-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ulius80
tag
válasz Sirandrish #63201 üzenetére
Köszönöm szépen!
"A Jurassic Parkban NEM a T-rex üldözte a dzsippet. Chuck Norris üldözte a T-rexet, és a dzsippet!!"
-
Shadowfax
addikt
-
Elims
veterán
-
ldave
félisten
Tegnap kirpróbáltam a 4 fontért vett The Bureau: XCOM Declassified-ot, az első küldetést csináltam meg, egész jó így az elején (tudom, elég vegyes kritikát kapott megjelenésekor), a harcrendszer és a 60-es évek stílus tetszik.
A Slime draws near! Command?
-
Shadowfax
addikt
-
supercow
őstag
Jól értettem hogy valamilyen usb hangkártyát használsz? Ha igen milyet?
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
Sirandrish
legenda
válasz supercow #63207 üzenetére
Igen azt használok, és egy alap 1500-2000ft-s cuccot
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
supercow
őstag
válasz Sirandrish #63208 üzenetére
Van nekem is egy, beüzemelném esti játékhoz. Bármilyen fülessel lehet utána használni? Van valami spec beállítás amit tudnom kell?thx
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
ldave
félisten
Mass Effect 3 DLC-k közül csak egyet vettem meg (Leviathan), a többit drágáltam, de most bezsákolom majd a Citadel-t és az Omega-t is. Bár több mint egy éve játszottam az ME3-at, fura lesz visszatérni.
A Slime draws near! Command?
-
törölt tag
Engem a hangulat fogott meg, '40-es évek végén jönnek az ufók elég menő volt. Harcrendszerben az nem tetszett egyedül hogy halál bugos az auto aim, meg hogy a sprintet és a fedezékbe bújást egy gombra rakták, szóval futnék erre bebújik a láda mögé.
Ha nem érezném lehetetlennek a legnehezebb fokozatot ki is platináznám. Azon kezdtem de a második küldetésen már agyvérzést kaptam (az első tök könnyű volt)... -
A`rpi
addikt
válasz supercow #63209 üzenetére
Ilyen, és ehhez hasonlók működnek, nekem is volt egy, jól szolgált, de én véletlen tönkre tettem, mono jack csatlakozót dugtam a fejhallgató kimenetbe.
Sztereó Jack csatlakozó pedig ez lenne, ezzel hibátlanul üzemelt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Bogyi007
veterán
Szegedi Tesco Extra (Rókusi körút) akciós ajánlat:
Ps3:
Battlefield 4: 3497 ft még 5 darabNeed for Speed Rivals: 3247 ft még 2 darab
Battlefield 3 Premium Edition 1747 ft - elvittem ;-)
X360
Nfs Rivals 3997 forint 1 darab
Pc
Battlefield 4 Premium 3247 forint 1 darab
Lelőhely Játékszoftvereknél a négy rácsos gyűjtő egyike.
Jó vadászatot! ;-)
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
supercow
őstag
köszönöm, pontosan egy ilyenem van, valami 1200 Ft volt és megmaradt.
akkor majd kipróbálom, keresek egy jack hosszabbítót és rádugom a fehér apple fülest.remélem ezekkel megy egyszerre a hdmi-n és usb-n is a hang.
-
Sirandrish
legenda
válasz supercow #63218 üzenetére
Megy egyszerre..én is így használom. TV-n jön a játék hangja, a fülesbe meg a "voice chat" ha lehet annak nevezni..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
supercow
őstag
válasz Sirandrish #63219 üzenetére
nekem pont a játék hangja kéne.
-
Sirandrish
legenda
válasz supercow #63220 üzenetére
Szerintem az is beállítható, bár én azt nem néztem meg hogy őszinte legyek
-
-
aktív tag
Sziasztok guruk! Egy kérdésem lenne. Vettem használtan egy Last of us játékot, nem goty, de a játék menüjében ott van a Left Behind, ha ramegyek azt írja, ha végig viszem a játékot akkor tudok játszani a LB-al. Akkor ez tartalmazza ezt is, vagy ha végig viszem fogok szembesülni, hogy letolthetem pénzért?
-
aktív tag
válasz Sirandrish #63225 üzenetére
Hmm, ettől féltem. De akkor miért a játék fomenujebe rakják, miért nem a DLC menübe? Na mindegy. Akkor magyar acc - al le sem tudom tölteni mi? Aaaa
-
Sirandrish
legenda
Miért ne tudnád? Miután megvetted 4600ft-ért, minden további nélkül letöltheted
-
Nayrobi
őstag
Tudnátok adni tippet, hogy hol tudnám megjavíttatni a Guitar Hero gitáromat? Utánaolvastam a dolgoknak, de olyan hibával nem találkoztam sehol, ami nálam van. Minden világít, syncel, de se a nyakon, de a testen található gombokat nem érzékeli a gép.
-
james001
veterán
Ki volt az az elvetemült aki felvett ismerősnek PSN-en? Most néztem,kíváncsi lennék ki az innen
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Sirandrish
legenda
Valaki nem tudja hogy az FC3ban hogy lehet pénzt szerezni?
Pokerrel próbálkoztam, de ilyen durván csaló géppel nem minden nap találkozik az emberEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Bogyi007
veterán
Ma mentem be a Tescoba mert terveztem megvenni a játékot mivel akciós volt 3474 forintért és összesen volt 2 darab belőle a hétvégén. 576-os srácokkal lebeszéltem hogy a saját Bf3 gamámat bevették volna 1500-ba és ezt elhozom.
Ott indult rosszul a dolog, hogy szóltak, hogy ma nem tudják bevenni mivel a Nav által frissítették a számlázási rendszerüket. így az elmaradt. Na mind1 gondoltam azért a Tescoba bemegyek (olcsó most a dobozos 1.5%-os UHT tej amiből hoztam 10 kartonnal és így még egy 1000-es kupont is be tudtam váltani).
Igen ám de a lemezek sehol. Már majdnem feladtam amikor a Dvd filmes akciós kosaraknál látom hogy ott vannak a játékok is, elsőnek a Bf4 lemezek tűntek fel, na mondom szép ez már megvan - 4000-ből vettem pár hete China Risisng Dlc-vel használtan - aztán látom hogy az egyetlen aranyoska ott van és már ebben az új árban. No felkaptam mint tyúk a "taknyot" és elszaladtam egy árellenőrzőhöz és lőn - tényleg ennyibe került.
Ofkorsz ha valakinek a Sima Bf3-as lemezem kell 1500-ba persze azt odaadom annyiért.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
james001
veterán
válasz Sirandrish #63232 üzenetére
Ládákból,megölt emberektől,boltba el tudsz adni összeszedett dolgokat,stb... Meg asszem mellékküldetésekből is kapsz.
-
Sirandrish
legenda
válasz james001 #63234 üzenetére
Hát ez marha kevés egyébként
De akkor szorgoskodok továbbEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
james001
veterán
válasz Sirandrish #63235 üzenetére
Kevés de hát ne is várj egyből 1000 dolcsit hogy lesz mindenkinél
-
Sirandrish
legenda
válasz james001 #63236 üzenetére
Nem egyből várom el..a sztori felénél járok és a térkép kb kétharmada már fel van fedezve..de még mindig 10-20 dollár van mindenkinél
-
Czimby
addikt
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
echterion
nagyúr
-
-
echterion
nagyúr
-
A`rpi
addikt
válasz Bogyi007 #63233 üzenetére
Ennyiért megvettem volna én is. Én két éve, 5 ezer körül vettem csak a premiumot, (felesbe egy külön accountra).
Most BF4 premiumra fáj a fogam, viszont azt már PS4-en tolnám. Felesbe egyik ismerőssel le tudnám üzletelni.
A gond csak ott van hogy Joy-al nem szívesen játszok FPS-t pláne hosszú távon.
Valakit esetleg ha érdekel PS4-hez sajnos nem jó.
-
A`rpi
addikt
Platinum 4 weeks, 5 hours, 11 minutes 6th Feb 2015 1:08:11 AM
Volt egy kettő nehezebb trófea, összességében nem vészes, 2hét "kényszer pihenő" is volt benne. 32 óra alatt sikeredett nekem, DLC-vel együtt...
PS4-en is kitolom.
[ Szerkesztve ]
-
-
Elims
veterán
Asztakurva!!!!! Miből vagytok TI kézenfogva James/Fausto/TE???
Annyit írj meg légyszives,hogy hàny éves vagy??Halkan megemlítem,hogy Rezuhu 42évesen vitte végig a demon's souls-t.. :-)
Megy az érdeklődő üzenet,hogy mi is ez??
Szerk.: Természetesen Gratulàlok!!!!!!!! Iszonyat Komoly teljesítmény!!! :-))
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Telekom mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Napelem
- PlayStation 4
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mazda topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest