- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulutodurumo
őstag
-
crok
nagyúr
válasz pulutodurumo #2601 üzenetére
A hotspotot pont tegnapelott neztem v10.1.1.0-n es ment, csont es DNS hiba nelkul, irtam is : D
-
nagyj74
senior tag
Nagyon köszönjük!
És viszlát! -
arktos
tag
Köszönjük a munkádat! Remélem valamilyen formában lesz folytatás.
PH! valóban felkarolhatná ezt az alkalmazást, tökéletesen használható, pár apróság van, amit javítani lehetett volna.
Mivel az alkalmazásban nem jelennek meg reklámok, akár abban is benne lennék , hogy csak prémium felhasználóknak legyen elérhető, elvégre az egyik funkció, hogy kikapcsolhatók a reklámok.
Lehetne ez egy újabb mézesmadzag, hogy többen fizessenek elő a prémiumra (kacsint-kacsint).Reszponzív felület nem hiszem, hogy helyettesíteni tudja majd az alkalmazást, nagy űr marad utána.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok!
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Köszönöm ezt a remek alkalmazást, a rengeteg belefektetett időt, munkát, támogatást. Remélem én is, hogy lesz folytatás. Szívesen fizetnék is érte, mert borzasztó kényelmessé és egyszerűvé tette a mobilos fórumozást.(#2600) crok Attól, hogy nem pörög egy topik, az nem biztos, hogy rosszat jelent. Viszont attól jó szvsz egy topik,(még ha éppen alszik is) ha a lakói ébren figyelik a beérkező kérdéseket, véleményeket és a reagálásukkal pillanatokon belül aktívvá teszik.
Üdv: Mcrazy
-
Arcanus
aktív tag
Igen az egyik opció az volt, hogy ha élesedik az új design a régieket leváltva, akkor ugye a mobilos felületen is lesz reklám. A prémium tagoknak nincs ad és ők használhatták volna az appot gond nélkül míg a többiek nem (vagy csak egy részét/free-trial bármi, eddig nem mentünk el).
Ez persze kevesebb felhasználót jelent, de így is úgy gondolom megérné - HA lenne publikus API amivel biztosítva van az app.
[ Szerkesztve ]
-
pulutodurumo
őstag
Például a (hazai fejlesztésű) Mi Bandage (Xiaomi okos karkötők és -órák appja) úgy oldja meg, hogy megnézel két reklámot, aztán békén hagy pár napig. Se pop-up, se banner. Szerintem ez a legjobb megoldás azoknak akik nem vesznek meg egy alkalmazást.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
őstag
válasz #81733120 #2615 üzenetére
Ha a fórum összes aktív lakója, - aki napi szinten olvas és posztol - csak havi 100-Ft-al támogatná a fórumot, nem kéne egyetlen reklámnak sem megjelennie és még fejlesztésre, app-ra is maradna.. Semmi sincs ingyen, bármennyire furcsa, még az az eszköz sem, amivel böngésszük a fórumot, de ez már egy másik téma.
Üdv: Mcrazy
-
lugoka
csendes tag
Én is köszönöm az eddigi munkádat. Nagyon megkönnyítette a fórum használatát az app.
Kár, hogy a PH egy ilyen jó és hasznos dolgot nem támogat. Amúgy az app mellett is olvastam ph oldalakat, mint szerintem mások is sokan. A mobilos nézetbe eddig nagyon sok minden meg nem volt benne. Kíváncsi leszek az új felületre és remélem lesz még folytatása.[ Szerkesztve ]
-
Arcanus
aktív tag
Elkészült a bejegyzés: [link]
Ezzel lezártam az appot, a forráskód elérhető, köszönök mindent
-
porse
őstag
Hát ez siralmas, csak ezt használtam..
Köszönjük azért.[ Szerkesztve ]
... szerintem.
-
nagyj74
senior tag
Várom a PH! reakcióját...
-
Fall-N
veterán
Mindenesetre köszönjük az alkalmazást, kár érte. Remélem valaki lát még benne fantáziát és folytatni fogja. Ilyenkor bánom, hogy nem értek a programozáshoz.
Az is kissé bosszantó, hogy legalább ne lenne egyedi fórum motor, hanem épülne valami ismert motorra. Pl. TapaTalk
-
vince
őstag
Köszi az eddigi munkát, nagy űr marad az alkalmazás után, a reszponzív fototrend oldal sokkal kevésbé kényelmes
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Zeki
nagyúr
Legyen fizetős az app, de működjön jól!
Sírok! -
ribizly
veterán
válasz Arcanus #2619 üzenetére
Beszarás. Mondjuk csodálkoztam, hogy ezt ebben a formájában hagyták, de komolyan nem értem miért nem lehet átvenni, támogatni, felhasználni egy olyan dolgot, amire van igény. Az oldal ugyan bevezetett néhény hasznos újítást, de messze szarabb még mindig, mint ez az app.
Köszönet minden másodpercért, amelyet azzal töltöttél, hogy ez működhessen.
Még annyit tennék hozzá, hogy én boldogan fizettem volna akár érte, míg a premium-ot egy év után dobtam, mert nem adott semmilyen pluszt, míg ez az app rengeteget.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Tiger.
nagyúr
Ezzel én is egyet értek, legyen mondjuk 1000ft, 1 szer mindenki ki bírja, de nehéz nélküle élni.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
snooze
veterán
A tisztelt lapcsalád nem alacsonyodik le egy elkészitett,müködö valamihez,majd gyártanak egy böngészöhöz egy f.st,ami már van is,a fototrend..nem semmi egy valami lett..olyan jol sikerült,hogy ha valamelyik oldalt frissited mobilos böngészöböl,visszadob az elözöre amit néztél..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
Tiger.
nagyúr
Van a fenét van, könyvjelzőből kell megnyitni, állandóan kéri a felhasználó nevet és a jelszót, egy kalap kula az egész, nem áttekinthető, ha mobil nézetben vagy képet nem tudsz küldeni stb.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Arcanus
aktív tag
Jó lesz az, nem baj, ha valaki szeretné nyugodtan folytathatja . Eddig is nyílt volt, lehet, hogy később a prohardver felkarolja az ötletet, ki tudja?
Egyébként én is napi szinten használtam az appot, bár most webes felületen folytatom, de hozzá lehet szokni. De app != webes felület!
-
B2man2
aktív tag
-
ribizly
veterán
Lehet. De jónéhány feature volt benne, ami hiányozni fog:
- OFF-ra OFF-al tette be a választ default-ból.
- Egy beszélgetés thread-et meg lehetett benne nyitni (nagyon hasznos).
- Mutatta a legutóbbi ott járás óta a bekerült új kommenteket.Ezeket nem tudja az oldal, hanem + feature-ök!
Lehet olvasásra megtartom, amíg csak lehet.
[ Szerkesztve ]
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
NLui
csendes tag
App-ból kaptál értesítést privátról, topickról. Jó volt mobilos használatra, könnyű volt hsz.-t írni, egyben láttad mit írsz, stb. Ezt adni fogja az új mobilos verzió? Arcanus neked pedig maximális RESPECT.
-
Tiger.
nagyúr
Arcanusnak küldöm.
-
Madoc
veterán
Halkan megsúgom hogy van működő verzió, igaz fapados de megy az egyik ősréhi verzio. Ezt is abból írom..
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
aprokaroka87
nagyúr
Madoc te egy született zseni vagy, a linken letőlthető verzió nekem megy.
Lehet újabb verziók is mennek.
Thanks az ötletért! -
Cyrin
addikt
Én is támogatnám a fizetős verziót. Mobilarena, használható mobilfelület, vagy app nélkül, agyrém.....
-
rosejbli
senior tag
válasz aprokaroka87 #2643 üzenetére
-
g_g_g
őstag
Köszi
Nem találtam a 420-asnál frissebbet ami működött.[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
Az ősrégi read only bejelentkezés nélküli appok is mennek. Milyen jó hogy nem törlök semmit. 😀
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
WhiteWalker
nagyúr
Ultra zsír köszönjük " és a halál után is van élet "
[ Szerkesztve ]
-
B2man2
aktív tag
válasz WhiteWalker #2649 üzenetére
Ez a verzió még lehet, hogy nem a fototrend-ről veszi az adatokat. A Mobilarena mobilos oldalán nincs nagy változás amióta használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest