- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
válasz kovacs65 #2551 üzenetére
Bejelentkezésnél a checkboxokat ki kell pipálni. Legalábbis, hogy ne korlátozzon IP-re.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
g_g_g
őstag
Nekem is hiba nélkül, stabilan megy.
2 dolog jó lenne ha a jövőben elérhető lenne.
A topikban keresés funkció illetve a képek megjelenítésének bekapcsolása. -
Zola007
veterán
Én szeretem az appot, de egy dolog nagyon zavar: nem lehet kikapcsolni a lehúzva frissítést.
Ezt meg lehetne oldani?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
snooze
veterán
Képet közvetlenül telefonrol hogyan lehet feltölteni?
GO Gunners!!!
-
gilfoyle
őstag
Mostantól az alkalmazás elkezdett Érvénytelen token üzeneteket dobálni.
Kiléptem, kilőttem, most pedig belépni se enged...
Csak nálam van ez a hiba? -
Arcanus
aktív tag
Dolgozok rajta, délutánra javítva lesz
-
Madoc
veterán
Kb 20x irtam ma hozzászólást amit persze nem birtam elküldeni..
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
nagyj74
senior tag
Van valami fejlemény, hogy mikor lesz a javítva az app?
Már úgy hozzászoktam a használatához. -
Tiger.
nagyúr
Valami gubanc van, érvénytelen token ezt írja.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
g_g_g
őstag
-
Arcanus
aktív tag
Sziasztok!
Az alkalmazást nem fogom tudni tovább fejleszteni egyedül, egyszerűen nincs időm rá. Rengeteg időt emésztett fel, hogy egyedül javítgattam foltozgattam az appot az elmúlt egy évben, hétvégenként, esténként néha órákon keresztül. Mivel egyetemista voltam, ezért szabadidőmben tudtam foglalkozni az appal, tudtam az igények egy részét teljesíteni, a hibákat javítani (még ha egyik pillanatról a másikra kellett). Ez az idő elmúlt, konkrétan az elmúlt egy másfél hónapban elő nem vettem komolyabban a kódot, hiába volt tervben nem jutottam oda és ez nem lesz másképp egy jó ideig az biztos.
Az alapvető gond azzal van, hogy az alkalmazás a már meglévő weboldal forrását használja, szedi ki az adatokat, linkeket és formázza meg. Ez mindaddig megy amíg a weboldalban nincs változás - azaz nem változik meg strukturálisan az oldal szerkezete. De mivel ez nincs garantálva (hiszen folyamatosan fejlesztik az oldalt), ezért az appnak is követnie kell a változásokat, hogy használható maradjon. Tehát ha változik az oldal felépítése és az alkalmazás emiatt nem megy valakinek frissíteni kell az alkalmazást, hogy az új változásokat bele tegye. Ha törik valami, akkor az app nem működik.
Ezen a ponton felvetődött a kérdés, hogy meg lehetne-e oldani, hogy a prohardver biztosítson bármilyen API-t amit az alkalmazás használhat kiküszöbölve a fentebb említett gondot. Úgy néz ki, hogy nem, nem lesz API. Az app egyébként sem hivatalos, és bármikor mondhatják, hogy vegyem le a play store-ból. Mindeddig azért működött a dolog, mert mobil nézetben nincs reklám mint ahogyan az appban sem. De az új weboldalon már lesz mobil nézetben is - míg az appban nem, szóval ha addig nem is, de onnantól biztosan nem lehetett volna használni (talán a prémium tagok kivételek).
Egyszóval az app működőképes mindaddig, amíg valaki foglalkozik vele, de én már nem tudok így leveszem az appot (mert jelen állapotában használhatatlan). A forráskódot elérhetővé teszem, teljesen nyílt volt eddig is, de innentől bárki elérheti ha gondolja. Tényleg sajnálom, de így nem megy tovább.
ui.: készítek egy összefoglaló logout bejegyzést is az appról, megosztok statisztikai adatokat (amit gyűjtöttem), illetve oda kiteszem a forráskód linkjét -
Nikaré
őstag
válasz Arcanus #2576 üzenetére
Szia Arcanus!
Szomorúan olvasom a változást, de belátom, hogy vannak határok.
Azt tudom mondani, hogy ez az alkalmazás számomra nagyon nagy segítség volt.
Mobilról webes nézetben a PH nekem nehézkes volt, de jött a Te fejlesztésed!
Pillanatok alatt megtetszett és örömmel használtam!Csatlakozom azok írásához, akik megköszönték a munkádat, erre szánt tudásodat, szabadidődet, önzetlen segítségedet egy közösségnek, hogy megkönnyítsd ilyen formában is a infó áramlást a kommunikációt!
Köszönöm! Köszönjük!
Remélve, hogy egyszer visszatérsz és újra életet adsz ennek az applikációnak! -
veterán
Nagyon szépen köszönjük a munkádat!
https://gamergep.hu/
-
Tiger.
nagyúr
Ha jól értem akkor jelenleg senkinek sem megy az app?
Kár érte, nagyon szerettem 😥Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
-
-
Arcanus
aktív tag
Köszönöm szépen a támogatásotokat, tényleg én is ezzel rengeteget tanultam . Topikot nem zárom és maradnék topikgazda hiszen lehet újra beindítja a fejlesztést valaki.
Az app mindaddig menni fog (read only), amíg egyszer ki nem jelentkezel/a prohardver ki nem jelentkeztet. Ezt követően nem tudsz belépni és nem tudod használni az alkalmazást
-
Ármester
Ha jól tudom, az új felületük (amilyen a fototrend), az már reszponzív, tehát mobiltelefon kompatibilis is lesz.
Az alkalmazást sajnálom, és nagyon köszönöm az eddigi munkádat, nagyon jó kis appot hoztál össze.
Sok sikert a továbbiakban.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Tiger.
nagyúr
válasz Arcanus #2591 üzenetére
Sajnos, mivel nem tudtam írni és nem tudtam, hogy pontosan mi a baj, igy letöröltem, majd újra telepítettem, akkor ezért nem megy nálam.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
törölt tag
Köszönöm/köszönjük az eddigi munkád!
Sajnálatos, hogy a PH!-nak nem fontos a mobilapp, pedig szvsz elég sokan mobilról fórumoznak. Appból meg sokkal könnyebb, nem kell mindig bejelentkezni, csak egy kopp, amíg böngészőből sokkal időigényesebb fellépni a fórumra. Ja, és az app sokkal kényelmesebb írás/olvasás szempontból is.
[ Szerkesztve ]
-
crok
nagyúr
Milyen cink mar, hogy akkor porog a topik a legjobban, amikor ellehetetlenedik az app fejlesztese/mukodese..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest