Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    #4027Button - Glikol folyadékos elektromos cigi, szóval nincs sehol tűz/szikra/füst, csak gőz.

    Hát ez már hihetetlen! Miután mutattak felém némi bizalmat (rápislanthattam a diagnosztikai chart-jaikra, stb), én is viszonoztam ezt, és elmondtam nekik, hogy nagy sokára rájöttem, hogy milyen felhasználás mellett fagy le a modemük (melyik programot kell kilőnöm a szerveren, hogy ne fagyjon le a sz@r modem -> ergo mi az, amit nem tud lekezelni -> tehát "Áhá! szerintünk ez a hiba", de ezt egymást közt akkor elintéztük egy mosollyal -> legalább is gondoltam én, hogy ezzel vége, egy John Wich Chapter 2 "Can a man like you ever know piece?" stílusban, aztán majd megoldom, ahogy akarom, pl. hajnali órákra limitálni ezt a féle forgalmat, amikor senkit nem zavarnak a szakadozások...). Aztán trécsltünk még pár dologról, ami nem nyilványos...
    De nem! Nincs PEACE! Ezek a f@szok most ~2Mbits-re limitálták a letöltési sebességemet (sppedtest.net ma napjában többször)! És fogadni mrerek, hogy ha reklamálni akarok, akkor azért, mert azt mondtam, hogy néha XY-ra is használtam a netet, bár rögtön kiegészítve azzal, hogy azt mondtam nekik: "ha tényleg ez fekteti meg az ARRIS modemet, akkor megpróbálok élni nélküle" (ez a felhasználási mód "szürke zóna", de én mostanság tényleg csak teljesen legitim dolgokra használtam -> de ebbe nem mentünk bele aprólékosan).
    Hát ezek után b@sszák meg! Koax kábelt a s3ggükbe!

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák