Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Elims

    veterán

    válasz Sirandrish #59467 üzenetére

    Én is ennyiért vettem. 6e ajànlott postàval megbízhatò embertől térképpel,poszterrel,kiskönyvvel,karcmentesen. (Tényleg,mindjàrt értékelem is..)

    Perge: Én màr kétszer csinàltam meg egy okossàgot... ;-) A mùltkor itt a hardverapròn 4(!)e Ft-ért volt watchdogs special edition majdnem minden kòddal,kiskönyvvel,magyar nyelvvel,karcmentesen.Egyetlen értékelése volt az embernek,így nagyon rizikòsnak tartottam előre utalni.Kérdeztem,hogy elküldené-e előre,ugyanaz mintha én utalnék előre,bizalom kerdése,azt mondta,hogy nem (pedig màr volt így pàr üzletem..).Nagyon gondolkoztam,hogy hogyan kellene megvennem Gyulàròl ùgy,hogy ne kelljen utaznom érte x00km-t és biztosan megkapjam.Aztàn ugyanùgy csinàltam ahogy pàr hònapja a kedvenc jàtékommal,mafia 2 collector's edition-nal,segítséget kértem egy megbízhatò a lemez közelében lakò prohardveres embertől. ;-)
    Kerestem egy ilyen embert a Békéscsaba és környéke topikban,többen is írtak üzenetet,ràtettem 500Ft-ot,így 5e-ből Garantàltan megérkezett a watchdogs.
    Ajànlom ezt neked is vagy bàrkinek aki ùgy érzi,hogy rizikòs lehet az adàs-vétel.. Én is segítenék így bàrkinek Hatvan/Szentendre környékéről.

    Mégvmi..ne vàrd a gta5-öt. :-( Màr legalàbb fél òràja vàrok a patch-ekre,van belőlük 13. :-( Ki tudja mikorra végezz..

    Szerk.:
    SirAndrish: Ällítòlag futtatni tudod,de dlc-t nem tudsz hozzà venni csak a sajàt régiòjàbòl.
    Én nem pròbàlkoznék ilyesmivel.. ;-)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák