- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gaming notebook topik
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanye89
csendes tag
-
PaJa1
őstag
válasz sanye89 #10501 üzenetére
Ha 3x race bonus nélkül nyomod akkor qrvajó
Nekem 1 óra alatt ha odafigyelek akkor 18ezer felett van a pont 3x cuccal. Ez percenként 10 PD.Nem tudom h a napi eventekért mikor kapunk jutalmat...
[ Szerkesztve ]
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
MaciG
addikt
Paja, az ugye nem baj ha a ligán 2 ember 1 ip-ről játszik? Mert Koko barátom is jelentkezett csak valószínű, hogy az első 2 futamot itt játsza majd le nállunk, mert hamarosan költöznek és nem tudja még mikor lesz újra net
BANZAII
-
PaJa1
őstag
válasz [HUN]Dani #10503 üzenetére
RP v XP jár minden résztvevőnek. A nyertes meg talán nitrót kap, nem tudom. Ez valahogy tabu maradt a versenyeken
Az meg sorsolós event, veszel APért legalább 10es csomagot a táskádba akkor bekerülsz a kapalba.
LOL 6AP hiányzik a 2000GThez
Ligán nem baj az 1 IP. De azzal az felhasználóval játszatok amelyikkel regisztráltatok! Kivéve ha banolták. Nem fogok szarakodni alt felhasználónak küldözgetéssel.
[ Szerkesztve ]
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
Ricco_hun
senior tag
Részt vennék a segítős event-en. PaJa mondanál egy időpontot amikor játékon belül "segítesz" nekem (majd kitalálunk vmi témát). Tényleg mindenki jól járna vele.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
PaJa1
őstag
Délután valószínű megtalálható leszek játékon belül, estefele inkább.
-
Target78hu
aktív tag
Most akartam belinkelni
Nah mind1 szép lista ..amik jól hangzanak nekem eddig belőle:
-Enhancing the Chat system
-Off Road Map and Cars
Hoping for GM Hummer, Toyota Hilux, Mitsubitishi Outlander, 3 Fantasy cars (All will not come out at once)
pont szabizok jöhéten[ Szerkesztve ]
hkv.hu
-
PaJa1
őstag
válasz Target78hu #10510 üzenetére
Ez összesen 6 autó, kéne kb 4 milla a feltuningolásukra
A nem offroad autókrol nem is beszélve... NSX,RX...[ Szerkesztve ]
-
[HUN]Dani
őstag
Ez mi is?
Ez lesz aug 31-én?magyarsrac
-
-
Target78hu
aktív tag
Most is meg van nekem majd mind RP-s kocsi ,csak 2 kiv a harpoon meg a stallion (,mert nem szimpik ) .De mostanában olyan a szobákban a szitu ,mint a kártyajáték ,ki milyen autót rak épp s arra egy másikat stb ..(van így tartalék paklim) Leginkább ,a nem tömeg járgányokkal szeretek menni pl cracer v destroyer,phoenix bár a ,ha véletlen nyerek a nubok ellen ,akkor a következő futomot már másik szobába töltöm ,mert 90%a kilép s egyedűl árválkodom Ritka eset ,de feeelinges! Nagyon érdekelnek ezek az ofród izék ,mert terep2 és insane gamékon kívül nem láttam még épkézláb terepjárósat (na jó talán a screamer 4x4 is) .
hkv.hu
-
PaJa1
őstag
válasz Isten88 #10514 üzenetére
Speedbugot már legalább fél éve elismerik, tudnak róla. Eddig is volt. Remélhetőleg nem lesz ezután. A folt részletezése utáni sorokat is érdemes elolvasni. Nem érdemes csalni mert örök ban a jutalom. Akik driftben irreális pontokat szedtek össze, kezdhetnek mindent előről -rosszul, feltűnüen csaltak.
Ebben a foltban sem ígérték a speedbug javítását...[OFF]Target, Az UAZ-t próbáltad már?
Kb fél óra múlva hazaérek, megyek játszani [/OFF]
[ Szerkesztve ]
-
Ricco_hun
senior tag
"Akik driftben irreális pontokat szedtek össze, kezdhetnek mindent előről "
Ezek szerint te is?
Viccet félre téve, egyáltalán, hogy lehet csalni PT-ben?
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
PaJa1
őstag
válasz Ricco_hun #10519 üzenetére
Én már rég nem drifteltem drift módban, Sim VSben nyomom
És nem én emiatt nem leszek banolva, nem csaltam...
De van ott 1 másik mondat is, attól már jobban tartok...lényegében a kiskapuk kihasználása - remélem a fánkolás nem ez
Driftben irreális pontokért meg menj a rankins-baA probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
Ricco_hun
senior tag
-
Plokijuma
aktív tag
"Hoping for speed bug fix, but not making any promises "
Ezekszerint elég bizonytalanok:
Ez két dologra enged engem következtetni:a) Nincsenek olyan képességű testereik, akik könnyen és magabiztosan felismerik a speedbugot.
b) Teszt serveren nem jelentkezik a probléma.
c) azt hiszik, hogy b), de mégis az a) eset az igaz (najó, ez picit erőltetettPaja:
Kéne egy FUN liga Buggyknak[ Szerkesztve ]
-
Csabiiika
csendes tag
hello!most regiztem a honlapra es lecci valaki szoljon ha van vent.itt a yahoo id-m:dobaicsaba94@yahoo.com meg az msn:dcsabiiika@hotmail.com
Project Torque nick:Csabiiika
-
PaJa1
őstag
Fél óra mulva szerver karbantartás, utána XP és RP rush 3 órán át! Gyertek fánkolni ha van kedv.
-
rsx
aktív tag
Miért van az, hogy egyesek futam közben azt hiszik "msn-en" vannak?!Megállás nélkül irogatnak piszokul idegesítő
[ Szerkesztve ]
''...Lalikám,van alkoholmentes söröd???Van.Akkor dobd ki a picsába,egy rendes sört kérek"...."A biztonsági öv nincs annyira kényelmetlen, mint a tolókocsi. "XD
-
PaJa1
őstag
MI is szoktunk írogatni, majdnem leborulok néha a székről olyanokat olvasok
Ha zavar akkor kapcsold ki a felgruást...
jobklikk vmelyik chat fülön, display asszem és vedd ki a pipát a "pop up in game" melletti rublikábólA probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
rsx
aktív tag
Azzal semmi gond, haverokkal mi is szoktunk.Meg a poénkodás is megy (ezért nem is kapcsolom ki), de amikor valaki 152-szer is beirja hogy nyomjad má vazze meg hasonlok az már ......... sok.
Csak azért irtam le mert ma vagy 5 ilyen fazonnal is összefutottam és kicsit betelt a "pohár"''...Lalikám,van alkoholmentes söröd???Van.Akkor dobd ki a picsába,egy rendes sört kérek"...."A biztonsági öv nincs annyira kényelmetlen, mint a tolókocsi. "XD
-
sanye89
csendes tag
na ez fánk nem hülyeség ittt
Project Torque: Drift Fanatic Hangar
-
PaJa1
őstag
válasz Karibaba #10534 üzenetére
ez 1 óra alatt 130 körül van 415%al, Fánkolás már jobban megy mint eddig mostmár olyan 20k per óra fánkolás ami 215%al lesz 130k ez 415%al 220k körül fizetne 1 óra dagadásért Wangan Sux
Nekem is be kellene izzítani a lányokat... csak nem tudom melyik ajándékba vannak meg aztán azt se tudnám hogy miféle...[ Szerkesztve ]
-
[HUN]Dani
őstag
Én nekem a legjobb fánkolásom 1 óra alatt 30k volt az is úgy hogy nem volt semmi szerver bónusz és csaj..
magyarsrac
-
[pH]Lacika
tag
Szarakodtok ezzel a fánkolással, csak hogy sok legyen a pénzetek, ahelyett hogy versenyeznétek. Nyomjátok órákon át a dög unalmat. Ez igen!
Persze néha, én is csinálok hasonlót, de csak néha!Jöhet az akasztás.
Farkancs! =Werewolf= OBB és PT weboldal: www.obb.zoldneon.hu
-
[HUN]Dani
őstag
Ha én most vettem egy replay mediumot ap-ért akkor bekerültem abba a bizonyos kapalba?
Mindenki kap valamit aki bekerül?magyarsrac
-
vtomi
tag
Champion aszta ez tudvalamit!!!!!
-
vtomi
tag
Ezt hogy csinálta ezt a statisztikát?
[ Szerkesztve ]
-
SSP33DY
aktív tag
válasz [pH]Lacika #10539 üzenetére
Azta neki hogy a 7szentség, namost aztán már csakugyan! Mennnyünk fánkolni... Az őj taskok egész lol-ok.. hát a kocsitöréshez nem kell nagy kunszt, meg a repüléshez sem, viszont egy kis bohóckodás megér ennyi rp-t..
NNaa.. ese felé, ha még élek leszek!!! Paja, ha még kell pár AP, vagy akinek kell, szóljon, és "adok" challenge ticket-et, azaz nyomjuk pénzé' a versenyt, és majd jól lemaradok előttetek jó..
ui.:mondtam, hogy simán lehet törni a pt-t...
EX>>--OBB->>®™SSP33DY lvl 46 "garázsmester" by Erdol....és a kedvenc:..inkább nézd meg buksit.. by Csabesz lol Hiányzik a PT.. mondom a PT!!!
-
PaJa1
őstag
GMek babrálhatják az accokat, meg az invictustól is asszem. Anyni XPt RPt adnak maguknak amennyit akarnak... Ma este átléptem az 1 millós álomhatárt. Sose volt ennyi RPm
Lacika, azért fánkolok mert kell az RP tuningra és új autók megvételére. Eddig nem ilyen bohocókodással kerestem a kenyerem, az xplorert meg a driftet leszámítva, hanem kemény versenyekkel. Ott is ment a fejlődés. De amint láttátok jönnek új autók, szerintem karácsonyig bent lesz az az említett 10, legalábbis remélem. És mivel egyetemen leszek szeptembertől így jóval kevesebb időm lesz játszani mint most.Isaten, APs cucc nélkül, ha 1 óra alatt csinálsz 20k pontot, ami szép teljesítmény, az legalább 40k lesz elszámolásnár mert rájön még 100% pályanehézség.
Dani, a kazetta nem számít. Legalább 10 es csomagolású táskába való cuccot kell venni. a 30as pack 4 nek számít. Vettem is mágnesket készülve az Xplorerre
Ha jól tudom akkor péntekig 5%, hétvégén 10% XP és RP rush van. Ha igen akkor köszönjük a producernek, CTDnek (nem, nem az együttesnek )
[ Szerkesztve ]
-
PaJa1
őstag
Wagányon táska és csaj nélkül mi számít jó időnek? Kívinácsi vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest