- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
Nem tom minek szenvedtek a missiokkal egy online multiplayeres játéknál
BANZAII
-
csaba0223
senior tag
Level10-vagyok már mehetek a b-road-on!!! Na ki a király?
Project Torque nick: csaba0223
-
CactuS
Arcképgyáros
-
csaba0223
senior tag
Sziasztok!
A kulcsok a garázsban:phcsaba0223:1prohardver+
Aztán nem összetörni!
A kawa-nak szar a váltója,majd megnézetem a szervízben.
És nem meghívni 10 embert magamnak!
Köszi ha elviszi valaki pár körre!
Majd megírom,ha vihetitek! nehogy ne tudja játszaniProject Torque nick: csaba0223
-
erdol
senior tag
válasz csaba0223 #9311 üzenetére
Nem pont így gondoltam inkább priviben kellett volna pár embernek elküldeni mert ha nagyobb szinten leszel akkor esetleg más is használhatja majd te pedig nem fogod tudni.Szerintem egy moderátornak ezt most gyorsan törölni kellene.
Allah életet mindenkinek ad, de értelmet nem mindenkinek.
-
SSP33DY
aktív tag
válasz csaba0223 #9311 üzenetére
Csabesz..vvaazz-e.. És vajon miért fogják bannolni ezt az accost?Mert egyszerre egy időben nyersz 10 helyen.. Meglátom mit tehetek..de fennáll a veszélye, hogy esetleg IP BAN-t kapunk
hhmm..namajd még megrágom..
EX>>--OBB->>®™SSP33DY lvl 46 "garázsmester" by Erdol....és a kedvenc:..inkább nézd meg buksit.. by Csabesz lol Hiányzik a PT.. mondom a PT!!!
-
csaba0223
senior tag
Jah! Én is belegondoltam
megváltoztattam a jelszót:×××××××××Project Torque nick: csaba0223
-
csaba0223
senior tag
Most keresem hol lehet a legtöbb XP-t szerezni!
A b-road tünik a legjobnak 3x-race bonus-al ha én vagyok a legjobb akor 1700-at kapok! Ami nevetségesnek tünik de jobb mint a 300-400 a többi pályán! Majd ha elérem a level14-et akkor mehetek hangáron driftelni! A phonix-el ment már az 5-milla! nem tom a kawa mire képes de láttam már olyat aki 3 millát csinált vele!Project Torque nick: csaba0223
-
PaJa1
őstag
válasz csaba0223 #9317 üzenetére
Class1es autóbol majdnem kihoztam a 6 millát, csak folyton elqrtam, rossz balanszokkal volt 5 valamennyi. Igaz ez a fullos 2000GT, elkészült
csak 1xer lehet belépni 1 accal különben kiírja hogy: user already logged in.... volt már ilyen nekem amikor kidobott a játék és mikor visszaléptem akkor még benn voltam
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
wowmaster
csendes tag
Sziasztok!
Mi arra a megoldás hogy nem lehet se képernyőfelbontást, se arányt (vagy mit, ami 4:3).
A monitorom 1600-ig bírja. -
Ricco_hun
senior tag
Az egyik haver akinek küldtem meghívót nem tud regisztrálni, mert akárhogyan írja be a regisztrációnál a megerősítő kódot, mindig azt írja ki neki, hogy incorrect, pedig ugyanúgy írja be, ahogy a képen látja(kis és nagy betűkre figyelve) . Valaki vmi javaslat. Már vagy 30-szor próbált regelni de még nem jött össz neki a hülye confirmation code miatt, nekem meg kéne az 50 AP-m.
[ Szerkesztve ]
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
Fred K.
tag
nekem is ez volt a bajom
még a képarányt sem tudtam állítani
aztán egyszer csak hopp és lehetettmost a legújabb sláger nálam h ha lehalkítom a zenét akkor leveszi a motorhangot is és csak akkor áll vissza ha a sound option-t resetelem
tipp esetleg vkinek?
a múltkor vettem egy pólót...Az volt ráírva: Balek!...csak tudnám mi került rajta 38500 forintba...
-
Kommy
veterán
válasz Fred K. #9330 üzenetére
Legegyszerűbb megoldás, rakd 0%-ra a zene hangokat, a menü zenét is meg a játék közbeni zenét is, és rakd mymusicra a music sheme-t és ha zenét akarsz hallgatni akkor azt tedd valamilyen külső program segítségével pl.: winamp.
Ha meg nins motorhang akkor elég egyetlen egy %-ot mozdítani rajta és utánna visszajön. -
erdol
senior tag
Érdekes dolog talán fontos lehet majd másnak is.Két hete újratelepítettem a játékot volt jó pár CTD-m levettem a hangcsatornákat ahogy már mások is mondták és azóta egy sem volt.Mi a fene ez a hangcsatorna tulajdonképpen?Asszem 32-n volt most 16.
Allah életet mindenkinek ad, de értelmet nem mindenkinek.
-
ABnormal
őstag
újabb hiba: eltünt a kurzor a játékból...
-
-
Ricco_hun
senior tag
válasz csaba0223 #9336 üzenetére
De te még a régebbi barátmeghívós event miatt kaptál bannt nem? Amúgy honnan derült ki, hogy csaltál?
Egyébként megoldódott a confirmation code-os probléma, firefox 3.0 segített rajta.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
csaba0223
senior tag
-
Creative997
őstag
Olé Espana!!! Megnyerték az EB-t teljesen megérdemelten!!!!
Tudom hogy nem téma de nem hagyhattam ki!!!Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
Ricco_hun
senior tag
válasz Creative997 #9342 üzenetére
Nah kösz szépen Crea. Én az ismétlést akartam nézni, de így már nincs értelme. Nem gondoltam volna, hogy pont ide fogja vki beírni az eredményt.
-
SSP33DY
aktív tag
válasz Creative997 #9342 üzenetére
lol..ööö kik nyeltek le mit? JJaa.. foci izé.. hát aki nézi/te, az tuti néz barátok köztöt is.. Nincs benne motor. és legalább 2 kerék.. de még repülni sem tud.. ilyet nem nézünk
EX>>--OBB->>®™SSP33DY lvl 46 "garázsmester" by Erdol....és a kedvenc:..inkább nézd meg buksit.. by Csabesz lol Hiányzik a PT.. mondom a PT!!!
-
MODERÁTOR
Üdv mindenkinek!
Ma hallottam egyik jóbarátomtól erről a játékról. Felkeltette a figyelmemet, mikor említette, hogy az Invictus cég kreálmánya a játék és még ingyenes is.
Úgyhogy ma elkezdtem letölteni (1M-val nem 2perc...) a fő installert, telepítettem is, jelenleg az update-ek letöltése zajlik. Regisztráltam is, tehát elvileg nevem is van már.
Viszont az XFire újabb regisztrációt kért... Ez mire (lesz) jó...?Harrrr!!!!
-
SylarHUN
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Politika
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- Windows 7
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest