- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple notebookok
- Projektor topic
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rezuhu
aktív tag
Valaki írja le nekem legyen szíves, hogy hogyan is kell a PSN-ről letöltött játékaimat egy másik gépen is elérhetővé tennem (az unokaöcsémnek osztanám meg a játékaimat)!
Előre is köszönöm! -
-
Bogyi007
veterán
-
Tegla80
addikt
válasz Rezuhu #63054 üzenetére
Szia
Tisztazzuk picit az account dolgot.
Atmesz unoka ocsihez es csinalsz egy new usert. Itt belepeskor(sign in) a sajat emilcimed es jelszavad irod be. Elkeszul az acc,udvozol a gep.... belepsz a store ba es a download list bol,kijelolod letoltesre ami kell neki.
Kilepsz az accbol es ha ram hallgatsz akkor a jelszot nem menteted el a geppel.
(Nem azert mert lehuzna,hanem mivel gyerek igy nem okozhat gondot,h oda is be tud lepni.Elovigyazatossag inkabb )
Atlepsz az Ő accjab es minden indulni fog nala is a sajaton,ha lejott.
Ha kell neki majd valami,atszaladsz(remelem egy helyen laktok ,kulonben sokat kell szaladnod ) es belepsz a jelszoval,elinditod a letoltest es mehetsz haza....
Ha van kerdes,keress nyugodtan....[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Tex Murphy
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az Assassin's Creed-ből csak a 3-4 magyar feliratos, vagy van még másik is?
Mik vannak még magyar felirattal, esetleg szinkronnal PS3-ra, amik hasonlóak hozzá?
KösziA4000T "Only amiga makes it possible"
-
supercow
őstag
válasz Tex Murphy #63056 üzenetére
Szinkronnal szinte semmi esetleg FIFA
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
supercow
őstag
válasz Tex Murphy #63059 üzenetére
Google -> "magyar feliratos ps3 játékok"
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
Tegla80
addikt
válasz supercow #63057 üzenetére
A plus miatt adta meg neked is mert "cross buy",mint irtak mar fentebb.
Nalam ps4en a storeban a kepe alatt a "ps4-ps3-psvita" felirat van es,h "free".
A cross buy az ilyen...sot van gamma ahol a mentest is lehet hurcolaszni,igy folytatni masik platformon,majd ujra visszavinni az elozore....[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Elims
veterán
-
Rezuhu
aktív tag
válasz Tegla80 #63055 üzenetére
Köszönöm szépen a részletes tájékoztatást és a nagyszerű tippet a jelszó nem elmentéséről!
Bár nem kisgyerekről (21) van szó, a kis csávó elég hebrencs, nem kapja meg a jelszavamat az tuti.
Mivel tőlem kap játékokat, így ő fogja áthozni a gépét, és majd nálam történik meg a játékok átpasszolása. -
Bogyi007
veterán
-
Sirandrish
legenda
Annyira magával ragadott a Far Cry világa hogy amint platina a 4, kezdem a 3at
Akinek ez nem tetszik azt csak sajnálni tudom.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
james001
veterán
válasz Sirandrish #63067 üzenetére
"Akinek ez nem tetszik azt csak sajnálni tudom"
Wat?
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Bogyi007
veterán
Én sem kezdtem bele a háromba....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Sirandrish
legenda
válasz james001 #63068 üzenetére
Akinek az FC4 nem tetszik ..lehet pindurt félreérthető voltam
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ldave
félisten
Hétvégén végigvittem a Life is Strange első epizódját, akinek bejön a Telltale és a Quantic Dream stílus, az nyugodtan tegyen vele próbát, nem hiszem, hogy csalódna benne.
A Slime draws near! Command?
-
P. úr
tag
Én meg pont azt sajnálom, hogy nincs meg a 4, mert még régebben elkezdtem a 3-at, akkor letettem egy időre, aztán nemrég újrakezdtem és azóta sikerült egy picit ráfüggeni. A fő szálat nem is nagyon vittem az utóbbi időben, de így is rengeteg órát bele lehet tenni.
-
Sirandrish
legenda
Hát azt sajnálhatod is mert szuper játék.
De szerintem nemsoká lesz akcióbanEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Elims
veterán
válasz Sirandrish #63063 üzenetére
Későn írod,a nagyflex-szel kezdtem... :-)
"Akinek ez nem tetszik azt csak sajnálni tudom."
A gta 5 veri,így inkább az a nyerő. ;-)))
LDave: "Hétvégén végigvittem a Life is Strange első epizódját, akinek bejön a..."
Ami játékot te kiírsz azt -tényleg azonnal- megnézem.
Ez tetszik! Milyen ez,vmi beyond-os akármi?Egyébként műfajra vmi krimi szerű?
Durva kérdés...szerinted nekem tetszene?? -
-
Sirandrish
legenda
Erre csak annyit tudok mondani hogy a GTA-t eluntam singlebe és multiba is, az FC4et meg nem bírtam letenni
Ízlések és pofonok..nálam az FC4 köröket ver a GTA-raEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Nem akarom hogy azt gondolják hogy "vagánykodni" próbálok, ezért írtam csak neked
-
GTA V nekem is nagy kedvencem,imádom,de nyitott vagyok másfajta játékokra is.
FC4 biztos nem fog annyira tetszeni,de majd adok neki egy esélyt.AC1-et pár éve kipróbáltam havernál,úgy rémlik hogy kicsit egyhangúnak tartottam a főküldetéseket,meg idegesített hogy úszni sem tud a karakterem.
-
Sirandrish
legenda
-
Elims
veterán
válasz Sirandrish #63081 üzenetére
De,de akard! Ez nem egy bronz,ez platina. :-)
Perge: Nekem meg az irányítással voltak problémáim. :-( Assassin's creed 1.
LDave: Nem szoktam demo-kat kipróbálni,de ezt biztos megnézem.
Köszi a tippet! :-)
-
Castiel10
csendes tag
Sárga ledet kapott a ps3am és megcsináltam ezzel a proci felmelegitős ujrapásztázós modszerrel,összeszereltem szépen bekapcsolom 2 mpig forog a venti utánna leáll és csak megy,se kép se hang,vki tudna valami megoldást hogy mi lehet a gond?!
-
Elims
veterán
válasz dilipok #63088 üzenetére
:-DDDDDDD
Én is észrevettem màr egy "hibàt".Egy zörgést.
Mintha nagyon picit zakatolna.De inkàbb halkabb zùgàs ez.Nagyon ritkàn jön elő.Amiòta àt lett rakva a tv miatt most hallottam először.
Előtte is volt màr vagy kétszer. (Szper slim gép)
Viszont egyetlen mozdulattal orvosoltam a dolgot..a jobb elejét egy nagyon picit megemeltem és elhallgatott.
Szòval szerintem olyan lehet,hogy az alja nem lehet teljesen egyenes vagy a kis tappancsai nincsenek pont egymagassàgban -vagy az görbe picit amin van-.
Olyan ez mint mondjuk egy régi centrifuga,ha felemeljük az egyik felénél hangosabb lesz kicsit.Tapasztalt màr ilyet vki super slim gépnél?
((Ha értehetően írtam egyàltalàn.. :-/ ))
-
Sirandrish
legenda
Várható megint valami szupcsi akció?
Ahogy látom a Januári "kiárusítás" véget ért..jöhetne a februáriEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
fausto
addikt
válasz Sirandrish #63091 üzenetére
A múlt héten nem igazán erőltették meg magukat, a futó akciók is mind lejárnak, úgyhogy illene lennie valaminek a holnapi Store frissítésnél.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz fausto #63093 üzenetére
Reméljük.
Egy jó kis CoD AW-s akciónak tudnék örülni
Mondjuk egy Shadow of Mordort sem utasítanék visszaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ldave
félisten
válasz Sirandrish #63094 üzenetére
Állítólag a Shadow of Mordor nagyon gyenge lett a régi gépeken, nem biztos hogy akarnék vele játszani.
-
fausto
addikt
válasz Sirandrish #63094 üzenetére
Abba mondjuk ne reménykedj, az Activision játékokat nagyon sokára és csak nagyon kicsit szokták leárazni.
-
Sirandrish
legenda
Miben gyenge?
Leesik az FPS vagy mi?fausto Igen, vettem észre. Az a francos Ghost még mindig 15K...ami poén mert az AW is annyi..
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
válasz Sirandrish #63097 üzenetére
Hiányzik belőle a játék lényege, a Nemesis rendszer, mely az ork kapitányokat kezeli a játékos cselekedeteinek megfelelően. Helyette egy fix rendszer van, szóval mindig ugyanazt kapod, bármit is csinálsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Politika
- Kutya topik
- AliExpress tapasztalatok
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest