Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 3lb4nd1

    tag

    Okés hírek japánból: A Berserk nyugati megjelenési dátuma 2017. februárjára lett téve, illetve kijött egy rendes trailer is BERSERK AND THE BAND OF THE HAWK
    A címadás kicsit fura, mivel a manga/anime viseli a Berserk nevet, főszereplőt Gutts-nak hívják...:) A híreket nézegetve nem teljesen világos számomra, hogy lesz-e fizikai megjelenése, de reménykedek benne.

    A Dragon Quest Builders pedig októberben jöhet ki, a playasia-s változatot (itt előrendelhető) leszámítva alapvetően digitális formában. Nagyon jót fog tenni szerintem a Vita-nak egy újabb Open World játék, ami ráadásul (véleményem szerint) lazán kenterbe veri a Minecraftot, és közelíti egy AAA cím kategóriáját. Várós.

    Illetve, lesz új Danganronpa :)

    A témához szólva pedig, nem tudom, hogy megérné-e mindent felrakni gépre amit leszedek, egyáltalán nem tűnik gyorsabb megoldásnak, mintha mindig letölteném ha játszani akarnék valamivel. De azt sem hiszem, hogy örökké megtartanám ezt a Playstation Plus-t, most is csak azért tolom oda a mentéseimet, mert még nem jött meg a nagyobb kártyám. És ja, itthon nem fogsz kapni, ebay vagy playasia a megoldás értelmesebb memkarik beszerzésére.
    Mindenesetre, elég rohamosan gyűlnek a játékok, szóval vagy kipakolom őket egy vinyóra vagy fizethetek örökké. Tényleg érthetetlen, miért nem lehet tisztán a mentéseket kimásolni a Vita játékoknál, míg ez a psp játékok mentésével meg működik a Content Manager-ben! :((

    [ Szerkesztve ]

    PSN: elbunda94

Új hozzászólás Aktív témák