- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
-
Bozek
nagyúr
Én ma frissítettem az előbb, eddig működik. Érdekes, mert az XZ Premium es az XZ1 Compact szoftvere között nincs sok eltérés szerintem.
-
Tiger.
nagyúr
Iphonra ez az app nincs fejlesztve?
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Fall-N
veterán
Leírtam, hogy újra is lett telepítve! Próbáltam már az összes dolgot, amit lehet, nem ma kezdtem az androidos dolgokat. (Nem véletlenül van Android One telefonom.)
Egyértelmű, hogy valami RIOS hiba lehet, mert péntek óta lassú is az oldal és párszor nem elérhető a PH lapcsalád.
-
canniball
nagyúr
A nagy átállásról jut eszembe: az app a mobil felületre épül?
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
-
Fall-N
veterán
válasz sugarforce #2361 üzenetére
Passz. Legfrissebb módosítatlan droid fut rajta, így az nem zavarhat be.
-
BeastMode
őstag
Sziasztok!
Bejelentkezés és a 4 beállítás megadása után állandóan leáll az alkalmazás.
Galaxy Note, Android 8.0.
Újratelepítés, adat és cache törlés is volt, de a helyzet változatlan.[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
Galaxy S7 Oreo alatt nekem is összeomlik egy bizonyos idő után ha újból meg szeretném nyitni. Háromszor újratelepítettem, de nem segített. Tegnap még ilyen probléma nem volt vele. Ma a frissítés után kezdte csinálni. Valami ötlet? Köszi.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
törölt tag
Engem személy szerint az idegesít, hogy ha bezárom az appot, majd újra megnyitom, akkor újra be kell jelentkeznem.
-
Arcanus
aktív tag
Akinél mindig újra be kell jelentkezni:
1) ha gépen bejelentkezel pipáld ki ezeket:
2) ha nem gépen jelentkezel be, de mégis ezt csinálja, akkor sry ez van . Később foglalkozok vele de nem tehet az app arról, hogy a PH szervere kidob. (pl ha gyakran változik az IP címed, akkor csinálja ezt).Eddig azért nem dobott ki az app, mert a háttérben újra bejelentkeztem, de ez sokatoknál bugos volt, emiatt átdolgozásra kerül.
-
Arcanus
aktív tag
BUG jelentés menete
Nézd meg, hogy nincs-e már a felsoroltak között. Ha nincs, akkor jelezd itt topikban. Ha van lehetőség írd le, hogyan sikerült összehozni a BUG-ot (akár .log-ot is csatolhatsz).ADB alól a következő képen tudod elkészíteni a log-ot:
1) A beállításokban engedélyezd a hibakeresést
2) Az app beállításaiban ugyanígy engedélyezd a DEBUG-ot (ne zárd be az appot)
3) Ha nincs telepítve az ADB, akkor telepítsd (rengeteg oldalon találhatsz infót hogyan)
4) Nyiss egy CMD-t és gépeld a következőt be:adb shell ps | FINDSTR hu.sherad.hos
Egy ehhez hasonló üzenetet kell kapj:
u0_a122 17275 268 1069272 78172 00000000 R hu.sherad.hos
Innen a következő szám a fontos (neked más lesz):
17275
Ezután gépeld a következőt:adb logcat | FINDSTR 17275
Értelem szerűen a
17275
-t írd át a sajátodra
5) Ha készen vagy mentsd el a log-ot (.txt is jó), majd küld el Arcanus-nak privátban, email-ben (phfigyelo@gmail.com), vagy töltsd fel Google Drive-ra és oszd meg a linket itt a fórumban. -
Bozek
nagyúr
Ez a Teszt üzenet véletlenül maradt benn megnyitáskor vagy van valami célja? De csak a mai frissítés után jött elő, és csak egyszer.
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
Korábban működött a topik összefoglaló "gomb", most úgy tűnik meghalt, rábökve semmi sem történik.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
sh4d0w
félisten
Vótmá?
Ha ua topic a kedvencek között is van, meg az utolsó hsz listában is, akkor ha rábökök egy piros topicra, a másik listában még olvasatlannak jelöli.
https://www.coreinfinity.tech
-
Tiger.
nagyúr
Privát üzenet küldés nem megy.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Arcanus
aktív tag
Este ránézek mindenre
-
-
Fall-N
veterán
Nálam még mindig összeomlik. Kijött azóta két frissítés is, de nem oldotta meg a problémát. Pedig többször is elolvastam a rendszerüzeneteket a régi és az új fototrendes motor alól is.
Telefon Xiaomi A1 Oreo 8.1 July 1 - Android One
[ Szerkesztve ]
-
Arcanus
aktív tag
Akinek még mindig leáll az alkalmazás: küldjön nekem egy privátot. És menni fog. Jelenleg ha nincs privát üzeneted akkor leáll az app. Javítani fogom este. Köszönöm a segítséget Fall-N
-
Arcanus
aktív tag
Hamarosan megy élesbe a legutolsó javítás. Szerintem ezzel minden ilyen idegesítő hiba hűvösre kerül.
-
SZATA
senior tag
Kaptam egy ablakot indításkor, hogy Információ, de nem volt rajta semmi, csak egy OK gomb.
-
B2man2
aktív tag
Köszi a frissítést. Stabil most jó.
-
hati
addikt
A fejlesztőket kérdem. Az információgyűjtés a firebase-en alapul vagy van saját szerveretek?
-
sh4d0w
félisten
Nos, a két lista (kedvencek és hozzászólások) között továbbra sincs összhang, az egyikben elolvasottak még mindig pirosak a másikban.
https://www.coreinfinity.tech
-
zeon.hu
nagyúr
Bocs, ha már volt:
"Értesítés új hozzászóláskor" bekapcsolásakor hibát dob: "Hiba történt, próbáld újra"
Kicsit ehhez tartozó, már-már pofátlan ( ) kérés: Nem lehetne, hogy a beállított topikokban kulcsszavakat figyeljen és küldjön értesítést?
#?*@&!
-
sugarforce
addikt
Privat uzenetnel ha egy beerkezett uzenetre szeretnek valaszolnk, mindig azt irja ki, hogy sikertelen kuldes, de ennek ellenere elkuldi az uzenetet, de csam frissites utan jelenik meg a beszelgetesben.
Lg g6 android 8.0
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest