- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
Érkezett frissités, a tárhely dolog ismét megoldva.
-
sugarforce
addikt
válasz fjudors #3293 üzenetére
és snooze: Miért? Nem azért, mert olyan képek vannak a telefonomon, ha lennének olyan képek, biztosan nem a telefonomon tárolnám, bár nem is kerülnék ki a fappeningre . Viszont röhejesnek tartom, hogy egy program kötelező engedélyt kérjen a tárhelyhez, amikor nem kapja ezt meg, mert felülbírálom az androidban, akkor meg simán összeomlik, el sem indul, holott a működéséhez ez nem elengedhetetlen. Ha a fejlesztő gondolkodás nélkül 1:1-ben kivette az engedélykérést, az nem annak a hibája, akit zavar az engedélykérés ténye, csak simán nem kellett volna kötelezővé tenni, anélkül is simán megy az app, persze én nem mentegetek képeket, meg beállításokat. Akinek kell a mentés, az engedélyezi, akinek nem, az nem. Egyáltalán nem arra gondoltam, hogy ne kérje egyáltalán, ezzel megölve pár funkciót. Legyen már meg az ember szabadsága, hogy eldönthesse, hogy mely programoknak akar hozzáférést adni pl. egy tárhelyhez.
-
snooze
veterán
válasz sugarforce #3302 üzenetére
Pontosan..aki akarja,az bekapcsolja,akit zavar,az meg nem,de egyböl levenni..
GO Gunners!!!
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz sugarforce #3302 üzenetére
Sanszos hogy rosszul volt megírva a kivétel kezelés a kódban, a most érkezett frissités esetén már nem omlik össze ha nem adod meg az engedélyt.
Persze akkor nem is fogja letölteni. -
Arcanus
aktív tag
Még én írtam meg úgy, hogy legyen tárhelyre engedély, különben ne induljon el az app. Szóval ez az én saram. Egyedüli mentségemre legyen, hogy így könnyebb volt kezelni a dolgokat, ha a képet vagy a beállításokat akartad menteni akkor nem kellett külön azzal foglalkozni, hogy van-e már engedély.
-
puttputt
őstag
Megoldva. Most ment az, hogy régi hosts vissza, ide-oda lépkedés az appban, sávra kattintás, majd vissza, s engedte a videót.
359 óránál limitált le, ha jól emlékszem.
Nem volt nagy dolog (szerintem) ez a pár perc reklám "nézegetés" ennyiért.
S valóban, a frissített (tehát nem eredeti) hosts újra beállítása sem zavar már be.:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Ármester
válasz sugarforce #3303 üzenetére
Ha gondolod, csatlakozz: [link]„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Bozek
nagyúr
Kb. 2 napja megnéztem a reklámot, kiírta a 120 órát. Erre frissítés után megint ott van a csík alul. Vagy számolni nem tud az alkalmazás, vagy a frissítés nullázza a számlálót.
-
-
nagyj74
senior tag
válasz st3v3np3t3r #3310 üzenetére
Ma raktam újra a telót. Nekem is nullázta.
-
snooze
veterán
Reklámbetöltési hiba van nálam..
GO Gunners!!!
-
yanna
addikt
válasz st3v3np3t3r #3310 üzenetére
Nálam nem nyúlt a frissítés a visszaszámláláshoz.
-
yanna
addikt
válasz spiderpig820 #3314 üzenetére
Most frissített másik telefonon, itt se nullázott.
-
Wesder
félisten
Gamepod és IT Café téma is bekerülhetne.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
snooze
veterán
Hszt nem lehet szerkeszteni,ha már valaki válaszolt rá,de a szerkesztés gomb még él..
GO Gunners!!!
-
vargalex
félisten
Tudom, nem itt kell hibát jelenteni, illetve ezt az egész támogatás dolgot kibeszéltük már.
A "Támogatom az alkalmazás fejlesztését" feliratra kattintva azt írja, hogy "Reklám betöltési hálózati hiba. Reklámblokkoló?"
Ha ilyen fontos a támogatás, akkor rendesen meg kellene csinálni, mert nincs reklámblokkolóm és csak az utóbbi 2 verzió produkálja. Elég sok értékes helyet vesz el a támogatásra való felhívás...[ Szerkesztve ]
Alex
-
Wesder
félisten
Bekerült az IT Café téma.
Köszönöm. Jàr a mankó.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Fall-N
veterán
Vagy egyszerűbb lenne beletenni a nyílt forrású Color picker színválasztót, amit sok alkalmazás használ*. Ott van a fő (main) téma színe meg a kiemelés (accent) színe. Opcionális lehet a HEX színkód pluszban.
*Talon, Tweetings, Shuffle, Retro Music, Palabre, Nova Launcher stb.
[ Szerkesztve ]
-
Ablakos
őstag
A képernyő forgatás lenne nagyon hasznos, különösen tableten. De biztos ennek is eljön az ideje.
-
Fall-N
veterán
-
axlfsi
veterán
Az vajon miért van, hogy az alkalmazásból nem tudok privát üzenetet küldeni? Azaz, pontosabban mondva, látszólag tudok, bubble message üzenetben tájékoztat is, hogy privát üzenet elküldve, de ténylegesen nem megy el... véletlenül tűnt fel.
((Információ gyűjtés be van kapcsolva, ha esetleg a fejlesztő kolléga kíváncsi rá és az segíti))
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
-
snooze
veterán
válasz st3v3np3t3r #3333 üzenetére
Igen,ha topicbol (3pötty)küldöd ugy elmegy,de ha a személyi lapján a privát üzenet küldésével nem!
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
-
snooze
veterán
válasz st3v3np3t3r #3335 üzenetére
Amit 28perce küldtél azt igen,de más semmi..
Én kettöt küldtem,egyet igy,másikat ugy..[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
-
snooze
veterán
válasz st3v3np3t3r #3337 üzenetére
Igen,amit a 3pöttyröl küldtem!😁😁
Igaz,ezt már joval korábban is felvetettem,de ezek szerint nem vettek komolyan,hogy nem müködik..ez van..[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
seger
addikt
Ez a reklám csík egyre borzasztóbb....nem a megnézés zavar, mert megnézem és kész. De most nem tudtam mert hirdetések voltak csak és nem tudtam eltűntetni. Már majdnem töröltem az egészet a p.csába....
-
seger
addikt
válasz Meggyi001 #3341 üzenetére
Éppen eltűnt. De úgy vettem észre, egyre agresszívabb. Nekem eddig csak egy csík jelent meg, hogy támogassam. Most notebookok végig. Nem tudtam bezárni, hogy tudjak oda bökni és elindítsam a videót... bármit csináltam a laptopos reklámoldalra ugrott.....
Ha ez ilyen lesz, akkor sz@rok rá, megyek vissza web felületre...
-
őstag
válasz spiderpig820 #3344 üzenetére
Ez is lehet egy alternatíva, sokan örülnénk neki, de ha a következő android verzióval nem működik vagy újabb bővítés kéretik, akkor annak a "javítását" ki oldja meg?
Üdv: Mcrazy
-
Fall-N
veterán
Én is valószínüleg törölni fogom. A havi díj nálam nem opció, a reklám videókkal meg szenvedjen aki akar. Ha még működne is. Nincs bekapcsolva semmilyen blokkoló, mégsem működik.
Discordon felvetettem az ötletet az egyszeri fizetéssel kapcsolatban, de nem lett belőle (még) semmi.
Kár érte, mert mint minden alkalmazást, ezt is kinyírja az idegesítő reklám. Én mindent megveszek ha engedi a fejlesztője, de ha nincs opció vagy havidíj van csak akkor hagyom a fenébe.
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
Senkinek nem frissült?
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest