- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz Speedg #15884 üzenetére
Szingapúrra gondoltál?
Egyébként tavaly kb mindenkinek többet fogyasztott Manyikúrban, akkor se tudtuk hogy miért. Ilyen ritkán sajnos előfordul. A script amit lefuttattam, az csak a rajtpozíciókat módosítja. Sajnos figyelni kell hogy hány liter van a kocsiban, nehogy meglepetés érje az embert.
Én NAGT-ben jártam úgy a legutóbbi futamon, hogy 2 kört spórolva mentem, mert nem lett volna elég benzinem. Pedig a fogyasztást úgy számoltam ki futam előtt, hogy egyszer mentem egy 20 körös (!!) etapot edzésen, és a 20 kör alatt elfogyasztott benzin alapján számoltam. És felfelé szoktam kerekíteni. Természetesen felvezető kör miatt +1 környi benzint is hozzáadtam. És ezen felül, még csak a biztonság kedvéért 2 litert is raktam pluszba, Szabesznek is szóltam neki is legyen +2 liter pluszba. És mégis többet fogyasztott a kocsi versenyen, pedig verseny elején feljöttem az 1. helyre, és onnantól kezdve biztonságra mentem, nem üldöztem senkit. És mégis, 2 kört kb gurulva tettem meg a végén, mert kb 1 környi benzin hiányzott. Az okára én is kíváncsi lennék, mi tudja ennyire megkavarni a fogyasztást. Mert sok mindent bele lehet kalkulálni, pl a gumik gördülési ellenállása változik az aktuális nyomással is, az is változtathat a fogyasztáson. Na de én egy 20 körös edzés etapot mentem előtte, a verseny meg 27 körös volt, nem lett volna szabad tévednem. Spában aláírom hogy én csesztem el a benzint.
Igazából azt ajánlom mindenkinek, hogy amikor megtervezi a versenyre a benzint, akkor az etapoknak kb 104 literre kell kijönniük összesen. Tehát látatlanba amikor még 1 kört sem ment az ember egy új pályán F1-ben, megnézi hogy hány körös lesz a verseny, 104-et elosztja a körök számával, akkor egy jó becslést kaphat h 1 körön mennyit fogyaszt az autó. Pl most Szuzukában vagyunk, én nem tudom a fogyasztást, de tudom hogy a verseny 32 körös, innen pedig 104 / 32 = 3.25 litert becsülök körönként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest