-
PROHARDVER!
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adam_Shepard
addikt
válasz Rigormortiis #8250 üzenetére
Az ff-x is kotelezo vetel lesz, amikor nem ilyen brutal draga. Az x-2 tenyleg kodkent van benne?
.
-
renji00
aktív tag
válasz Rigormortiis #8250 üzenetére
Nocsak, nocsak egy főállású Nep-Nep hívő?
-
fausto
addikt
válasz Adam_Shepard #8251 üzenetére
Igen és még csak fent sincs a store-ba, így ha használt példányt veszel, nem lehet az x2-t pótolni
-
renji00
aktív tag
válasz Rigormortiis #8255 üzenetére
Hol jársz? Még nem kezdtem bele a kettesbe, szerintem karácsonyi program lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
válasz renji00 #8256 üzenetére
Harmadik cseptörben. Van bent egy karakter, akit rl lehet küldeni gyüjtögetni, azt csinálgatom inkább. Ezen kivül annyi változás van, hogy négy csapattagunk lehet. Csomo régi helyszin, meg pár régebbi.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Freedom Wars-hoz szeretném letölteni az ingyenes DLC-ket, de Vitán nagyon hosszadalmas lenne végignyomkodni mindet. Store weboldalán beraktam mindet a download queue-ba, de a vita nem akarja elkezdeni letölteni őket. Hogyan tudnám működésre bírni? Vagy csak Plus-al megy?
-
Adam_Shepard
addikt
Amúgy ilyen boot, debug, safe mode menut hogyan tudok elohivni?
.
-
Rigormortiis
veterán
válasz Adam_Shepard #8260 üzenetére
Sehogy, és ezt itt nem is ajánlott feszegetni.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Adam_Shepard
addikt
válasz Rigormortiis #8261 üzenetére
Azért kérdezem, mert ma láttam a playstation (twitter) feedben, hogy ha bármi van a pssel, akkor hogyan lehet kihozni a fagyásból stb.. de akkor nem feszegetem
.
-
fausto
addikt
válasz Adam_Shepard #8260 üzenetére
Safe mode: kikapcsolt állapotban bekapcsoló gomb, ps gomb és az R egyszerre nyomvatartva kb. 30 másodpercig.
Nem tudom, miért lenne tabu téma, nekem is rakta helyre a gépet. -
RangerFox
veterán
válasz Adam_Shepard #8254 üzenetére
Igen.
-
RangerFox
veterán
válasz Adam_Shepard #8266 üzenetére
A dobozosban külön kód van az Online passra, ha esetleg használtan vennéd, számolj azzal hogy valószínűleg már felhasználták előtted a kódot.
-
-
fausto
addikt
Tudtok arra valamilyen kiskaput, hogy egy új accountnál hogyan lehet a Plus trial-t aktiválni kártya adatok megadása nélkül? Van olyan régió, ahol ez működik?
-
fausto
addikt
Köszi a válaszokat. Egy időben a brazil psn-en lehet kártya nélkül aktiválni a plus-t, de az már megszűnt. Hát így jártam.
-
Adam_Shepard
addikt
Sziasztok!
lehet, hogy volt már.
Hogyan tudom streamelni a vitát tvre vagy psre?
.
-
válasz Adam_Shepard #8275 üzenetére
Lehet hogy volt, de a válasz egyszerű: nem lehet streamelni, csak a másik irányban. Ha beszerzel egy PS TV-t, akkor játszhatsz a Vita játékok egy hányadával TV-n.
“All nothings are not equal.”
-
energy4ever
addikt
Vita TV-n mennek ezek a jatekok?
Ratchet & Clank Trilogy
LuminesLattam tobb kompatibilitas listat is. Az a gond, hogy elternek egymastol, en meg biztosra szeretnem tudni.
-
válasz energy4ever #8278 üzenetére
A Lumines megy, DualShock 3-mal próbáltam. A virtuális touchpadot kell használni ahhoz, hogy a főmenüből továbbmenj, illetve a powerupok használata kicsit körülményes, de a játék lényegi része tökéletesen játszható kontrollerrel.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
Adam_Shepard
addikt
Sziasztok! A ps vitához is létezik olyan promo változatú játék, mint a ps3- on a fehér- pirosak?
.
-
RangerFox
veterán
válasz energy4ever #8278 üzenetére
A Ratchet megy.
Nincsen promó játék Vitára. (olyan piros-fehér mint ps3-on) -
renji00
aktív tag
válasz energy4ever #8282 üzenetére
A collection nem megy csak ha megbütykölöd a gépet. Teljesen értelmetlen hogy miért nem megy, mert semmit nem használ amihez kéne a Vita.
-
RangerFox
veterán
válasz energy4ever #8282 üzenetére
Igaz, én néztem el, a Qforce, és a psps Size Matters megy csak rajta.
-
energy4ever
addikt
válasz renji00 #8283 üzenetére
Ilyenkor mi van, ha megveszem dobozosan a jatekot, belerakom, kiirja, hogy "ps vita onli" vagy mi? Meg jo, hogy ps2 atirat es koze noncs a touch gesztusokhoz, meg a mikrofonhoz.
Szivesen megcsinalnam a gepemet. De nincsen pc-m. Ha valaki kuldene egy emailt(ami felrobban), akkor azt megkoszonnem!
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz energy4ever #8285 üzenetére
Én a ridge racer-t próbáltam elindítani a hvégén.Nem sikerült.
Szerintem ez így nem teljesen jó...Sikerült vkinek az a kis múltkori furfang?
Szerk.: Nem feltétlenül kell hozzá számítógép.
Ha az email-t beállítottad benne,tudsz magadnak küldetni olyan email-t ami megoldja a dolgot,de van egy fontos feltétel..nem lehet a pstv-n a legfrissebb szoftver.[ Szerkesztve ]
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok!
Aqua Kitty Dx-t és a Sonic Transformed játékokat tolom felváltva. Az Aqua K könnyű fokozaton végigjátszva, így sem egyszerű. Normálón is belevágtam, van benne kihívás rendesen. Nem vagyok egy trófea vadász, de aki szereti a kihívást és az ezzel elérhető trófeákat annak szerintem ideális játék. A trófeák nagyobb része simán elérhető, de van 3-4 ami igen keménynek ígérkezik. Most még akciós is. legalább is én úgy vettem.
A Sonic is tetszik, remélem kitart a lelkesedésem a végéig. Ez a tartalomtól is függ majd. -
RangerFox
veterán
Összefoglaló újítás incoming!
-
Sefter
veterán
Sziasztok!
Ps tv vásárlásán gondolkozok. Helyi hálón streamelném a játékokat ps4-ről.
Olvastam negatív tapasztalatokat, de azok régiek. Mennyire maradtak meg? Jól használható?
Filmeket is lehet vele streamelni?Psn ID: sefter_hun
-
RangerFox
veterán
Aki szeretné, hogy bekerüljön a PSN Nickje a Téma összefoglalóba, az bármikor írhat nekem!
-
RangerFox
veterán
A téma-összefoglaló frissítve lett, bekerült a PS TV-ről néhány infó, ha valamit kell javítani, vagy szerintetek ki kell egészíteni, akkor ne habozzatok írni
-
Elims
veterán
válasz renji00 #8290 üzenetére
Fasza. :-/
:-) Gratulálok hozzá!Én kevés voltam.Ill. benéztem a dolgot. :-(
Melyik írás alapján csináltad meg,amit itt linkeltünk is?
Emlékszel,hogy hányas verzió volt az email beállításkor? (Nem szükséges a fotó,nem egy hantásnak gondollak ;-) )Sefter: Szia!
Mennyiért veszed a pstv-t?
Jókat írtak a stream-ről,már többen próbálták. Én még nem,de ha azt írják 100%,hogy úgy van.Szabo: Köszi! :-)
-
Adam_Shepard
addikt
Sziasztok!
Ajánlanátok védőfóliát a Vitához(már, ha használtok)?
.
-
ldave
félisten
válasz Adam_Shepard #8296 üzenetére
Nekem nincs rajt. De mivel szinte csak otthon használom, és amikor épp nem, akkor tokban van, szóval nem is igénylem rá. Ha hurcolásznám magammal, akkor valószínüleg tennék rá.
A Slime draws near! Command?
-
ldave
félisten
A Banner Saga című játék készítői Twitteren kérdezik a népet, hogy számításaba vegyenek-e a PS4 mellett egy Vita átíratot is a játékból, szavazzatok
A Slime draws near! Command?
-
renji00
aktív tag
Ma van a PSV 4. születésnapja. Tökre ünnepel a Sony, csak a felhasználókat szarják le.
Jelenleg az indie és japán címek tartják életben a konzolt.
-
LeventeV
senior tag
válasz renji00 #8299 üzenetére
Isten éltesse a Vitát (ha már a Sony nem)!
Valaki említette a minap, hogy milyen játék a Sumioni. Ha tetszik neki a játék stílusa, akkor bátran ajánlom a Muramasa Rebirth-öt. Tegnap fejeztem be Momohime történetét, a napokban elkezdem Kisuke-t is. Van benne tartalom és kihívás is, ráadásul gyönyörű játék. Igényes a megvalósítás, és nagyon jól illik a Vita kínálatába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- PS5 Slim (garanciás)
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest