- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple notebookok
- Steam Deck
- Projektor topic
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz sz_abika #64849 üzenetére
Rajta kell hagyni azt az accot amivel vásárolva lettek.
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
sz_abika
addikt
válasz Sirandrish #64851 üzenetére
Ejj, az nagyon szomorú.
És nincs valami Steames ajándékozás rajta?PSN: xszabikax
-
Sirandrish
legenda
válasz sz_abika #64853 üzenetére
Arról nem tudok, de mivel a jelszó nem kell csak maga a felhasználónév, ezért szerintem simán rajtahagyhatod.
Már persze akkor ha nem akarod mással is megosztani..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
sz_abika
addikt
válasz Sirandrish #64856 üzenetére
Hát pont ez lenne a lényeg, hogy "eladva" lennének a PS3 játékok, de az account továbbra is vásárlás képes és azt meg már nem osztanám meg (PS4 tartalmak)
Köszi a válaszokat!
PSN: xszabikax
-
Sirandrish
legenda
válasz sz_abika #64857 üzenetére
Ahhoz hogy meg legyenek osztva és elérje a később vásárolt játékaidat, ahhoz a jelszavad is kéne az illetőnek.
Szóval simán megoldható hogy ő tolja az általad vásárolt PS3as játékokat a saját gépén, míg te ugyanazt az accot használva PS4 játékokat vásárolsz magadnak. A kettő egymástól független..[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
crue
őstag
válasz winery #64852 üzenetére
Itt a routered gyártója és típusa alapján megtalálod a port forwarding beállításokat a store-hoz: [link]
Itt is van egy írás a témában: [link]
Valamint szokták javasolni a google féle dns szerverek használatát (8.8.8.8 és 8.8.4.4)
Ha ki tudod próbálni router nélkül közvetlenül a modemhez csatlakozva és úgy is rossz, akkor fel kell hívni a szolgáltatót, mert valószínűleg valami le van tiltva/korlátozva. -
winery
aktív tag
Siker
A thome cisco epc3925 -ös modem beállításait a linked segítségével állítottam a routeren , de ez így nem volt jó :/
Ezért találtam egy másik [router beállítás útmutaó] oldalt amit követve sikerült
köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz sz_abika #64857 üzenetére
Szabi
Nyugodtan add el a geped rajtahagyva az account al....
Amit viszont tegyel meg az az,h a jelszot torold ki!!!! Igy O semmit nem tud kezdeni az accoddal,de mindent tud hasznalni amit rajta hagytal.....
Ha jo fej akarsz lenni,akkor mindent kezdj el letolteni neki amit szeretne es a listadban benne van. Utana kilepsz ,jelszot torlod(ranezel,h biztos torolte),majd csinalsz neki egy sajat accot es viheti is a gepet.Otthon letoltodik neki es tud majd mindennel jatszani amig nem torli az accod vagy a jatekot. Mast nem tud jelszo nelkul es neked gondot sem okoz,viszont penzben tobbet er igy a geped......[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
agyhalal
aktív tag
Sziasztok!
Használtan vennék egy Playstation 3-at. Mire érdemes rákérdezni, odafigyelni. Min lehet észrevenni ha megpiszkálták, konkrétan feltörték?
Köszönöm
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
-
Wlac
Ármester
válasz agyhalal #64862 üzenetére
Slimet vagy Super Slimet vegyél, FAT-et véletlenül sem. A látható fizikai állapoton felül érdemes kipróbálni egy játékkal, hogy olvassa-e normálisan a lemezeket.
+ 1 tipp: ha szeretnél lokál kooperatív módban játszani, keress olyat, amihez alapból adnak két kontrollert, mert utólag szerezni nehéz (újonnan röhejesen drága, használt meg alig akad).
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Baga1983
senior tag
Sziasztok! Az Easter sale ajánlatai változnak? Úgy értem hogy beszerezném a FIFA 15-öt, most akciós, jövő hét pénteken kapok fizut, akkor is meg tudom venni, vagy most kell mindenképp beszereznem?
-
Sirandrish
legenda
válasz Baga1983 #64868 üzenetére
Le van írva hogy meddig tart. Megeskudni nem mernek de talán 15.eig
-
Tegla80
addikt
válasz Sirandrish #64869 üzenetére
Jol emlexel.
(En most neztem meg.....apr1el jon meg valami pluszban hozza,de a vege az apr15 lesz. store_easter_sale)[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Baga1983
senior tag
Köszi mindenkinek.
-
crue
őstag
Megnéztem most egy párat, nem egyszerre érnek véget. Egy részüknek április 9. a vége, a többinek 16.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Tdizsolt
senior tag
Lehet találni kart,csak leleményesnek kell lenni(mellé persze szerencsének is),és rácsapni minden lehetőségre.Én a minap kedves Balázs kollégától vettem 2.5k-ért egy hibásként árult gyári ds3 kart,ami egy nagytakarítás után tökéletesen működik,ezúton köszönném meg neki még egyszer...
Illetve kb 4 hónapja vettem talán az OLX-en 5k-ért egy teljesen hibátlan,újszerű ugyancsak gyárit,mind kettő sixaxis-os...
Mondjuk az biztos,hogy keresgélni kell,hogy ráakadj a jó vételre...[ Szerkesztve ]
Psn ID: Tdizsolt
-
A`rpi
addikt
Szétszedés nélkül, ha kulturált helyen volt, egy ilyen gépnek ki kellene legalább 3-4 évet bírnia.
Ami ennél többet futott, vagy poros helyen volt használva, és ezért szét kellett szedni, én nem venném meg...
Régi Fat, gépek, kiesnek, de újabb slim, 120, 250GB verziókat buherálás végett bontják meg legfőképpen(dwongrade) ezért nem javasolom hogy bontott legyen a masina.
Ezért az én rövid konklúzióm az: olyan lehetőleg garanciális Super Simet válassz ami még nem volt szétszedve! Így a buherálás kizárható!
-
kevepapa
aktív tag
Soha nem játszottam egy GoW résszel sem, gondoltam most vagy soha, ha beválik, az akció keretében beszerzem a játékokat. Le is töltöttem az ascension demóját.
Háááát....gyönyörű a látvány, epikus a rendezés, a megvalósítás DE ez mégiscsak egy "buta" hack n' slash...
Bár már éjfél volt mikor kipróbáltam és fáradt is voltam, de az a helyzet, hogy a sima gombnyomogatásban ELALUDTAM a játékon!
Valószínűleg tizenévesen imádtam volna, de jelenleg üres kaszabolásnak éreztem, ígyhát úgy döntöttem, hogy én személy szerint kihagyom a komplett szériát. (így is van rengeteg pótolni valóm: MGS 2,3,4, Mass Effect 2, TLoU, Rayman, Heavy Rain, Watchdogs, Sleeping Dogs, AC Rogue, Journey, Walking Dead)
[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
Az a te saját szíved joga, viszont én nem vennék olyat ami meg van bontva, fentebbi kettő okból kifolyólag nekem hátrány.
Más kérdés szétszedni én még nem szedtem szét egy PS3-mat tisztítás végett, de az itteni fórumos tapasztalatok alapján nem sok por van a készülékben, az újra pasztázás megint csak más kérdés, de ha keveset futott egy készülék akkor ezzel sem kell számolni.
-
Rezuhu
aktív tag
válasz kevepapa #64882 üzenetére
"DE ez mégiscsak egy "buta" hack n' slash..."
Furcsa, hogy pl a Heavy Rain-t hozod ellenpéldának.
Ha a GoW buta hack n' slash, akkor a Heavy Rain egy idióta QTE halmaz.
A GoW-t játssza az ember, amíg a HR-t inkább csak nézi.
Persze ezt most erősen kisarkítottam!
Ne harapjátok le a fejem érte!
A lényeg, hogy rossz a példa a témához! (szvsz) -
fausto
addikt
válasz Rezuhu #64887 üzenetére
Szerintem nem hozta példának, csak felsorolta, mikkel nem játszott még A HR meg ennél azért interaktívabb, a QTE részeken kívül ott vannak a nyomozós fejezetek, meg legalább a történet alakulásában nagyobb beleszólásunk van. Rossz példának inkább a Beyond-ot hoznám fel, mert ott még az "interaktív" részek is nagyon lineárisak voltak és a történetre alakulására sem volt olyan nagy hatásunk a játék közben.
Visszatérve a GoW-re, arra kíváncsi lennék, hogy ha a GoW buta h'n's, akkor milyen egy okos? Végül is mindegyikben gombokat kell püfölni, ha szigorúan nézzük. A GoW meg könnyű fogokozaton tényleg "buta" lehet, de nehezebb szinten azért nem mindegy, hogy mivel mit nyom az ember. Meg legalább változatos, nem csak harcok vannak benne, hanem minimális rejtvény, stb...
Mondjuk szerintem is az Ascension a leggyengébb rész. -
satz18
őstag
Végeztem a SH downpourral. Összességébe tetszett, de SH-k közül a gyengébbek közé sorolnám. Ami pozitív: BD lemezt egyáltalán nem pörgeti, ami nálam nagyon fontos. A hangulat az beszippant az első perctől és nem enged el a végéig. Nagyon ötletesek az endingek benne. A melee harc nagyon jó lett benne, főleg a homecominghoz képest. Nincs benne QTE.
Ami negatív: A story önmagában nem rossz, de nem függ össze a többi résszel és nem olyan grandiózus. Az optimalizálás borzalmas, főleg ennek fényében hogy PC-re nem is kellett portolni. RDR színvonal és ezzel asszem mindent elmondtam. Lőfegyók nem lesznek nálad permanensen, szóval nem használhatóak igazán jól. Ez mát a homecomingban is szar volt. A side questek alapvetően ötletesek, de baromi nehéz mindent megtalálni. Folyamatosan végigjátszást kellett bámulni. Pl a TLoU-ban, evil withinben, alan wakeban kb egyszer sem akadtam el. A menekülős részek sztem tök hülyeségek voltak, a régi részek otherwordös pályái sokkal jobbak voltak. Szóval összességében SH rajongóknak mindenképp ajánlott, de volt már jobb rész is. Ha minden igaz lesz lehetőségem tolni az Origint, arról eddig csak jókat hallottam.Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
Rezuhu
aktív tag
válasz fausto #64888 üzenetére
Igen, elnézést!
Csak félig olvastam csak el a hozzászólást a munka mellett!
A Heavy Rain demóját próbáltam pár hónapja, de nem győzött meg.
A Beyond-ot végigszenvedtem, ha már egy csomagban megvettem azt is.
Ennyire nehézkes irányítást azon kevés részekhez, amikor nem csak bambulni kell a képernyőt...
A GoW játékélményre, irányíthatóságra fényéveket ver ezekre a csodákra! -
Sanyi.mTs
addikt
az enyém elmúlt 3 éves, és gondoltam újra pasztázom. a szétszedéssel nem volt gond.
a két chip-en kb csak 70-70%-ban volt paszta, a többi része csupasz volt. és így volt rajta a hűtő.
viszont összerakásnál kellett egy kis-kezű kolléga segítsége. nekem cech-25xx-es modellem van, itt a BR olvasó szalag kábelét a BR olvasó alá kellett bedugni. azért kellett a segítség, mert rövid volt a kábel és nem fért oda rendesen a kezem. ettől eltekintve nem volt nehéz a művelet és igen csak jól tettem, h megcsináltam, mert ennyi idő alatt (3év) már igencsak kiszáradt a paszta, pedig nem használtam sokat a gépet és volt, h fél évet be se kapcsoltam. -
A`rpi
addikt
válasz Sanyi.mTs #64891 üzenetére
Ártani nem árthat ha jól csinálod, viszont méréssel nem tudod alátámasztani, az meg erősen szubjektív hogy jobb lett mert halkabb a venti, vagy épp kevésbé "hevül fel" a ház.
Összeszereléshez pedig annyit, ha rövid volt a kábel, lehet (nem biztos én erre következtetek) rossz sorrendben raktál valamit össze, ezeket a készülékeket álltalában úgy tervezik hogy gyorsan és hatékonyan bármilyen betanított munkás össze tudja rakni.
-
kevepapa
aktív tag
válasz fausto #64888 üzenetére
Igen, rossz kifejezés a buta. Igazából maga a hack n' slash már nem hoz lázba (noha a diablo 1-2t anno pcn legalább 10x végigvittem).
Reménykedtem, hogy lesz legalább egy minimális sandbox jellege, vagy legalább kidolgozott platform részek, de számomra az egy óra játékból az jött le, hogy full lineáris a cucc, fantasztikus látvány körítésével ugyan de mindössze annyi történik, hogy spawnol néhány kisebb-nagyobb szörny, azokat ilyen-olyan kombókkal kaszabold le és menj tovább az EGYETLEN lehetséges útvonalon, ahol egyszercsak megint előterem majd néhány szörny. Persze eközben monumentális díszletek váltakoznak, sőt mozognak is, de valahogy számomra tök üres volt a cucc, nem szippantott be. Ez van, kinek a pap, kinek a paplan. Én maradok az AC + GTA szériánál. Apropo sandbox, akinek a just cause 2 kimaradt, most az akció keretében pótolja, fantasztikus stunt mutatványokat lehet összehozni, tipikusan az a játék ami elé bármikor le lehet ülni és önfeledten, szabadon ökörködni.
-
fausto
addikt
válasz kevepapa #64893 üzenetére
Mondjuk így a leírásod alapján tehetnél egy próbát az első 3 résszel, abban van több platform rész, meg logikai cuccok is, szerintem változatosabb, mint a GoW: Ascension.
Ha meg inkább a nyitottabb világot preferálod, akkor talán a Darksiders-szel érdemes próbát tenni, bár nálam meg az fulladt unalomba, pont a sandbox jelleg miatt -
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz Tdizsolt #64899 üzenetére
Az a 6K-s nagyon mocskos és még az analógja is törött(?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ukrajnai háború
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Sorozatok
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest