
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
Sotho
őstag
válasz atidzsiforc #8260 üzenetére
Szép lövés, de 152/100-ról lementél közben 52/0-ra
-
-
ncc1701
veterán
válasz atidzsiforc #8262 üzenetére
Én tuti nem várom meg, h fenntről lebombázzanak lazán. Kivéve, ha oWn az illető, és ffa, mert akkor annak komoly sportértéke van, ha lemákolom.
-
ncc1701
veterán
válasz atidzsiforc #8264 üzenetére
Ja, valóban, 6:9, utolsó fél perc volt, ott már régen nincs tétje a dolognak.
-
atidzsiforc
őstag
ti ma tudtatok jatszani amugy? megint nem birtam felmenni sehova.
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
válasz atidzsiforc #8266 üzenetére
Nem.
Szerver-lista error-ral elszáll, néhány web_reload után megjelenik, de az összes szerver üres, nem tud részletes információt megjeleníteni és mindenhol 50-100-zal nagyobb pinget mutat, mint egyébként. Ha megpróbálsz csatlakozni, awaiting approval for eternity, miközben a chat folyamatosan bebugzik.
Mindenkinek ilyen.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
ncc1701
veterán
Igen, 1 perc alatt 3 kill mákos esetben meg lehet. De ehhez az kell, h egyrészt ha odafigyelsz, akkor olyan 75-80%-os railed van (én még gyúrok erre), illetve mákosan (számodra) spawnoljon az enemy.
-
ncc1701
veterán
válasz atidzsiforc #8260 üzenetére
Amúgy, ha az enemy modellnek sárga feje van, és sárga gatyája, akkor jobban észrevenni tán.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz ncc1701 #8276 üzenetére
Ahhoz a ciánra szavaznék.
seta cg_enemyHeadColor "0x00FFFFFF"
seta cg_enemyUpperColor "0x00FFFFFF"
seta cg_enemyLowerColor "0x00FFFFFF"Amúgy nem feltétlen mindig arra a legjobb lőni, ami a legjobban kiugrik.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ugyanmár.. aki igazán profi ilyennel nyomja:
seta cg_enemyHeadColor "0x000000FF"
seta cg_enemyUpperColor "0x000000FF"
seta cg_enemyLowerColor "0x000000FF" -
törölt tag
válasz atidzsiforc #8279 üzenetére
Dxtory/h264 plugin nyersben oszt föl Az ilyen (lesz) kb. Legtöbbet a youtube vesz le a minőségből a marhálya.. Ha meg ki akarsz vágni belőle anélkül, hogy átkódolná: machete <-- csak egy észrevétel
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Asszem rájöttem mivé "fejlődött" a quakelive: A legkisebb pinggel rendelkező félprofik odafönt becampelve szanaszéjjel lövik a hozzájuk képest tizedakkora skillel sem rendelkező ronggyá warpolódó noobokat quados rakétával vagy BFG-vel beszédhibás transzvesztita gayouncer nyáltenger hangjára, miközben teleszórja az amúgyis kicsi pályát gránátokkal 2-3 még a többinél is noobabb noob troll. Természetesen csak ha épp nem rohadnak le és mennek az amúgyis szanaszét lagoló tüskeböki lagométeres szerverek és/vagy enged joinolni kifagyott chat mellett. Imádom. Carmack és az old ID team forogna a sírjában, ha nem élnének még mindig. Mondjuk Carmack is foglalkozott volna inkább a quake-el, mint a szaros rakétájával, akkor most nem tartanánk itt és ők vették volna meg a zenimaxot, nem pedig fordítva-
-
törölt tag
válasz #10691584 #8281 üzenetére
Tessék egy kis nosztalgia
-
-
-
ncc1701
veterán
válasz Synthwave #8287 üzenetére
Amúgy értem persze. Bár ez a shaft gyengítés is na... Meg a raksi splash damage erősítés is érdekes.
Tényleg, a chaingunt, meg ilyen hülyeségeket (amik nem voltak a q3-ban) most kivették? Mert akkor tiszta jó, h be sem voltak bindelve. Bár a bfg sincs bindelve nálam.
[ Szerkesztve ]
-
Na, egészen apró módosítások kivételével mán ezzel a *.cfg-vel puffogtatok egy hónapja. HUD-ot is mellékeltem.
Ma rászántam az időt és kívül-belül übercsodálatosra suvikszoltam. Ha kipróbálod, ne nevezd át autoexec-re, mielőtt beolvasnád, mert úgy lemaradsz egy csodásfully fícsörről, amivel nem keveset szöszöltem. ^_____^ Simán exec, oszt jaúvan. Aztán majd a vid_restart.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Synthwave #8290 üzenetére
Hopp, a cg_simpleItemsBob 0 és a cg_chatBeep 0 kimaradt. Ez a hátránya, hogy ha nulláról írsz konfigot.
A cg_impactSparks 0-án volt eddig, de mivel ez a cvar nincs benne, így ugye default 1, de úgy döntöttem, hogy így hagyom, adok neki egy esélyt. A shotgun-hoz mehet cg_crosshairColor 3, jobban kiugrik. A piros a *.cfg egy világosabb verziójához volt.
-
törölt tag
Ma rájöttem valamire: Sokkal jobb úgy játszani, ha befújom az egérpadot szilikonnal
-
ncc1701
veterán
válasz #10691584 #8293 üzenetére
Tényleg számít az egérpad? Mármint komolyan, +5% pontosság? Nekem egy bazi nagy, régi (q3-at is ezzel nyomtam, szóval 1998-1999 körüli), textil borítású izém van, de ha egybehangzóan azt állítjátok, h ezért vagyok béna, akkor veszek vmi komolyabb padot.
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
Nekem meg a DA-m jobb elso talpa kopott atlatszora az evek alatt, a bal oldali es a hatso meg birja.
-
törölt tag
válasz ncc1701 #8294 üzenetére
Szerintem ég és föld. Ráadásul pad és pad közt is nagy különbségek vannak. De ezt a szilikonos módszert eddig még nem próbáltam ki ma estig. hát.. Ezek után nem is akarok már máshogy játszani Olyan finom mozgást és precizitást tesz lehetővé, hogy néha csak lestem, pedig alig láttam már valamit Nekem valami hőkezelt Qpad van, de állítólag a QCK-k is nagyon jók. Küldök valamit priviben, ha érdekel
-
ncc1701
veterán
válasz #10691584 #8296 üzenetére
Küldheted. Razer padokat néztem pont tegnap, árban nem is vészes. Csak a fene tudja, még megvárom oWn véleményét. Lehet, mivel már lassan 40 leszek, ezért a reflexeim sem az igaziak. Amúgy, ha lemosnád, akkor is jobban csúszna.
Ja, mikrokapcsolós privit tegnap vettem észre, de már zseton átutalva, érkezik 4db.
-
törölt tag
válasz ncc1701 #8298 üzenetére
Lemostam előtte trisóval (trisós vízzel) és kiszárítottam. Amúgy nem először, szóval van összehasonlítási alap, nem szeretem dzsuvásan a padot. De hidd el brutálisan más (jobb) szilikonnal, még most is alig hiszem el. Lehet, hogy Own-nak sem ártana a keze miatt, mert így konkrétan lepöckölöd az egeret a padról annyira csúszik, de közben a pad felületén nem látszik semmi. Egyébkéntis védi a szennyeződésektől és nedvességtől, kopástól ilyesmiktől-
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Androidos tablet topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest