-
PROHARDVER!
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renji00
aktív tag
válasz Rigormortiis #8850 üzenetére
Én dicséretet hallottam a resi 2vel kapcsolatban. Sok helyen olvastam, hogy a sok töltéssel szemben elég sok tartalom van a játékban és jól is fut, többnyire.
-
Rigormortiis
veterán
válasz renji00 #8851 üzenetére
Valóban, a tartalomra nincs panasz, kb mindent belepakoltak, ami a nagygépesben van. Framerate problémák azért vannak, de annyira nem vészes. Tényleg örülni kell, hogy egyáltalán van vitára valami.
Mondjuk a hatsune miku pd 2nd f-et is beszereztem
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
renji00
aktív tag
válasz Rigormortiis #8852 üzenetére
Megvan mint a két miku, szeretem is, de borzalmas vagyok bennük. :'D Ráadásul a második rész dobozos.
Annyi játékot vettem már amit megbántam.
Freedom Wars 5k
Toukiden Kiwami 6k
Gravity Rush 1,3k (inkább PS4 verzió, 10 percet sem ment.)
Killzone 3k (dobozos jobb lett volna.)
Ratchet and Clank Trilogy 3kFreedom Warson kívül egyik sem futott még 2 órát sem. Sőt volt ami 1 percet sem ment. Ez a sok psn akció akkora csali, én meg hülye fejjel ráugrok.
-
Wlac
Ármester
Ez alapján jó az XCom. Mondjuk én eredetileg is iPaden toltam végig, szóval nem a nagy gépeshez mérem, de nekem az is nagyon bejött. Egy-két helyen megakad egy pillanatra, de tekintve, hogy körökre osztott játékról van szó, szerintem ez nem probléma. Ellenben ha csak telefonos portról beszélünk, már akkor nagyon sok időt bele lehet ölni, szóval ez nálam a pozitív irányba mozdítja a Vita vásárlás lehetőségének a mérlegét.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Adam_Shepard
addikt
Jun.22 vel bezarolag nem lehet a Skypeot hasznalni a Vitán.
.
-
LeventeV
senior tag
válasz Adam_Shepard #8859 üzenetére
Volt skype Vitara? (ezt komolyan kérdem, nem is tudtam róla)
-
crue
őstag
válasz Adam_Shepard #8859 üzenetére
Off, de a múltkor a tévém is kiírta, hogy meg fog szűnni rajta a Skype. Úgy tűnik építik lefelé.
-
LeventeV
senior tag
Irigyellek titeket, hogy odáig eljutottatok, hogy PS Vitán party és chat funkciókat kellett használjatok. A közvetlen környezetemben senki de senki nem rendelkezik PS Vitával, és PS4-et is csak egy személy vett az ismerőseim közül és az ízlésünk játékok terén nem egyezik.
Ráadásul most, hogy a játékok többsége az online-ra épít, még jobban megérzem ezt.[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
A Resi Rev 2 Vitás portja egész korrekt, akinek nincs lehetösége nagygépen tolni, annak erösen ajánlott.
A Hatsune Miku PD2R hozza, amit kell.
A Persona Dancing All Nighttal kinek van tapasztalata? Mondjuk a Mikuhoz hasonlítva... A Senran Kagura BAval és A Hyperdimension Neptunia PPvel eléggé mellélöttem, úgyhogy csak tutira szeretnék menni
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
renji00
aktív tag
válasz Rigormortiis #8865 üzenetére
Neptunia PP meg a Senran Bonapetit tiltott. Ha megkérdeztél volna szóltam volna hogy hanyagold.
-
Rigormortiis
veterán
válasz renji00 #8866 üzenetére
Senran meg csakcsak bár botrányos a tracklist, viszont a PP-röl a mai napig nem tudom eldönteni, hogy ez mi akar lenni
Viszont a Dancing All Nightról még mindig varok véleményt.
A Mikukkal is csak anmyi a bajom, hogy a legtöbb számtól a hideg kiráz, de legalább a jatekmenet adja.
Számomra ritmusjatékban mai napig a psp-s Dj Max Portable-k az etalonok. Nem is értem, miert nincsenek vitára
-
renji00
aktív tag
válasz Rigormortiis #8867 üzenetére
Miku számokat szeretem. Bár a legtöbb jó nincs benn a játékokban. Mindkét játék megvan és szerintem az újat is megveszem majd.
-
renji00
aktív tag
válasz Rigormortiis #8869 üzenetére
Nem . De elég masszív a maga 230 számával.
-
Rigormortiis
veterán
-
ldave
félisten
UFO mellé megjött a Civilization Revolution 2 Plus is, 15 font.
A Slime draws near! Command?
-
renji00
aktív tag
válasz Rigormortiis #8871 üzenetére
Nem DLC . 2 verzió van a játékból, egy a DIVA F mechanikával a másik pedig Mirai DX mechanikával és az a 230 körüli szám megoszlik a 2 verzió körül. Nem streamel, legalább is ami a PS4 verziót illeti.
-
Rigormortiis
veterán
Végigment a Resi Revelations 2 fö kampánya. Akinek nincs meg a nagygépes\pcs verzió, mindenképp ajánlom. Olyan, mint a Borderlands 2: Nem túl szép, és a framerate is darabos olykor, de legalább a tenyerünkben van. Minden dlcvel, karakterrel együtt.
Azt sajnálom csak, hogy nincs cross save. Emiatt a raid módot is újra kellett kezdenem. Azért a lv 100as jillemet áthoztam volna...
-
RangerFox
veterán
válasz Rigormortiis #8876 üzenetére
Nekem az első része jobban tetszett, igaz, az nincsen Vitára. Bár a második része Ps3-on se valami szép, és ott is előfordul frame drop.
-
renji00
aktív tag
"Hatsune Miku: Project Diva X coming to the Americas this fall" forrás: gematsu
Viszont múltkor tévedtem , külön PS4 és Vita verzió van ehez és késöbb jön a Future Tone és Colorful Tone 220 számmal ( a két arcade termekben is elérhető verzió)
-
manacz
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap előtt vettem meg magamnak az első PS Vitámat!
Szeretnék valami könnyed versenyzős játékot venni. Amivel gyakorlatilag bármikor leköthetem magam 1-1 versenyre.
Eddig a Mod Nation Racers és a Sonic All Star Racing-re jutottam.
Előbbinél sokszor írnak frame rate problémákat ami azért egy versenyzős robbantgatós ugrabugrálós játéknál elég zavaró lehet. Ez tényleg így van? Vagy már javították?
Szerintetek melyiket lenne érdemes begyűjteni, illetve ha tudnátok más könnyed versenyzést javasolni a Most Wanted-Wrc-Wipeout trión kívül azt megköszönném! -
james001
veterán
Titan Souls-ot próbálta már valaki?
Kicsit leporoltam ma a Vitám,kisebb kocsiútra most nagyon jól jött.https://psnprofiles.com/kazama001
-
MasterMark
titán
Ez a PS TV egy átverés.
Switch Tax
-
jófejsrác
senior tag
Sikerült újfent hozzájutni egy PS vita-hoz. Viszont akitől szereztem rajta van még az accountja. Emiatt pedig én nem tudom használni az enyémet. Ha system restore-t nyomok akkor én tudom utána aktiválni az enyém? A gép szerint nem.
Tapasztalat?
Köszi
-
Rigormortiis
veterán
Megvettem a P4 Dancing All Night-ot. Nagyon jó! Föleg, aki szereti a Personákat
-
Rigormortiis
veterán
Végigment a P4 Dancing all night. A tapasztalatok:
Igazából csak a sorozatot kedvelőknek ajánlom. A játégban szereplő 29 szám mind a 4. részből vannak, többségük remasterelve, mixelve. Elég repetitív. A sztori mód gyakorlatilag egy visual novel, megtűzdelve a számokkal. A 4. rész fonalát viszi tovább.
Maga a játékrendszer elég egyszerű. 6 gombot és az analógokat kell használnunk. Nehezebb fokozaton kicsit átláthatatlan számomra, a Miku valahogy jobban kézre áll.
Táncikálás közben elég közelről mutatja a karaktereket, olyan minőségű klippekre, mint amik a Mikuban vannak, senki ne számítson.
Szerencsére itt nincs tamagocsi mód, gyakorlatilag sima játékkal és vásarlásokkal unlockolhatunk mindent. A játék nem is töltöget sokat, ebben jobb a Mikunál, ott az őrületbe kerget, hogy minden menü előtt külön töltöget.
Összességében nagyon szórakoztató anyag, van pár iszonyat jó remix. Mint ritmusjáték, a Project Divák magasabb szintet képviselnek, de az Atlusnak sincs szégyenkezni valója. Ez a játék gyakorlatilag egy fanservice. A Senran Kagura Bon Appetitet és a Hyperdimension Neptunia PP-t magasan veri.
-
ldave
félisten
válasz Rigormortiis #8893 üzenetére
Én most már örülük hogy nem vettem meg látatlanban. Számomra a ritmusjáték műfajt bőven kielégíti a Theatrhythm Final Fantasy.
A Slime draws near! Command?
-
MrTwister
őstag
A PSP-s Patapon széria is ritmusjáték ugye? Óriási sikernek örvendett anno az is.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
LeventeV
senior tag
Szerintetek mennyi ér ez a csomag?
Ps Vita Slim, tökéletes állapot, fólia elől és hátul, 8 gigás kártya, saját dobozában, novemberig érvényes garanciával, valamint Gow Collection és Child of light dobozos játékok?
Előre is kösz a választ. -
Thusor
őstag
Asassin's Creed Chronicles mennyire lett jó? Dobozos verzióban jelenleg szinte sehol se kapható. Gondolkoztok azon hogy letölthetős verzióban megvenném.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
RangerFox
veterán
Hát, ha játszottál a Batman Arkham origins blackgate játékkal, akkor kb olyan színvonalra számíthatsz, itt egy kicsit több az ideg őrlős rész. Számomra kicsit low budget érzetet keltett a játék, végig se játszottam őket. (Chinat igen, az india felénél abbahagytam, a russiaba bele se kezdtem). Ha te szereted a 2.5D-s akció platformereket, akkor jó döntés, de engem nem igazán vonzanak az ilyenek, nagyon mobiljátékra hajaz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez!
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple notebookok
- Sweet.tv - internetes TV
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest