Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • doc

    nagyúr

    Sziasztok!

    Szamomra eleg egzotikusnak tunik a problemam, szoval kernek egy kis segitseget :)
    A sztori ott indult, hogy par eve szolt a PS3 hogy van update, ranyomtam, aztan idovel sikerult rajonnom a gugli segitsegevel hogy megdoglott a Wifi/BT modulom, ugyanis a jol ismert hibaval elpusztult a gep, firmware nem ment fel.
    Probalkoztam a mindenhol talalt magiakkal, HDD kihuzkodassal install alatt, masik HDD, szetszerelve CMOS elem kiszedese, stb, de hiaba.
    Most mar csak kerulgetem, ugyhogy gondoltam eladom igy, lattam a Hardverapron hogy van ra igy is vevo, osszedugtam, bekapcsoltam hogy lefotozzam a hibakepernyot - erre mukodik bakker :D Gondolom annyira lemerult tap nelkul hogy tenyleg resetelt minden (ebbol arra gondolok hogy mikor szetszedtem, nem vartam eleg idot hogy torlodjon minden, es valami kondiban koszalt meg nehany eltevedt elektron).

    Szoval jelenleg van egy Wifi/BT hibas, de 4.86-os firmware-rel mukodo PS3-am. Szeretnem ha nem doglene meg megint, a kerdes hogy hogyan tovabb.
    Azt olvastam a keresgeles kozben hogy ha CFW lett volna rajta, akkor megoldhato a problema, igy arra gondoltam hogy teszek ra egyet, ezzel elejet veve a kesobbi hasonlo elpusztulasnak. Szerintetek lehet ebbol problema (pl hogy a CFW felrakasa kozben megint megdoglik), vagy jo otlet?
    Vagy hagyjam igy ahogy van, es ha nem frissitek akkor nem lesz vele gond? (netre nem fogom dugni ugysem, nem hiszem hogy barmi online funkcio mukodne meg igy 2024-ben)

Új hozzászólás Aktív témák