Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proof88

    addikt

    válasz akoska07 #14622 üzenetére

    Figyelj Ákos!

    Ledob a szerver, kéred a megismétlését. 1 ember miatt nem ismétlünk, nem is értem hogy kérhetted ezt. Felvezető körig van erre lehetőség. Frenky már egy rakat futamot leszakadással fejezett be, ő tudja hogy a szolgáltatója a bűnös (pedig országon belül van).
    Mindegy.
    Kaptál egy idegrohamot, megértem, én is szoktam kapni, ciki meg megalázó leszakadni, éppúgy mint dobogós helyről kiesni, összetörni, én már csak tudom. De ilyenkor kezeld a helyzetet és ne beszélj olyanról, ami nincs. Újrajátszás nincs, ne követeld!

    A "szerver kérdés" témán vitáztok. Szabesz nem tudja, mi az a "szerver kérdés", te meg nem mondod el neki, csak utalsz rá, hogy Szabesz feladata megoldani a "szerver kérdést". Elvárod, hogy kapj valamit a pénzedért. De azt már Hartge-nél is elmondtam, hogy mi 1 forintot nem rakunk zsebre, a Ti pénzetek nem lesz a miénk. Ez az egész még mindig úgy van, ahogy másfél éve elkezdődött: néhány ember kitalálta, hogy szar ha nincs bérelt szerver, ezért fizessünk. Ezért közösen fizetünk, úgyhogy te tőlünk nem várhatsz ilyen meg olyan szolgáltatást, te a clans.hu-tól várhatod, ahogy mi is várjuk. Ilyen leszakadás még bármikor előfordulhat, NEM TUDUNK TENNI ELLENE. De ha CS-ben felmegyek egy nem magyar szerverre és lagolok akkor én sem a szerverre fogom, miközben a többi játékosnak alacsony a pingje, csak az enyém nagy. Hanem elfogadom, hogy messze vagyok és szar. Vagy játszok így és elviselem a következményeit, vagy keresek másik szervert. Na most, mi nem tudunk másik szervert keresni, nem igazán van hosting még olyan ahol rfactort láttunk volna. Vagy keresel ott egy olyat ami neked jó, de akkor ott nekünk lehet hogy magas lesz a ping. :D

    A fenyegetőzést meg szerintem Te kezdted el ezzel:
    akkor is igy mernéd-e feltenni ezt a kérdést,ha szemtől szemben állnánk.

    Nem kell fitogtatni itt az erődet vagy akármit, az ilyet az óvodában kell, legalábbis Hartge ezt mondta.
    Szabesz értetlenkedik, mert nem válaszolsz neki. Szerinted van "szerver kérdés", szerinte nincs. Mert szerinted a "szerver kérdés" az, hogy szar a szerver, oldjuk meg mert azért fizetsz. Szerintem sincs ilyen kérdés. A problémákat az illetékes nem oldja meg, ezért fogunk vasárnap Horcsáék szerverén tesztelni. Az meg nem tudom, hogy szerepel-e a szerződésben, hogy milyen elérhetőséget biztosít a cég külföldről. Lehet hogy ha normálisak lennének, akkor is elhajtanának minket ezzel a problémáddal.

    És egyébként, Szabesz azt a feladatot vállalta el, hogy keresett egy céget és ő utal. Ez a cég már megszűnt, az új meg olyan amilyen. Szabesznak nincs más feladata egyébként, mit vársz el tőle? Az hogy BT-tag, az azt jelenti hogy a vitás esetekben súlya van a véleményének. A BT-nek nem feladata se a web oldal, se a hotlaps, se semmi. Önszántunkból csináljuk, amit csinálunk, egyébként még mindig ott tartunk, hogy néhány ember összedobja a pénzt, 1 ember utal, ennyi. Nincs semmi extra.

    Szabesz egyébként a haverom meg az ágyasom, úgyhogy ne fintorogj rá a kedvemért! :)

Új hozzászólás Aktív témák